Опитали да откраднат ТВ футболните права на К. Домусчиев...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Опитали да откраднат ТВ футболните права на К. Домусчиев...

Мнениеот гражданин от село » 01 апр 2015 22:08

Единият избяга в Белград,другият в Разград. :lol:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 01 апр 2015 22:14

Жълто-черен Пловдив написа:
mark1926 написа:
mark1926 написа:
mark1926 написа:ЕТО ЧЕ цецо василев е признал...
http://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA% ... 08698.html
ОСТАВА ДА СЕ ВЪРНЕ В ПРАВОВАТА СИ РОДИНА И ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ... после в ЗАТВОРА...

Чети за "Кошарите", не се занимавай с глупости. Мисли над казаното от Коко, не надничай в чуждото канче. ;)

Аз съм български гражданин, а Родината ми бе ОКРАДЕНА от лицето,от обвиняемия цветан василев, канчето не е чуждо, липсват парите не на баба Пенка , а ЧЕТИРИ МИЛИАРДА държавна пара.

Както забелязвате Тошенцето Неделев съм го оставил на мира, следвам примера на Петев ... в чуждо канче не поглеждам...

Не ги разбираш тези работи. Не се напъвай да мислиш. От вас само за футболче на малки вратички на магистралата срещу 50 лв ставате. ИтеУектуалци. Разбииш ли... :)

Аз твърдя, че хора с повдигнато обвинение от българския съд и прокуратура трябва да са на разположението им- ЩОМ БЯГАТ СА ПРЕСТЪПНИЦИ.

Кажи, цецко родолюбец ли е :?:

Не знам какъв е Цветан Василев. Знам само, че даде много на Ботев Пд. И затова шапка му свалям.
Дали е престъпник или не - ще го реши независимият съд.
Засега този в Сърбия не намира неопровержими доказателства в тази посока, че да го екстрадира.
А що се отнася до въпроса къде са милиардите на КТБ - питай твоя любимец Б.Б. Той също е част от пъзела. Заедно с цялата политическа върхушка.

Дал много, ако не беше цецо нямаше стадионът ви да е известен като Строежа и то за неопределено време :idea: ...

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 01 апр 2015 22:21

Дал много, ако не беше цецо нямаше стадионът ви да е известен като Строежа и то за неопределено време :idea: ...

За това сме си виновни ние. Ако може да се търси някаква вина. Човекът попита - трибуна по трибуна ли да го строим или наведнъж целия? Ние избрахме целия, защото искахме по-бързо да стане до началото на 2015-та. Уви, случиха се други събития.
Но така или иначе - построеното до момента не се губи - две трибуни на 80% са готови.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 01 апр 2015 22:24

Няма как да станеш милионер и милиардер, ако си хрисим като божи ангел.
Нито един от собствениците в А група не е порядъчен и добър християнин. Тъй че, дай, да не търсим под вола теле.

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 01 апр 2015 22:44

mark1926 написа:
mark1926 написа:
mark1926 написа:ЕТО ЧЕ цецо василев е признал...
http://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA% ... 08698.html
ОСТАВА ДА СЕ ВЪРНЕ В ПРАВОВАТА СИ РОДИНА И ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ... после в ЗАТВОРА...

Чети за "Кошарите", не се занимавай с глупости. Мисли над казаното от Коко, не надничай в чуждото канче. ;)

Аз съм български гражданин, а Родината ми бе ОКРАДЕНА от лицето,от обвиняемия цветан василев, канчето не е чуждо, липсват парите не на баба Пенка , а ЧЕТИРИ МИЛИАРДА държавна пара.

Както забелязвате Тошенцето Неделев съм го оставил на мира, следвам примера на Петев ... в чуждо канче не поглеждам...

Не ги разбираш тези работи. Не се напъвай да мислиш. От вас само за футболче на малки вратички на магистралата срещу 50 лв ставате. ИтеУектуалци. Разбииш ли... :)

Аз твърдя, че хора с повдигнато обвинение от българския съд и прокуратура трябва да са на разположението им- ЩОМ БЯГАТ СА ПРЕСТЪПНИЦИ.

Кажи, цецко родолюбец ли е :?:

Не се напъвай да "твърдиш" - не ти се отдава. Току-що написа нова глава в учебника по наказателно право. Само сталинските съдилища повдигат обвинения, в нормалните държави съдилищата ги РЕШАВАТ. Предлагам на менторите ти да те накажат - един месец без право да повдигаш безсмислени теми. Те вече и без това се чудят защо ли ти плащат.... :mrgreen:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 01 апр 2015 22:49

Нещо за прокуратурата да кажеш :?: ...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 апр 2015 22:56

Достатъчно!
т.5
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Кошче за отпадъци”