XXVIII кръг: Берое Ст.Загора - ЦСКА София (01.05.2015)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: XXVIII кръг: Берое Ст.Загора - ЦСКА София (01.05.2015)
При всички случаи Пенев е по-добре от недоразумението Галин Иванов. 1-1.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
2-3 на 0 ли писах снощи? Объркал съм се...0:3!
Момчета мача няма да го изгубим в това съм сигурен... Любо ще затегне тия примадони още днеска... да знаят къде се намират 

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
ЦСКА прави всичко по силите си да бъде плътно пред Левски в класирането дали ще успее скоро ще разберем. Предвиждам , че ЦСКА няма да вкара гол такава случайност се прави с много пари и на нея са заложени още повече 

james написа:ЦСКА прави всичко по силите си да бъде плътно пред Левски в класирането дали ще успее скоро ще разберем. Предвиждам , че ЦСКА няма да вкара гол такава случайност се прави с много пари и на нея са заложени още повече
[offtopic]Абе нз, ама дори и след 8 мача без победа пак сме пред тях... съдбата им е вечно да са зад нас

- delqnski47
- Контакти:
Хубаво ще е да пишете по темата.Мисля че за втори път го пиша,мързи ме да погледна.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Този път противно на досегашното ни представяне-ще вкараме гол и няма да допуснем такъв!
Хубчев е наказан да не води отбора в този мач, така че прогнозирам 0-0
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Върни се в “Кошче за отпадъци”