Днес легенда на Ливърпул се прощава с Анфийлд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Днес легенда на Ливърпул напуска Анфийлд
shwepi написа:samo_levski написа:saffron написа:samo_levski написа:титла в лигата няма. как може да си легенда без титла. коя друга легенда няма титла в първенството, в което играе?
В Ливърпул всички легенди след 90s са без титли
аз за друга освен карагър и фаулър не мога да се сетя. но и те нямат титли. не знам човече. за да си легенда трябва да имаш титла.
Джейми Реднап
Стефан Везалов !!!
Re: Днес легенда на Ливърпул се прощава с Анфийлд
Автора на темата да не е случайно един влогър дето си бърка в носа което старателно показва на видео ?!
Липсата на акъл е видима , поне да се научи да я прикрива някак да не му се смеят .
Липсата на акъл е видима , поне да се научи да я прикрива някак да не му се смеят .
Makarona87 написа:shwepi написа:samo_levski написа:saffron написа:samo_levski написа:титла в лигата няма. как може да си легенда без титла. коя друга легенда няма титла в първенството, в което играе?
аз за друга освен карагър и фаулър не мога да се сетя. но и те нямат титли. не знам човече. за да си легенда трябва да имаш титла.
Джейми Реднап
Стефан Везалов !!!
Димитър

Леевски, оле

- blue_dominator
- Контакти:
boabbb написа:Makarona87 написа:shwepi написа:samo_levski написа:saffron написа:samo_levski написа:титла в лигата няма. как може да си легенда без титла. коя друга легенда няма титла в първенството, в което играе?
Джейми Реднап
Стефан Везалов !!!
ДимитърДимитър Везалов е
Марш бе воайорче, къде се буташ в А група , а? Кат пеперудка си по другите форуми, бегай си у форума на най-смешното отборче. Ма там ти е скучно нещо май, щото освен теб има само двама заблудени още.

[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.
Re: Днес легенда на Ливърпул се прощава с Анфийлд
Само не разбрах правите ли се или наистина, че в случая става дума за Глен Джонсън и темата е направена с цел бъзик и да се посмеем малко, заради което и я оставих...щом не разбирате толкова с темата...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Върни се в “Кошче за отпадъци”