Срам и много слаб Черно Море в София срещу слаб отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ticha i vladislav
Контакти:

Re: Срам и много слаб Черно Море в София, оставка

Мнениеот ticha i vladislav » 05 апр 2015 19:18

forever bluet написа:
Син до гроб_ написа:
HEATSEEKER написа:Долнопробните левскари фенове на скрития чорбар, майорът от МВР Гундьо, отново показаха своята животинска природа, говеда се родихте , маймуни ще умрете.
а тоя Мистри, нали беше нещо православен вярващ християнин.... .Маслосвет скоро правил ли си, защото си завършен олигофрен, ако не. мога да те уредя,,,може и други молитви да ти прочетат...
Аналните приключения на най-големия футболен идиот на Вселената ще продължат

Боли ли дупето, простак? Ще боли я. Другия път като идвате на герена поне си вдигнете гащите, че тоя път беше много лесно да ви онодим душманската. Ако много говорите , както преди този мач, в следващия ще ви шибаме без вазелин та да ви държи повече време.Това гагаузите сте страшни боклуци: хем ви го начуква човек до сливиците, а вие плямпате ли плямпате?

Остави ги ,не си струва да им слизаш до нивото. Не знам само къде блее модератора им,ама пуснах имейл с избрани гагаузки хитове на тоз-онзи до Админите и ми бе отговорено,че ще се запознаят и ще преценят има ли бездействие и двоен аршин от модератора! Отделно с един елемент от менделеевата таблица ще се занимае една друга институция ,защото ме заплаши и изпитах основателен страх и не смея да изляза даже, доказателството е написаното от него във Форума и на ЛС! Така де в България има закони,заплахата си носи до 6 години и сериозно парично обезщетение :roll: Само трябва да си сериозен ,а аз съм! А петицата си ги боли,като им сложиме толкова и във Варна ще е още по-интересно!

Толкова може да ти сложи отзад някой гей-нимфоман!
Черно море-първият шампион по футбол в България

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 апр 2015 20:32

HEATSEEKER написа:
Син до гроб_ написа:
HEATSEEKER написа:Долнопробните левскари фенове на скрития чорбар, майорът от МВР Гундьо, отново показаха своята животинска природа, говеда се родихте , маймуни ще умрете.
а тоя Мистри, нали беше нещо православен вярващ християнин.... .Маслосвет скоро правил ли си, защото си завършен олигофрен, ако не. мога да те уредя,,,може и други молитви да ти прочетат...

Боли ли дупето, простак? Ще боли я. Другия път като идвате на герена поне си вдигнете гащите, че тоя път беше много лесно да ви онодим душманската. Ако много говорите , както преди този мач, в следващия ще ви шибаме без вазелин та да ви държи повече време.Това гагаузите сте страшни боклуци: хем ви го начуква човек до сливиците, а вие плямпате ли плямпате?

Боклук,,,знаеш ли как викали на бащата на Гунди , когато работел в Казанлък-Рангел-Циганина,,,бухахахахахах . циганския ви идол.... :) :) Гундьо чорбар, ченге и манго,,,,сини нещастни говеда

Ти поне вярваш ли си на глупостите дето си ги написал.
Сам си противоречиш.
Първо: как е възможно някой да бъде едновременно циганин и ченге(капитан-майор посмъртно),ако не знаеш в онези времена нямаше офицери цигани или турци.
Второ: как се казва бащата на Гунди-май не се казва Рангел ;) ,а или греша :) ,дали случайно не се казва Аспарух,а Рангелов е фамилното име на Гунди.
Трето: Гунди винаги е бил левскар,дори когато е играел в Ботев.
Не знам кой е нещастен,но аз помня последната победа на Левски като гост срещу Черно Море,даже я гледах на живо. Ти гледал ли си победа на Черно Море срещу Левски като гост- съмнявам се.Въобще колко победи на Черно Море срещу Левски си гледал-предполагам не са много :) .

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 06 апр 2015 00:41

forever bluet написа:
Син до гроб_ написа:

Остави ги ,не си струва да им слизаш до нивото. Не знам само къде блее модератора им,ама пуснах имейл с избрани гагаузки хитове на тоз-онзи до Админите и ми бе отговорено,че ще се запознаят и ще преценят има ли бездействие и двоен аршин от модератора! Отделно с един елемент от менделеевата таблица ще се занимае една друга институция ,защото ме заплаши и изпитах основателен страх и не смея да изляза даже, доказателството е написаното от него във Форума и на ЛС! Така де в България има закони,заплахата си носи до 6 години и сериозно парично обезщетение :roll: Само трябва да си сериозен ,а аз съм! А петицата си ги боли,като им сложиме толкова и във Варна ще е още по-интересно!

Успокои ли се като си пусна доносчето?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Кошче за отпадъци”