Мнениеот EthanHuntt » 20 окт 2011 11:22
Има два добри варианта за треньор на Левски. Херо и Мъри! Има и трети вариант, но той много капризен, а и сега кариерата му малко се закучи - Илиан Илиев. Херо сега си има лични проблеми, има си и отбор. А Мъри аз го броя сигурен за левски от НГ! Мъри си го каза, Батков също каза - промени. Единственото, което не ми харесва в Мъри - винаги говори за школите, за бъдещето, а привлича футболисти на доста напреднала възраст. Така беше и в националния, така беше и в Анортозис: Станислав Ангелов, Томашич, Илян Стоянов и Топчо в националния. Но в случая съм твърдо ЗА Стоилов в Левски. И не е верно това, че не би работил с Гонзо. Който го твърди не е слушал интервюто вчера, не е слушал и доста интервюта на Мъри от последните години.
А тези които само плюят по Батков ... вие кой предлагате да дойде да раздава пари в Левски? Кажете бе, симпатяги? Искате да дойдат някакви Титани, да купуват италианци на килограм - футболисти и треньори. На мачовете трябва да аплодирате Батков, че някой дне ще му писне и на него да се занимава и тогава такъв ще го ядем ... Няма да има холандци, македонци, бразилци и т.н. Само плюете, плюете, ами предложете човек, който е готов да дойде да налива пари. Мислете малко като пишете.. всезнаещи фенчета..