Гладни фенове на "Левски" крадат салам!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Гладни фенове на "Левски" крадат салам!

Мнениеот diplomat » 10 май 2015 20:15

damyanov1963 написа:
diplomat написа:
MainEventer написа:
diplomat написа:Щото всички ултраси сте боклуци до един. Заради такива като вас трябва да има каторги, да ви пращат там и да видите как се работи за коматчето хляб. Щото много сте свикнали да крадете и чупите, а нищо не сте построили или направили с ръцете си.

А ти си някакъв пропаднал тревоман, т.е. и ти си наркоман като някои индивиди от агитките. Не е ли малко нелепо точно ти да ги обиждаш ?

:lol: Те тия ако бяха тревомани, щяха да си чоплят семки цял мач и нямаше да им се иска да чупят де що видят. При тях тежките наркотици са на дневен ред, особено амфетите, щото са най-евтини. Ама хора като теб, които се информират само от вестниците и телевизията, си пишат наизустените глупости и даже си вярват. :shock: :lol:

Явно си навътре в нещата.

Така си е, млад човек съм и се сблъсквам с българската реалност всеки ден. Съжалявам, че не съм ракиен български националист, който всяка вечер псува Бойко Борисов на 100 грама спирт и салата.

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 10 май 2015 21:26

diplomat написа:
kanari написа:
diplomat написа:
kanari написа:
diplomat написа:
kanari написа:Те чорбарите защото не крадат . Ние при Христолов в "Б" група като гостувахме в Северна България, понякога затваряха всички заведения на Шипка. Буферите преди 15 години на едно гостуване в Плевен бяха откраднали живи шарани от един дядо :)

Щото всички ултраси сте боклуци до един. Заради такива като вас трябва да има каторги, да ви пращат там и да видите как се работи за коматчето хляб. Щото много сте свикнали да крадете и чупите, а нищо не сте построили или направили с ръцете си.

Ще ти подмина обидите... Нито съм крал, нито съм безработен. Дори напротив, опитвал съм се да възпирам подобни прояви. Който е ходил по гостувания знае, че такива золуми идват основно от разни келеши на градус , които обикновено нямат нищо общо с организираните фенове, както и голяма част от простотиите по стадионите се случват заради разни пияни индивиди без стадионна култура....

А вие като сте толкова добре организирани и сте съвестни родолюбци, защо позволявате тези неща да се случват постоянно? И тук не визирам само Ботев, а всички големи отбори в България. Сигурно ви превъзхождат на брой и ви е страх да им кажете нещо?

А ти кой си ?

Аз съм тоя, дето ако дойде на власт, ще се молите за милост.

Няма да е зле като напишеш някаква глупост да се научиш да се извиняваш. И как разбра,че съм ултрас не ми стана ясно?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 май 2015 21:36

kanari написа:Няма да е зле като напишеш някаква глупост да се научиш да се извиняваш. И как разбра,че съм ултрас не ми стана ясно?

Ти сам се отъждестви с тях още с първия си коментар по темата.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 11 май 2015 09:30

Teo написа:
teerr написа:
Teo написа:
ivodm72 написа:Тео много си жалък,точно като отборчето ти.Ама то като няма радост за вас............

Жалък съм?
Да не би да лъжа?
Виж, че хората са пропищяли от вашите фенове... чудно ми е що баш салам са гепили? :lol:

Teo вчера защо хвърляхте кренвирши по Лудогорец,част от които бяха закачени на оградата зад скамейката на гостите от Разград?

Кренвирша е част от историята на Лудогорец... :idea: :lol:
@ Но САЛАМА санчо... :mrgreen:

Кренвирша никога не е бил част от историята на Лудогорец.....а измислица на болни мозъци като теб! Набивате и насаждате безброй лъжи, насаждате омраза....и това с какво ви помогна? Гол кога?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 11 май 2015 09:48

diplomat написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
diplomat написа:И от кои отбори съм бил? :lol: Щеше да ме е срам от такива фенове, ако бях от Левски! :!:

Ами ти не можеш да имаш отбор наистина. Днес си лудогорче, утре цесекарче, след година ботевист... Кой те знае 2007 може да си бил и левскар. То такива фурнаджийски лопати сте най-смешни. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: ХАХАХАХА абе, вие феновете на столичните отбори сте редко тъпи. :lol: Щом се радвате, че лицето на Левски са такива гамени, ултраси, наркомани, алкохолици, престъпници и мутри, тогава си заслужавате Батков да ви е собственик за цял живот.

Те горките, нежни душички носят. Виж вече колко време не могат да свалят, един виден комунист като Тара от властта. :oops:
Явно Батков пак им спря хранилката, и почнаха да пълнят пазвите като гладни циганки. хахахахаха
Като сте толкова гладни, ще ви подам моята наденица която е със пълнеж. хахахаха
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 11 май 2015 09:55

Вълчан написа:Салама Говежди ли е бил или Свински.... :mrgreen:

На мода е пилешкия ;)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 май 2015 12:32

Престъпността няма цвят. Предполагам, че подобни случаи не са прецедент само сред привържениците на определен отбор.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Кошче за отпадъци”