Барселона - Байерн и Ювентус - Реал Мадрид на полуфиналите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Барселона - Байерн и Ювентус - Реал Мадрид на полуфинали
Само не знам защо отписвате Юве ? Реал не са нищо особенно. Роналдо е в мн слаба форма, Модрич е постоянно контузен, а Юве отзаде са си бетон. Шансовете са 50 на 50. В другата двойка Барса без проблем си вземат и 2та мача. Финала е Барса-Юве !!!
- Долно уйно
- Контакти:
Байерн - Юве финал, прекрасно
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Black&White1926
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Спасиха кожата на Реал, но на финала няма кой да ги спаси от Супер Байерн или Барса.
Барса - Байерн ще е класика. Финал преди финала. Леко предимство за Байерн все пак !
Ти Реал ги изкара ебати аутсайдерите.

Офтопик:
Офтопик:
Makarona87 написа:Само не знам защо отписвате Юве ? Реал не са нищо особенно. Роналдо е в мн слаба форма, Модрич е постоянно контузен, а Юве отзаде са си бетон. Шансовете са 50 на 50. В другата двойка Барса без проблем си вземат и 2та мача. Финала е Барса-Юве !!!
и аз така мисля, чул те Господ

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Юве си е Юве и все пак не можаха да вкарат редовен гол на Монако!
Аз лично бях супер разочарован като изгледах мача Ювентус - Монако 1 : 0 на запис, и този мач ги класира на 1/2 финал.
Аз лично бях супер разочарован като изгледах мача Ювентус - Монако 1 : 0 на запис, и този мач ги класира на 1/2 финал.
- Синият Болярин
- Контакти:
Добра прогноза на автора
Реал определено са фаворит срещу Ювентус, но не толкова сериозен колкото ги изкарват. Ювентус е много балансиран отбор и няма да е чак толкова голяма изненада да отидат на финал. Другият полуфинал е абсолютно 50:50. Във всеки случай ще има голямо зрелище. Последните години не помня полуфинали, в които и четирите отбора да са с толкова богата история.

Реал определено са фаворит срещу Ювентус, но не толкова сериозен колкото ги изкарват. Ювентус е много балансиран отбор и няма да е чак толкова голяма изненада да отидат на финал. Другият полуфинал е абсолютно 50:50. Във всеки случай ще има голямо зрелище. Последните години не помня полуфинали, в които и четирите отбора да са с толкова богата история.
Makarona87 написа:Само не знам защо отписвате Юве ? Реал не са нищо особенно. Роналдо е в мн слаба форма, Модрич е постоянно контузен, а Юве отзаде са си бетон. Шансовете са 50 на 50. В другата двойка Барса без проблем си вземат и 2та мача. Финала е Барса-Юве !!!
Е не са по - зле от Монако дето звездата им е 34 годишен футболист \нищо лично\. С реванш на Бернабеу шансовете им са минимални. Общо взето и те ще разчитат да ги спасява неполевия им играч...
Върни се в “Кошче за отпадъци”