Анкета: Кой да бъде новия треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да бъде новия треньор на Левски?

1.Вили Вуцов
23
8%
2.Ясен Петров
30
10%
3.Д.Димитров-Херо
66
23%
4.Георги Василев-Гочето
17
6%
5.Георги Тодоров
3
1%
6.Николай Митов
3
1%
7.Николай Илиев
2
1%
8.Илия Груев
11
4%
9.И.Илиев да остане
102
35%
10.Друг (обосновете се защо)
36
12%

Общо гласове: 293

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Re: Анкета: Кой да бъде новия треньор на Левски?

Мнениеот levskar_95 » 18 мар 2013 14:11

Eдин от най-успешните чужденци в историята на Левски, ако не и най-успешния - Седрик Бардон, се самопредложи за треньор на "сините". Както е известно, вчера вечерта Илиан Илиев подаде оставка след домакинско равенство 0:0 с Монтана, но на този етап тя не е приета официално от Иво Тонев. Французинът, който е с основна заслуга за влизането на отбора в Шампионската лига през 2006 г. и достигането на Левски до четвъртфинал за Купата на УЕФА през 2005 г. отправи предложението чрез официалната си страница във фейсбук. "Дайте ми отбора и ще се оправим", написа Бардон към 11,00 часа българско време.

Френският плеймейкър пристигна на "Георги Аспарухов" през лятото на 2005 година, като записа 32 мача и 8 гола във всички турнири, а "сините" изиграха невероятните 14 мача за роден клуб в един сезон в евротурнирите. Година по-късно той записа 40 срещи и вкара 11 гола, като игра в историческото първо участие в групите на Шампионската лига за роден клуб.

След това той пое в посока Израел. Това стана през януари 2008 година. След един сезон в Бней Йехуда и една година в Анортозис се завърна на "Герена" по личното желание на Тодор Батков, който го доведе в София, за да помогне на тима отново да влезе в групите на ШЛ, но вече на 33 години не се представи така успешно, като в първия си период, въпреки че се разписа срещу Дебрецен в плейофа за влизане.

В Левски Бардон печели два пъти титлата (2006, 2007), един път Купата на България (2007) и два пъти Суперкупата на страната (2007, 2009).

37-годишният французин на няколко пъти предложи свои сънародници на Левски, докато Георги Иванов-Гонзо бе ръководител, а също така не спира да следи бившия си клуб, като поддържа и контакт с родните фенове чрез официалната си страница във фейсбук.

Аз съм за СЕДРИК !!!!!!
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 18 мар 2013 14:11

talpata написа:Според мен Грозни или да се даде шанс на Бардон за треньор.Ясно е,че български треньор не може да респектира "великите" ни играчи.

Да ама Бардон няма бг лиценз за треньор.Доколкото разбрах от тази година с цел значително подобряване на интелектуалния потенциал на треньорите,лиценза ще се издава от единствения ''доктор хонорис кауза'' в бг футбола ни.Това означава,че взимането му ще е изключително трудно.Едно от условията е,е кандидатите не могат да надхвърлят по умствен потенциал човека,който издава лиценза.

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 18 мар 2013 14:34

Наско да се връща и това е ама не знам как ще се разбира с Батков и Тончо.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

bistan75
Контакти:

Мнениеот bistan75 » 18 мар 2013 14:38

На Левски трябва опитен треньор знаещ и можещ за да направи нещо с наличнете играчи.За мен Илиян не можа да разбере че на Левски трябват хора които да вдигат класата.Не може да вземеш 8 и само един да е титуляр.Защо локомотивци управляват? Кой
прави селекцията?Къде е Сираков?

Потребителски аватар
vlad442
Контакти:

Герой от звездния тим на Левски поиска треньорския пост

Мнениеот vlad442 » 18 мар 2013 14:59

За или против сте завръщането на Бардон в Левски ? Мисля че той ще бъде добър треньор който си разбира и уважава отбора и съм сигурен че няма да дойде заради парите които му предлагат а защото иска да направи нещо значимо в Левски :) Ако може направете анкета ? :roll:

Офтопик:
Eдин от най-успешните чужденци в историята на Левски, ако не и най-успешния - Седрик Бардон, се самопредложи за треньор на "сините". Както е известно, вчера вечерта Илиан Илиев подаде оставка след домакинско равенство 0:0 с Монтана, но на този етап тя не е приета официално от Иво Тонев. Французинът, който е с основна заслуга за влизането на отбора в Шампионската лига през 2006 г. и достигането на Левски до четвъртфинал за Купата на УЕФА през 2005 г. отправи предложението чрез официалната си страница във фейсбук. "Дайте ми отбора и ще се оправим", написа Бардон към 11,00 часа българско време.

Френският плеймейкър пристигна на "Георги Аспарухов" през лятото на 2005 година, като записа 32 мача и 8 гола във всички турнири, а "сините" изиграха невероятните 14 мача за роден клуб в един сезон в евротурнирите. Година по-късно той записа 40 срещи и вкара 11 гола, като игра в историческото първо участие в групите на Шампионската лига за роден клуб.

След това той пое в посока Израел. Това стана през януари 2008 година. След един сезон в Бней Йехуда и една година в Анортозис се завърна на "Герена" по личното желание на Тодор Батков, който го доведе в София, за да помогне на тима отново да влезе в групите на ШЛ, но вече на 33 години не се представи така успешно, като в първия си период, въпреки че се разписа срещу Дебрецен в плейофа за влизане.

В Левски Бардон печели два пъти титлата (2006, 2007), един път Купата на България (2007) и два пъти Суперкупата на страната (2007, 2009).

37-годишният французин на няколко пъти предложи свои сънародници на Левски, докато Георги Иванов-Гонзо бе ръководител, а също така не спира да следи бившия си клуб, като поддържа и контакт с родните фенове чрез официалната си страница във фейсбук.
Левски София 1914

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Герой от звездния тим на Левски поиска треньорския пост

Мнениеот Corwin » 18 мар 2013 15:06

Ми, по-зле не може да стане (ама аз така си виках и след Мъри, и след Кокала, и след Вуцата, и след Ратко, и след Костов, и след Гонзо, и след Ясен).

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 18 мар 2013 15:07

Може да му е малко рано за клуб като Левски, но щом Гонзо се пробва да се учи на гърба на Левски, защо не и Бардон да опита? Умен, интелигентен, разбира футбола като материя, завършил е във Френската школа за треньори. Не е зле като вариант Б. За мен вариант А са Херо, или чужденец, които се е доказал като Грозни, например!! Всеки един извън тези тримата ще е ... излишен!
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 мар 2013 15:08

нали има тема по въпроса, колко анкети още :)
Изображение

Потребителски аватар
vlad442
Контакти:

Мнениеот vlad442 » 18 мар 2013 15:09

PFC Litex написа:нали има тема по въпроса, колко анкети още :)

Ами специално относно Бардон :) Дали са за или против той да поеме Левски в този момент :)
Левски София 1914

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 мар 2013 15:19

Ай викам аз стига с експериментите, а. Всеки прохождащ треньор, тръгнал да се учи на гърба на Левски! В момента ни трябва доказан треньор с авторитет, тип Херо, Грозни, Гочето Василев, такъв който може да вдигне отбора на момента, а не некой който тепърва ще ми се учи.

Върни се в “Кошче за отпадъци”