Жалък отбор е славия с 20 души публика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

slabiq1913

Жалък отбор е славия с 20 души публика

Мнениеот slabiq1913 » 03 май 2015 16:22

....

Потребителски аватар
stefani

Re: Жалък отбор е славия с 20 души публика

Мнениеот stefani » 03 май 2015 18:00

Срам за феновете на Славия и Локо СФ е, че не ходят на стадионите , но това говори и доколко футболът е за хората у нас щом се издържат клубове без публика.
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 май 2015 18:34

Аз също винаги съм се чудил.....Локо е отборът на кв.Надежда...независимо коя част.Би трябвало повечето млади хора да си подкрепят отбора. :shock: Аз съм убеден че ще се променят работите стига Гигов да подходи по сериозно и да оправи стадиона ...плюс няколко добри покупки на футболисти.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 май 2015 18:51

Вълчан написа:Аз също винаги съм се чудил.....Локо е отборът на кв.Надежда...независимо коя част.Би трябвало повечето млади хора да си подкрепят отбора. :shock: Аз съм убеден че ще се променят работите стига Гигов да подходи по сериозно и да оправи стадиона ...плюс няколко добри покупки на футболисти.

Ако трябва да бъдем съвсем точни, стадион "Локомотив" се намира в квартал "Свобода", който е долепен до "Надежда". Живял съм 20 години на 200 метра от стадиона и най-отговорно мога да заявя, че в махалата имаше повече левскари, отколкото локомотивци. Предполагам, че понастоящем ситуацията не се е изменила съществено... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

pobeditela
Контакти:

Мнениеот pobeditela » 03 май 2015 19:10

Няма значение колко мнoгoбройна е публиката. Чалгата има много фенове, но това не я прави стойностна музика, нали? :) Някои политически партии имат много гласоподаватели, но това не ги прави кадърни политици и управленци, нали? :)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 май 2015 19:37

slabiq1913 написа:....

т.5
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Кошче за отпадъци”