Вече имаме и циганче в школата-Тодор Кръстев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вече имаме и циганче в школата-Тодор Кръстев
Във всяка школа има по един,двама футболисти от малцинствата.Сега разбирам , че всички ги събират в отбора на "намазаната и гелосана делиорманска мъжка мастия".Да има някой изненадан от хода на "самовлюбения"?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
aleksandrov77 написа:Thsmith написа:aleksandrov77 написа:Нормално! В България системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД налагана от Брюксел , Тел Авив и Вашингтон от 25 години насам извършва процес на дебългаризация, циганизация и ислямизация!
Българите сме все повече застрашени да намалеем и накрая да изчезнем като нация!
Спасението на България е незабавно напускане на България от антибългарските структури ЕС и НАТО и влизане в лоното на Русия!
Абе в коятои тема да вляза и хоп ... гледам ти дивотиите за тия шиб**ни алкохолици. Като толкова си ги обичаш си върви там в газЪ на света и ни спести изблиците си. Не е нормално във всяка тема да говориш за шиб**ите ти руснаци и шиб**ите ти виждания.
Кво общо има това с момчето от школата на разград?
Има, това, че в Бълагрия тече усилен процес на дебългаризация , циганизация и ислямизация в по-малките градове и села, както и в самата тема се вижда от автора с изписаните небългарски имена на футболистите! И вече се вижда в част от футболните ни отбори! Но ти си от София и няма как да го усетиш , защото в София и най-големите градове в България тези процеси текат много по-бавно, отколкото в другите населени места!
А и като ти харесва толкова САЩ , върви при задокеанските си братя!
А и като не ти харесват мненията ми не ги чети!![]()
Още малко вие пишман "демократите" с милиционерско мислене ще ни забраните да пишем в този форум!
Аз не пиша за САЩ и определено не го правя във всяка тема. Принципно ходя всяка година на почива във Флорида, но това не е въпрос на темата.
Темата е за Разгад, а ти (както във всяка тема която отворя) пишеш глупостите за твоите шибани алкохолици. Все пак не е случайно, че темите имат заглавие. Ако си направиш тема за Русия... прав ти път. Пиши си каквото искаш в нея, а аз няма да я отварям. Не е нормално обаче да пишеш във всички други все за тях. Изобщо да не споменавам колко е жалко мнението което се опитваш да прокараш, а именно "Който не е руско прасе - много обича америка".
До преди година нямах нищо против руснаците, но покрай такива като теб ги намразвам и започвам да смятам, че трябва да ги оградят с една стена и да се изолират от нормалния свят. Жалко, че това не го осъзнавате с безкрайното си публично лапане на руски ****.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- aleksandrov77
Thsmith написа:
Аз не пиша за САЩ и определено не го правя във всяка тема. Принципно ходя всяка година на почива във Флорида, но това не е въпрос на темата.
Темата е за Разгад, а ти (както във всяка тема която отворя) пишеш глупостите за твоите шибани алкохолици. Все пак не е случайно, че темите имат заглавие. Ако си направиш тема за Русия... прав ти път. Пиши си каквото искаш в нея, а аз няма да я отварям. Не е нормално обаче да пишеш във всички други все за тях. Изобщо да не споменавам колко е жалко мнението което се опитваш да прокараш, а именно "Който не е руско прасе - много обича америка".
До преди година нямах нищо против руснаците, но покрай такива като теб ги намразвам и започвам да смятам, че трябва да ги оградят с една стена и да се изолират от нормалния свят. Жалко, че това не го осъзнавате с безкрайното си публично лапане на руски ****.
[offtopic]Дразниш се от неудобните факти , които изнасям за СШП?

Където съм видял твой пост само хвалиш Пиндостан!
A аз покрай вашата антируска , проамериканска и проеврогейска пропаганда и колонизирането на България от Пиндосия и техните подлоги от ЕС ме накарахте да намразя Пиндостан и техните подлоги от ЕС и да заобичам братска Русия като по-голяма сестра на майка България!
Иначе смятам , че СШП трябва да бъдат оградени с телени мрежи от нормалния свят, за да не могат да създават повече кървави конфликти по света и да тормозят хората с тяхната фалшива и лицемерна демокрация , която всъщност не е демокрация!
Между другото в Пиндосия има концентрационен лагер "Гуантанамо", където се измъчват неудобни политически противници и се изтезават невинни хора без доказателства!
Иначе как е в Пиндостан? Ядеш ли ГМО-тата във Флорида? Има ли много негри там (или как беше-афроамериканци)?

ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
aleksandrov77 написа:Нормално! В България системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД налагана от Брюксел , Тел Авив и Вашингтон от 25 години насам извършва процес на дебългаризация, циганизация и ислямизация!
Българите сме все повече застрашени да намалеем и накрая да изчезнем като нация!
Спасението на България е незабавно напускане на България от антибългарските структури ЕС и НАТО и влизане в лоното на Русия!
Както обикновено си точен и напълно прав !
За съжаление точно нататък отиват нещата ...
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

- damyanov1963
aleksandrov77 написа:Нормално! В България системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД налагана от Брюксел , Тел Авив и Вашингтон от 25 години насам извършва процес на дебългаризация, циганизация и ислямизация!
Някой да ти пречи да отидеш в Русия? Тези, които се чувстват повече руснаци, отколкото българи да си стягат куфарите и да заминават при Путин, не да ни занимават с постсъветската си пропаганда!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
aleksandrov77 написа:Thsmith написа:
[offtopic]Дразниш се от неудобните факти , които изнасям за СШП?![]()
Където съм видял твой пост само хвалиш Пиндостан!
A аз покрай вашата антируска , проамериканска и проеврогейска пропаганда и колонизирането на България от Пиндосия и техните подлоги от ЕС ме накарахте да намразя Пиндостан и техните подлоги от ЕС и да заобичам братска Русия като по-голяма сестра на майка България!
Иначе смятам , че СШП трябва да бъдат оградени с телени мрежи от нормалния свят, за да не могат да създават повече кървави конфликти по света и да тормозят хората с тяхната фалшива и лицемерна демокрация , която всъщност не е демокрация!
Между другото в Пиндосия има концентрационен лагер "Гуантанамо", където се измъчват неудобни политически противници и се изтезават невинни хора без доказателства!
Иначе как е в Пиндостан? Ядеш ли ГМО-тата във Флорида? Има ли много негри там (или как беше-афроамериканци)?[/offtopic]
Александров, съвсем малко ще те поправя. Земята около залива Гуантанамо е част от територията на Куба, а окупацията и от пиндоски войски е абсолютно незаконна.
Отделна тема заслужават използваните в концентрационния лагер "Гуантанамо бей" древнокитайски техники на мъчения, каквито едва ли могат да се видят и във филм на ужасите. Но пък какво ли да очакваш от държава, чиито тайни служби са правили повече от 600 опита за убийство на министър-председателя на съседна Куба. Цитирам Википедията: опитвани са различни отрови (вкл. соли на талий, от които опада брадата), взрив (вкл. в пура и в раковина под водата), снайперски разстрел, заразяване с туберкулоза и др., но без успех за ЦРУ.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Този със сюнет ли е или с ушанка 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Върни се в “Кошче за отпадъци”