Анкета: Трябва ли Сър Алекс Фергюсън да си ходи?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Трябва ли Сър Алекс Фергюсън да си ходи?

Да, изчерпал е целия си потенциал
39
46%
Не, има още какво да даде на клуба си
46
54%

Общо гласове: 85

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Трябва ли САФ да си ходи ?

Мнениеот CTAHKO » 08 ное 2012 00:48

rebel написа:
we are the champions написа:
CTAHKO написа:Да :!: Заедно с Клатенбърг и Уеб 8-)

+1892 :!:

като ви гледам отборите на вас все някой ви е виновен

Ти гледаш,ама не виждаш 8-) Ако виждаше,нямаше да си фен на този клуб 8-) Така че си оставаш само с гледането ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Re: Анкета: Трябва ли Сър Алекс Фергюсън да си ходи?

Мнениеот Svetlio » 08 ное 2012 00:49

Vincenzo написа:Не им облазявам на "феновете" на манчо. Като си отиде Фъргюсън си отива и Ман Ютд. Ще минат години преди да се осафери отборът и да се завърне по сегашните си места. Колкото и да го мразя тоя отбор, не мога да отрека, че тоя шотландец прави чудеса с едни смачкани английски дървета. Ман Ютд = Фъргюсън. Целият дух и харизма на тоя отбор се крепи на тоя човек.

Следващият треньор на Ман Ютд се нарича Жозе Мъуриньо, така че трофеи ни чакат и след ерата Фергюсън, когато и да започне тя :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 ное 2012 00:52

Svetlio написа:
Vincenzo написа:Не им облазявам на "феновете" на манчо. Като си отиде Фъргюсън си отива и Ман Ютд. Ще минат години преди да се осафери отборът и да се завърне по сегашните си места. Колкото и да го мразя тоя отбор, не мога да отрека, че тоя шотландец прави чудеса с едни смачкани английски дървета. Ман Ютд = Фъргюсън. Целият дух и харизма на тоя отбор се крепи на тоя човек.

Следващият треньор на Ман Ютд се нарича Жозе Мъуриньо, така че трофеи ни чакат и след ерата Фергюсън, когато и да започне тя :)

Абе не ми се вярва.По-скоро ще е някой англоговорящ,а и нищо чудно да е бивш футболист на МЮ :roll: Ама за сега САФ да ви е жив и здрав,радвайте му се,че след него нещата са доста неясни :roll:

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 08 ное 2012 00:58

Ей феновете на Челси и Ливърпуул какво има да ни берете грижа? Много сме си добре и така, хич не сме зле да ви кажа! SAF all the way!!!
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 ное 2012 01:01

lrlazarov_19 написа:Ей феновете на Челси и Ливърпуул какво има да ни берете грижа? Много сме си добре и така, хич не сме зле да ви кажа! SAF all the way!!!

Е,ние ако не сме "загрижени",кой да е загрижен :lol:

Потребителски аватар
mmm1987
Контакти:

Мнениеот mmm1987 » 08 ное 2012 02:06

Благодарение на него още Юнайтед не са станали посредствен отбор,как може толкова хора да го плюят.Аз не харесвам Юнайтед и затова се надявам да се пенсионира,и на негово място да дойде някой който най-после ще върне отбора към посредственоста и тогава всички фенове на Юнайтед които го плюят ще дават мило и драго да се върне,и ще си спомнят колко големи отбора е надвил и колко титли им е донесъл,ако го нямаше сега щяха да кретът като величието Ливърпул в средата на класирането
20 May 1992 Barcelona 1–0 Sampdoria
17 May 2006 Barcelona 2-1 Arsenal
27 May 2009 Barcelona 2–0 Manchester United
28 May 2011 Barcelona 3–1 Manchester United
:D:D:D:D:D

LyuboKov
Контакти:

Мнениеот LyuboKov » 08 ное 2012 03:54

Мисля, че му дойде времето. Човек трябва да знае кога да спре, а той вече не е това, което беше. До 2008-2009 все още беше чук и му се възхищавах как на тази възраст продължава да е на такова ниво. Изведнъж обаче дръпна много назад и според мен трябва да се оттегли.

Мисля, че начинът Юнайтед да не спаднат след ерата "Фъргюсън" и да не се превърнат в новия Ливърпуул е да се повика фигура именно като Жозе Мауриньо (по-твърде много неща си приличат, включително и по арогантността :lol: ) и да се подготви идването му след края на този сезон, евентуално (в краен случай) след края на следващия сезон.

Потребителски аватар
Laleff
Контакти:

Мнениеот Laleff » 08 ное 2012 07:33

Ако заместник на Фъргюсън е Пеп Гуардиола съм съгласен !
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 08 ное 2012 09:05

Искам да попитам всички разбирачи - щяхте ли да симпатизирате на Юнайтед без САФ?
Все си мисля, че нямаше да е така. Иначе сега не виждам защо да се маха - лидери сме във ВЛ, класирахме се за 1/8 финал в ШЛ... А относно заместника му - САФ ще си го избере сам, а Глейзър само ще се съгласят и след това евентуално, ако заместникът му се провали ще се търсят нови варианти. Някой беше казал Гуардиола, ама аз съм нещо силно против - Гуардиола постигна много успехи с Барселона, но в Барселона беше пълно със звезди и той само ги сплоти и мотивира, в Юнайтед играчите звезди са Рууни, РВП и Видич, който обаче в последно време е контузен и не съм убеден, че и занапред няма да продължава да е все така често контузен. Другите ни играчи са или застаряваши звезди, които сигурно ще си заминат със САФ, или млади и обещаващи играчи. Тук-там някои играчи от средна класа, които в отбора щяха да са просто пълнеж - Карик, Андерсон, Валенсия, Нани, Йънг и т.н. т.е. сме далеч чисто като единици от Меси, Шави, Иниеста, Вия, Дани Алвеш и Пике. Да не говорим, че Гуардиола показа, че не е много добър в трансферната си политика и многомилионните му покупки се провалиха с гръм и трясък - Ибра, Чигирински и т.н.
Все си мисля, че след САФ ще дойде Мойс... Приятели са, шотландци са, практикуват сходен стил на игра, и двамата използват правилния баланс от ветерани и млади обещаващи играчи. Мойс може да се справя и с минимален трансферен бюджет или въобще без трансфери само с наличния материал. Друго голям плюс за него е, че успя да превърне Фелайни от пълно дърво в него обещващ халф с голямо бъдеще пред него. Пък и е свикнал с Висшата Лига. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 08 ное 2012 10:41

В последно време този форум ражда доста кухи и безмислени теми.
Тази е поредното доказателство за това :evil:

Върни се в “Кошче за отпадъци”