Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

suareshampion

Re: Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Мнениеот suareshampion » 25 дек 2013 19:21

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 яну 2014 12:11

Брендън Роджърс изпрати една много добра 2013 година ! Лично аз ,съм много доволен от действията му и ходовете ,с малки изключения в края на годината . (защо ли това съвпадна с идването на Даглиш ?)
Ливърпул бе ПРЕОБРАЗЕН от тоя мениджър !!! Ливърпул, преди това при Далглиш изглеждаше КРИТИЧНО СЛАБ !!! Сега играта стана много по добра ,бърза и резултатна !!!
Иска се ,разбира се ,още много работа ,докато стигнем най високото ниво . Роджърс продължава да залага на някои играчи ,с които ,не можем да станем шампиони. Има нужда от нови ,които да са нивото на Суарес,Стъридж ,Коутиньо ,Сако,Туре. Виждам проблеми и с пейката .Там има добри играчи ,с които можеше да постигнат още по добри резултати през 2013 г.
Аз искам да станем шампиони и се надявам през новата 2014 година да направи нужните промени .Вярвам ,че този умен мениджър ще се вразуми и ще продължи да работи по начина ,по който започна добрата си работа в Ливърпул !
Миналия втори полусезон под негово ръководство беше много добър ,сега очкавам това да се повтори и да завършим ударно сезона.
Пожелавам му сигурно класиране в топ 4 през месец май а защо не и нещо повече..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 яну 2014 15:52

Баш Далглиш ти е виновен на теб :lol: Все нещо не е като хората, ама и ти почна да се усещаш че Брендън в определение моменти мръдва яко

iznenada

Мнениеот iznenada » 26 яну 2014 20:17

Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 мар 2014 21:26

За сега прогнозите ми за тая година ,отново се оправдават . :) За сега ,Голям Роджърс .Останаха 10 мача ,за да стане Огромен.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 мар 2014 00:44

Скоро време не е имало такъв оптимизъм в тоя отбор, да сме си свършили работата 10 кръга преди края и да гоним титлата до дупка :)

jivanchi
Контакти:

Мнениеот jivanchi » 04 мар 2014 09:48

Оптимизма определено е голям. дано да продължават в същия дух :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 мар 2014 09:51

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... al-results?
Тук се вижда ясно ,как новите собственици ,изкараха тоя клуб от нафталина . Намалиха до минимум дълговете а сега след като влезем в ШЛ ,дълговете ще изчезнат нацяло. Остава само да разширят стадиона ,но и това ще стане.
Ливърпул има вече Страхотни собственици,Страхотен треньор и Страхотен отбор ! Аз винаги съм бил твърдо зад тях,за разлика от всички останали бг фенове.Тези собственици издигнаха един западнал Ред Сокс до Шампиони, а сега правят същото с Великия Ливърпул, без хвърляне на безбожни пари. Джон Хенри и Ко показват на света, че всичко е възможно, стига да знаеш как да го направиш.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 мар 2014 18:57

Искам да поздравя големия Роджърс за победата над жалкото съдийско отборче. Този човек ми донесе огромна радост с тая класическа победа ,срещу най омразния ми отбор .Той ги унижи на техния стадион .Ебати големеца ! Вярвам ,че през май ще ми донесе още по голяма ,като спечели титлата !

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 мар 2014 20:51

http://www.sportal.bg/news.php?news=479246
Роджърс говори за още по силна игра до края . Аз отдавна говоря за това и добре виждам,че тоя отбор ,ще става по добър и по добър .
Факт е ,че миналия сезон го завършихме ударно ,сега ще е още по ударно. Вече сме още по сработени ,обиграни ,без контузии и отново в прекрасна физическа форма .Играем с по голяма острота ,агресия и сме по уверени в победите . Играчите не губят вяра до последно ,дори и при негативен резултат ,запазват хладнокръвие ,показват характер и обръщат мачовете . Тоя треньор направи чудеса ! Пълни ми душата . Титлата е близо..

Върни се в “Кошче за отпадъци”