Честит рожден ден !?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Честит рожден ден !?
Здравейте, колеги
Пускам темата, защото забелязвам известно неуважение на футболните фенове в България към неизвестна за мен личност, чийто рожден ден беше отбелязан по време на Вечното дерби през миналия април
Имам и снимков материал, ще помоля привържениците да не проявяват неуважение и да поздравят рожденика

Леевски, оле
Re: Честит рожден ден !?
Поздрав с песента която звучи в момента по Дарик:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FchMuPQOBwA[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FchMuPQOBwA[/youtube]
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
boabbb написа:Здравейте, колегиПускам темата, защото забелязвам известно неуважение на футболните фенове в България към неизвестна за мен личност, чийто рожден ден беше отбелязан по време на Вечното дерби през миналия април
Имам и снимков материал, ще помоля привържениците да не проявяват неуважение и да поздравят рожденика
![]()
![]()
![]()
Или си глупав или нас правиш на глупави ! Снимката която си сложил провери от кой мач е и не пускай тъпотии да ти се смеят хората.
PAJO написа:boabbb написа:Здравейте, колегиПускам темата, защото забелязвам известно неуважение на футболните фенове в България към неизвестна за мен личност, чийто рожден ден беше отбелязан по време на Вечното дерби през миналия април
![]()
![]()
![]()
Или си глупав или нас правиш на глупави ! Снимката която си сложил провери от кой мач е и не пускай тъпотии да ти се смеят хората.
Не е важно от кой мач е! Важното е, че ЧЕСТИТИТЕ! Все едни такива са ви кумирите
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:PAJO написа:boabbb написа:Здравейте, колегиПускам темата, защото забелязвам известно неуважение на футболните фенове в България към неизвестна за мен личност, чийто рожден ден беше отбелязан по време на Вечното дерби през миналия април
![]()
![]()
![]()
Не е важно от кой мач е! Важното е, че ЧЕСТИТИТЕ! Все едни такива са ви кумирите
Само информативно който има глава на раменете ще схване ... снимка от същия мач http://www.fanface.bg/images/Litex-Levski_svastiki_4.jpg
Моля модераторите да изтрият темата ... Пусната е "ей така понеже няма какво да правя докато мама си дойде от работа"
- modor
- Контакти:
Автора на темата за пореден път счупи тъпометъра 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Автора на темата за пореден път счупи тъпометъра
Да не би да е тъпомер "тъпометъра"?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- arsenvengerin
- Контакти:
Честит рожден ден на чичко Ади
о/
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
- Странджата
- Контакти:
Днес от много време няма публикация, че червените отиват към закриване и ето ги - наскачаха - бодри, бодри - пашмъклийската борика, африканското дърво, Русиян-русото - цялата кохорта! Здравейте, юнаци! Червените легиони ви поздравяват!
Върни се в “Кошче за отпадъци”