Кой да стане треньор на Левски?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: АНКЕТА: ЗА ИЛИ ПРОТИВ ГОНЗО?
не мога да гласувам Гонзо да не стъпва на Герена само щото се е провалил като тренер ,все пак той е един от големите БГ футболисти за всички времена от който се възхищават и сини и червени ,но като тренер не става това е истината
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
ТВЪРДО ЗА
-
- Контакти:
ТВЪРДО ЗА ГОНЗО ДА ОСТАНЕ В ЛЕВСКИ.
-
твърдо против гонзо в левски
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- vladitol
- Контакти:
Re: Треньорът на Левски перспективен чужденец
gilento93 написа:Chosz написа:Инес има много секси глас.
Веднъж баща ми слуша гонга като чу Ралица Караджова попита какво е това детенце в студиото.![]()
![]()
И ние с тати се смеем много , като сме в колата , и като и чуем гласчето

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- Joro_Barca
- Контакти:
ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА СЕ МОЛИМ ГОНЗЬО ДА ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ В ОБОРА НА ГЕРЕНА.
Твърдо "за" Гонзо. ТОй е нашия символ, гарант за успех и светли бъднини

За Гонзо да напусне постовете си в Левски, ама не го обиждайте човека! Сам си е виновен, че стана буфер на Батков. Може да си е мислел, че е за добро, че ще възроди Левски, ама явно няма възможностите. Нека си иде кротко и тихо. Пробва се - 3 година е голямата фигура в отбора, крайно време е вече.
Следващия мач - с плакати - Гонзо, време е... И не забравяйте да му благодарите за моментите като футболист!
Следващия мач - с плакати - Гонзо, време е... И не забравяйте да му благодарите за моментите като футболист!

Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- brat domingo
- Контакти:
Твърдо против
Върни се в “Кошче за отпадъци”