Скандално!фен на ЦСКА обра клуба и духна в чужбина.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Скандално!фен на ЦСКА обра клуба и духна в чужбина.
Човека ги е свил за да си купи акции на клуба 

- Red thunderstorm
валкареджио написа:другари армейци титла ще видите когато
възкресите Милко Балев ,тва е .
Евроидиотът кога ще види? Като възкръсне Грашнов ли? Или като Чорни стане подуенски гражданин?

Щели да вземат купата

Тонев ли ви обеща или чакате подаяния от Кирето??? Или пък двете са свързани?

Последна промяна от Red thunderstorm на 20 апр 2015 16:12, променено общо 1 път.
ЦСКА-рчета, нещо май на шега ги приемате негативните неща около клуба, а после си го изкарвате на случайни хора из парковете, когато се стъмни... 

Последна промяна от diplomat на 20 апр 2015 16:15, променено общо 1 път.
- Red thunderstorm
diplomat написа:ЦСКА-рчета, нещо май на шега ги приемате негативните неща около, а после си го изкарвате на случайни хора из парковете, когато се стъмни...
Ти може и по светло да "намажеш"!

Би било "скандално" , ако валкареджи почне изречение с главна буква, но ...

Леевски, оле

Red thunderstorm написа:diplomat написа:ЦСКА-рчета, нещо май на шега ги приемате негативните неща около, а после си го изкарвате на случайни хора из парковете, когато се стъмни...
Защо? Знам че ви е практика, но какви са причините? Комплекси, сексуално сте тормозени като малки, или може би сте израснали в някой цигански катун? Обясни, ако обичаш, защото такива като теб са енигма за нормалните хора.
- Red thunderstorm
diplomat написа:Red thunderstorm написа:diplomat написа:ЦСКА-рчета, нещо май на шега ги приемате негативните неща около, а после си го изкарвате на случайни хора из парковете, когато се стъмни...
Защо? Знам че ви е практика, но какви са причините? Комплекси, сексуално сте тормозени като малки, или може би сте израснали в някой цигански катун? Обясни, ако обичаш, защото такива като теб са енигма за нормалните хора.
Такива като мен? Не знаех, че ме познаваш!?! Много на сериозно ги вземаш нещата бе, дръпни малко въздух, не виждаш ли, че всичко е бъзикня...Ще ме изкараш най-големия таркалджия, недей така

Red thunderstorm написа:diplomat написа:Red thunderstorm написа:diplomat написа:ЦСКА-рчета, нещо май на шега ги приемате негативните неща около, а после си го изкарвате на случайни хора из парковете, когато се стъмни...
Такива като мен? Не знаех, че ме познаваш!?! Много на сериозно ги вземаш нещата бе, дръпни малко въздух, не виждаш ли, че всичко е бъзикня...Ще ме изкараш най-големия таркалджия, недей така
Еми аз го приех като заплаха, щото повечето ЦСКА-ри тук се водят много "тегави батки".
- Червени Воини
- Контакти:
diplomat написа:ЦСКА-рчета, нещо май на шега ги приемате негативните неща около клуба, а после си го изкарвате на случайни хора из парковете, когато се стъмни...
Скоро един добидък от говеда се разкарваха до "Българска Армия" и мога да си призная, че сте добри спринтьори. И май не е единствения случай в последната година-две.

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
- damageplan
- Контакти:
Напълно нормално ,дядовците мандри обираха , внуците им обират клуба създаден с откраднатото от мандрите.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Върни се в “Кошче за отпадъци”