Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

suareshampion

Re: Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Мнениеот suareshampion » 13 юли 2013 00:58

Rodgers: "This is not just a football club, it's a way of life, the status of the club is incredible, just hope I can do the supporters proud."
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 юли 2013 14:06

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 юли 2013 14:29

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 юли 2013 11:49

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 юли 2013 12:31

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 22 юли 2013 18:21

Кристиян Адорян и той официално за един сезон под наем в Грьонинген.Много силен ход от наша страна.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 авг 2013 17:28

Брендън Роджърс днес освободи Ливърпул от още един нещастник на Далглиш.На път е да изчисти всичката мърша ,която дърпаше тоя клуб към срам и посредственост и да върне славните години ! Още един път ,едно голямо Благодаря на Джон Хенри ,че го доведе на Анфийлд .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 авг 2013 09:18

iznenada

Мнениеот iznenada » 31 авг 2013 00:51

Стига сте се плашили от тия тотнъм бе пичове ? Без Бейл ще са много по слаби .100 % ще са зад нас в класирането през май !

Ние имаме един уникален Брендън Роджърс ! Уникален !
Тоя човек ,направи почти всичко ,което исках да се направи с тоя отбор ! :) Пълни ми всеки ден душата.
Проблема от миналата година за мен ,бяха вратаря и защитата и моя човек изпълни желанията ми . :)
Изгони като мръсно куче Рейна и доведе Миноле . Освен това ще доведе ЦЕЛИ 4 ЗАЩИТНИКА ! Красота ! :)
Шкъртел и Коатес ,които не харесвам ,са пътници. :)
Доведе Аспас,Алберто и със сигурност ще доведе в последния ден от прозореца още един класен атакуващ играч,но няма да е Моузес . Перфектно .
Също така ,много важно нещо ..намери смелост ,наложи мнение и не се вслуша в глупавите фенове и легенди на Ливърпул ,които всеки ден възхваляваха куците магарета керъл,даунинг ,рейна и сие ...Моя човек Разкара мършите на кралицата ,ходжсън и бенитес !
И най важното ..успя да запази в отбора МАГЬОСНИКА хаха
Ще мачкаме ей ..ще мачкаме наред ! Това е великия Ливърпул и много скоро всички отново ще се съобразяват с него !
Много скоро ще го боготворите Брендън ,след като всеки ден го плюехте и иронизирахте. А всъщност вие винаги сте иронизирали себе си . :)
Идва ред на мангалите ! Бием ,излизаме първи и след това всички ще почнете най накрая да взимате тоя отбор насериозно . :)
След това имаме лесна програма и се завръща магьосника .
Предстоят добри времена за изстрадалите истински фенове ,които разбират тая игра и от първия ден вярват в тоя умен ,тактик,психолог и селекционер Брендън Роджърсс !
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

simeon128
Контакти:

Мнениеот simeon128 » 02 сеп 2013 14:52

iznenada написа:Стига сте се плашили от тия тотнъм бе пичове ? Без Бейл ще са много по слаби .100 % ще са зад нас в класирането през май !

Ние имаме един уникален Брендън Роджърс ! Уникален !
Тоя човек ,направи почти всичко ,което исках да се направи с тоя отбор ! :) Пълни ми всеки ден душата.
Проблема от миналата година за мен ,бяха вратаря и защитата и моя човек изпълни желанията ми . :)
Изгони като мръсно куче Рейна и доведе Миноле . Освен това ще доведе ЦЕЛИ 4 ЗАЩИТНИКА ! Красота ! :)
Шкъртел и Коатес ,които не харесвам ,са пътници. :)
Доведе Аспас,Алберто и със сигурност ще доведе в последния ден от прозореца още един класен атакуващ играч,но няма да е Моузес . Перфектно .
Също така ,много важно нещо ..намери смелост ,наложи мнение и не се вслуша в глупавите фенове и легенди на Ливърпул ,които всеки ден възхваляваха куците магарета керъл,даунинг ,рейна и сие ...Моя човек Разкара мършите на кралицата ,ходжсън и бенитес !
И най важното ..успя да запази в отбора МАГЬОСНИКА хаха
Ще мачкаме ей ..ще мачкаме наред ! Това е великия Ливърпул и много скоро всички отново ще се съобразяват с него !
Много скоро ще го боготворите Брендън ,след като всеки ден го плюехте и иронизирахте. А всъщност вие винаги сте иронизирали себе си . :)
Идва ред на мангалите ! Бием ,излизаме първи и след това всички ще почнете най накрая да взимате тоя отбор насериозно . :)
След това имаме лесна програма и се завръща магьосника .
Предстоят добри времена за изстрадалите истински фенове ,които разбират тая игра и от първия ден вярват в тоя умен ,тактик,психолог и селекционер Брендън Роджърсс !

100% съм съгласен със теб. Роджърс е точния човек за отбора и със сигурност клуба има светло бъдеще със него особено когато взема вратите за къщата си. Най-съм щастлив от това че доведе Минолет и разкара Рейна. И то на далеч, чак в Наполи.
Последна промяна от simeon128 на 09 окт 2013 14:45, променено общо 1 път.
Kogato reshite da si kupuvate interiorni vrati - potarsete firma Borman Komers - polski interiorni vrati v nalichnost.

Върни се в “Кошче за отпадъци”