boabbb написа:
Ама да не ме хванат до границатаЩе купя форума и ще ви направя раздел "Цецо Василев"
Ало,шизофреничния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:
Ама да не ме хванат до границатаЩе купя форума и ще ви направя раздел "Цецо Василев"
Bartolomej написа:И към кой са тези 50 милиона задължения , знае ли се ?
urkoto написа:Ах колко тъжна е жълтурската съдба. 50 млн. дългове, нито един трофей, най-скъпите лузърски места в историята на "А" група, Тошко Неделев Гугъл Транслейта гние из майнцката селия, не просто банкери, а родолюбци, цецо с теб сме, ЦЕЦООООООООООООООООООУ ВАСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИЛЕЕВ.
Дали им е яко на жълтите гостенки известни още като Свидетелите на Христолов...?
boabbb написа:
Батка, аз ако украдна толкова пари, ще седя на другия край на Дунав мост и пак не мое да ме върнете
bnborisov1 написа:bianchi написа:Bartolomej написа:И към кой са тези 50 милиона задължения , знае ли се ?
15 милиона са отишли за разрушаването и започването на строежа на нов стадион. Още 10 млн. лева са похарчени за изграждането на модерната база в Коматево. Останалите 25 млн. са отишли за заплати, трансфери и комисиони на футболисти, треньори, мениджъри, администрация, а също така и за издръжка на ДЮШ и първия отбор от пристигането до напускането на Цветан Василев.
не как са изхарчени бе умник, кажи към кого са задълженията. с една дума кой си ги търси
Възрастен написа:bnborisov1 написа:bianchi написа:Bartolomej написа:И към кой са тези 50 милиона задължения , знае ли се ?
15 милиона са отишли за разрушаването и започването на строежа на нов стадион. Още 10 млн. лева са похарчени за изграждането на модерната база в Коматево. Останалите 25 млн. са отишли за заплати, трансфери и комисиони на футболисти, треньори, мениджъри, администрация, а също така и за издръжка на ДЮШ и първия отбор от пристигането до напускането на Цветан Василев.
не как са изхарчени бе умник, кажи към кого са задълженията. с една дума кой си ги търси
Няма да ти каже! Той има задължения само към ЕВН. На другите не е длъжен.
stoyankd написа:Най-смешното е, че клубът, който всички даваха като пример за безупречно управление се оказа пълен балон. Четрикратният банкер на годината също. Не бих се учудил и други клубове, давани за пример като безупречно управление се окажат с подобни дългове. Вчера Лъчо Танев го каза-Левски и ЦСКА, които са с най-голям маркетингов потенциал, могат да си докарват собствени приходи около 3млн. лв. на година. Останалите много по-малко. Е, може ли да печелиш по 3млн.,а да харчиш по 15млн.?
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта