forever bluet написа:Син до гроб_ написа:HEATSEEKER написа:Долнопробните левскари фенове на скрития чорбар, майорът от МВР Гундьо, отново показаха своята животинска природа, говеда се родихте , маймуни ще умрете.
а тоя Мистри, нали беше нещо православен вярващ християнин.... .Маслосвет скоро правил ли си, защото си завършен олигофрен, ако не. мога да те уредя,,,може и други молитви да ти прочетат...
Аналните приключения на най-големия футболен идиот на Вселената ще продължат
Боли ли дупето, простак? Ще боли я. Другия път като идвате на герена поне си вдигнете гащите, че тоя път беше много лесно да ви онодим душманската. Ако много говорите , както преди този мач, в следващия ще ви шибаме без вазелин та да ви държи повече време.Това гагаузите сте страшни боклуци: хем ви го начуква човек до сливиците, а вие плямпате ли плямпате?
Остави ги ,не си струва да им слизаш до нивото. Не знам само къде блее модератора им,ама пуснах имейл с избрани гагаузки хитове на тоз-онзи до Админите и ми бе отговорено,че ще се запознаят и ще преценят има ли бездействие и двоен аршин от модератора! Отделно с един елемент от менделеевата таблица ще се занимае една друга институция ,защото ме заплаши и изпитах основателен страх и не смея да изляза даже, доказателството е написаното от него във Форума и на ЛС! Така де в България има закони,заплахата си носи до 6 години и сериозно парично обезщетениеСамо трябва да си сериозен ,а аз съм! А петицата си ги боли,като им сложиме толкова и във Варна ще е още по-интересно!
Толкова може да ти сложи отзад някой гей-нимфоман!