Скандално!фен на ЦСКА обра клуба и духна в чужбина.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

joro3v1
Контакти:

Re: Скандално!фен на ЦСКА обра клуба и духна в чужбина.

Мнениеот joro3v1 » 20 апр 2015 16:09

Човека ги е свил за да си купи акции на клуба :)

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 20 апр 2015 16:09

валкареджио написа:другари армейци титла ще видите когато
възкресите Милко Балев ,тва е .

Евроидиотът кога ще види? Като възкръсне Грашнов ли? Или като Чорни стане подуенски гражданин? :lol: :lol: :lol:
Щели да вземат купата :lol:
Тонев ли ви обеща или чакате подаяния от Кирето??? Или пък двете са свързани? :roll:
Последна промяна от Red thunderstorm на 20 апр 2015 16:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 апр 2015 16:11

ЦСКА-рчета, нещо май на шега ги приемате негативните неща около клуба, а после си го изкарвате на случайни хора из парковете, когато се стъмни... :x
Последна промяна от diplomat на 20 апр 2015 16:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 20 апр 2015 16:14

diplomat написа:ЦСКА-рчета, нещо май на шега ги приемате негативните неща около, а после си го изкарвате на случайни хора из парковете, когато се стъмни... :x

Ти може и по светло да "намажеш"! :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 апр 2015 16:16

Би било "скандално" , ако валкареджи почне изречение с главна буква, но ... :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 апр 2015 16:17

Red thunderstorm написа:
diplomat написа:ЦСКА-рчета, нещо май на шега ги приемате негативните неща около, а после си го изкарвате на случайни хора из парковете, когато се стъмни... :x

Защо? Знам че ви е практика, но какви са причините? Комплекси, сексуално сте тормозени като малки, или може би сте израснали в някой цигански катун? Обясни, ако обичаш, защото такива като теб са енигма за нормалните хора.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 20 апр 2015 16:21

diplomat написа:
Red thunderstorm написа:

Защо? Знам че ви е практика, но какви са причините? Комплекси, сексуално сте тормозени като малки, или може би сте израснали в някой цигански катун? Обясни, ако обичаш, защото такива като теб са енигма за нормалните хора.

Такива като мен? Не знаех, че ме познаваш!?! Много на сериозно ги вземаш нещата бе, дръпни малко въздух, не виждаш ли, че всичко е бъзикня...Ще ме изкараш най-големия таркалджия, недей така :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 апр 2015 16:28

Red thunderstorm написа:
diplomat написа:
Red thunderstorm написа:

Такива като мен? Не знаех, че ме познаваш!?! Много на сериозно ги вземаш нещата бе, дръпни малко въздух, не виждаш ли, че всичко е бъзикня...Ще ме изкараш най-големия таркалджия, недей така :lol:

Еми аз го приех като заплаха, щото повечето ЦСКА-ри тук се водят много "тегави батки".

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 20 апр 2015 16:58

diplomat написа:ЦСКА-рчета, нещо май на шега ги приемате негативните неща около клуба, а после си го изкарвате на случайни хора из парковете, когато се стъмни... :x

Скоро един добидък от говеда се разкарваха до "Българска Армия" и мога да си призная, че сте добри спринтьори. И май не е единствения случай в последната година-две. :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 20 апр 2015 18:03

Напълно нормално ,дядовците мандри обираха , внуците им обират клуба създаден с откраднатото от мандрите.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Върни се в “Кошче за отпадъци”