Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
santiliana

Re: ЗА или Против Мъри да се върне в Левски (анкета) ?

Мнениеот santiliana » 19 окт 2011 21:46

Това е като да попиташ едно дете дали обича сладолед? :) Естествено, че разумните привърженици на Левски сме категорично "ЗА". И ще кажа защо:
Колкото и да говорят някои недобронамерени фенове, че Мъри не бил добър треньор и успехите на Левски били случайни, ще кажа, че това ама хич не е така.Защото едно е да победиш "случайно" Ливърпул на "Анфийлд" в протоколно реваншче, когато в първия мач си отнесъл няколко парцала в мрежата си...А съвсем друго е да победиш няколко италиански, френски и румънски отбори+хита на предходния турнир на УЕФА (Словашкия Артмедия) както и да играеш като равен с равен в Москва с актуалния носител на купата и с най-добре представящия се холандски отбор в момента тогава- Херенвеен. Тук тези победи и най-вече показани игри говорят само за едно- ЗА КЛАСА. И отбора ни наистина имаше както класа, така и стил на игра.И ако лакомия ни "собственик" се беше вслушал в исканията на Мъри и Наско за освежаване на отбора веднага след ШЛ, щяхме да дръпнем на няколко години напред пред останалите БГ отбори.Що се касае до сафарито на Наско в навечерието на мача с Тампере- това беше един своеобразен протест на Сираков спрямо неадекватното управление на Батков и сляпото му доверяване и поверяване на трансферите в отбора в ръцете на кума му Заберски и дясната му ръка Жейнов.
Така, че искам час по-скоро Мъри на Герена и...
"Нека приказката продължи..." наистина!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ULPIA SERDIKA 1914
Контакти:

Мнениеот ULPIA SERDIKA 1914 » 19 окт 2011 21:57

Лично аз буквално преболедувах смяната на Мъри.
Да се връща!
...но както не ми се вярваше ,че е сменен така не ми се вярва ,че ще се върне.
ха-ха....имам четири въпроса към фесовете:
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 19 окт 2011 21:58

Гласувах ЗА
Гонзо не става за тренер ;)

Потребителски аватар
santiliana

Re: Мъри Стоилов: Работи ми се, Левски е моят отбор

Мнениеот santiliana » 19 окт 2011 22:01

mirodes написа:Кой тандем беше начело на Левски при най-срамното отпадане за всички времена-от Тампере?Същия тандем беше и когато Левски завърши на 16 точки зад ЦСКА.

а защо се стигна до това,а?
Кой не отпусна кьорав лев за селекция именно пролетта и лятото когато ни би Тампере?
А кой докарваше по 10-15 хиляди на мач от първенството дори?

п.п. Относно горепосочените трансфери- ама вие наистина ли вярвате още, че Мъри е имал думата по привличането на тези играчи?! Та това беше отново по линия на мениджърската фирма на Заберски, Жейнов и пр.
Последна промяна от santiliana на 19 окт 2011 22:09, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Bobeca
Контакти:

Мнениеот Bobeca » 19 окт 2011 22:04

Аз съм за понеже Гонзо не става въобще за треньор.

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 19 окт 2011 22:04

По добре той отколко Гонзо ,твърдо ЗА

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 19 окт 2011 22:06

Мъри става категорично за треньор на Левски но задължително с Наско Сираков !!!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 окт 2011 22:09

milen.hristov написа:Едно нещо харесвам в Мъри това как говори за стратегия,за бъдещо развитие

Той хубаво говори, но като беше в Левски какво направи- освен да изгони Яп Диркс . В момента холандеца е шеф на ДЮШ на Галатасарай. И ако следиш по-внимателно ще видиш че след освобождаването на Диркс развитието на младите в Левски забуксува.
Иначе Мъри е доста по-добър вариант от Гонзо

Потребителски аватар
petarivanov1985
Контакти:

Мнениеот petarivanov1985 » 19 окт 2011 22:11

honda написа:
petarivanov1985 написа:
honda написа:Лично за мен това интервю с Мъри значи ,че на 90% следващия треньор на Левски ще се казва Станимир Стоилов. За мен лично той не е най-добрия вариант, но при всички случаи доста по-добре от Гонзо. Като не е невъзможно да има тандем Гонзо- Мъри. Като Гонзо ще бъде спортен директор, а Мъри треньор.
За мен Мъри не е най-добрия вариант поради доста високото му самомнение . И общо взето стила които той изповядва е без типичен централен нападател. Лично за мен Левски има нужда от един тежък и бърз централен нападател желателно от Африка. Просто един централен нападател от типа Дембеле, Кулибали( Дебрецен) или Шисей(Жилина) без да са някаква кой знае каква класа и особено скъпи просто ще прегазят която и да е защита в нашето първенство.
Мъри е фен на стила на Барселона- няма лошо да играем с пасове по земя и да разиграваме дълго време топката, но на калпавите наши терени този стил не винаги е печеливш, а за мен най-правилния футбол е най-печелившия. За мен лично Мъри не е много добър селекционер - да си спомним че по негово настояване бяха привлечени футболисти като Жеан Карлуш, Зе Соарес, Рабех , Бензукан, а Жо играеше дори като бек, Тасевски като дефанзивен полузащитник.
За мен Л.Петрович и Г.Василев са по-добри варианти. А защо не и Н.Костов - има интересна визитка и е свободен.

Как ли пък лош селекционер.Това откъде го измисл.3 години след неговото уволнение отбора се издържа от продажбата на футболисти доведени от Мъри или създадени от Мъри - Жоазиньо,Зе Соареш,Ж.Миланов.Иса,Сърмов,Н.Димитров и т.н.
И в момента най-конвертируемите ни футболисти са последните останали от тези,които Мъри и Наско доведоха - Милиев,Тасевски,Гаджев (Милиев и Гаджев бяха договорени за привличане много преди уволнението на Мъри).Айде сега кажи ми след него един футболист(освен Гара),който е доведен в отбора от треньорското ръководство и после продаден за сериозни пари - НЯМА ТАКЪВ.Още оттогава твърдя,че въпреки -16 точки ако Мъри беше останал на поста онзи отбор сглобен от него щеше да постигне много.

Уважавам мнението ти ,но не съм много съгласен с него по настояване на Мъри бяха привлечени Жеан Карлуш, Зе Соарес , Жо , Рабех, Бензукан и Тасевски за общо около 3,5 млн евро - една много сериозна сума особено за българските условия и при условие че Левски имаше тим станал шампион убедително и точно тези трансферни провали костваха главите на Сираков и Стоилов . По същото време за по-малко пари в ЦСКА абсолютен дилетант във футбола като Лупи за по-малко пари създаде един по-силен отбор. От изброените футболисти единствено Жо беше продаден с минимална за клуба печалба, Тасевски дойде със свободен трансфер и най-вероятно ще си тръгне с такъв. При Зе клуба е на известна загуба, докато Жеан Карлуш, Рабех и Бензукан са си направо катастрофи.
Не е вярно че Гаджев и Милиев са докарани в Левски от Мъри - даже напротив на 2 пъти докато Мъри беше треньор му беше предлагано Гаджев да дойде в Левски под наем, на два пъти Мъри го отказваше. Милиев дойде в Левски доста след освобождаването на Мъри- около една година след това. Също на 2 пъти му беше предлаган Ив.Стоянов без никакви финансови изисквания към Левски и той беше отказан с довода че няма качества да играе в Левски. Тук няма да коментирам ,че Стоилов не направи нищо да задържи в Левски Ив Бандаловски -за мен винаги е бил по-добър от Ж.Миланов. Също така не направи нищо за да задържи Ив.Попов - по какви показатели реши че Балтанов или М.Огнянов са по-добри от Ив.Попов.
Също така освободи Гал.Иванов и по какви показатели реши че зе Соарес с неговите 50 кг е по-полезен отделно е и с 500хил евро по-скъп. На практика изгони Ат.Курдов от Левски с довода че е висок и не става. Обяви за безперспективен Пл.Николов а взе Л.Николов в мъжкия отбор.
Така и не можа да разбере ,че нашите защитници не могат да играят срещу високи и мощни нападатели - справка освен по-нагоре написаните имена още Томашек,който си правеше с нашата защита каквото си поиска и Неи. Ако срещу защитата на които и да е български отбор излезе един нападател висок около 1,90 и здрав и да се движи много и да притиска защитниците то нашите са живи за ореваване - не могат да се борят с по-здрави от тях ,а тези които могат да се борят стоят далече от нападателя ако се движи. Мъри взе за 1 млн евро високия 1.77 Жеан Карлуш и знаем с какъв успех се представи бразилеца.

И ако той беше останал същите тези футболисти щяха да бъдат развити много повече.Нали се сещаш,че при Наско и Мъри нито Рабех нито Бензукан пиеха като обезумяли.Това,че ги изтърва си е грашка на Гонзо.И с това отбора е на загуба.Но загубата не е породена от Мъри.Не вярвам да има някой,който да каже,че в скоро в БГ са играли по добри защитници от тях(преди Гонзо да застане начело на отбора).Относно изброените юноши единствено за Ивелин Попов може да се съжелява.А иначе точно Гаджев беше договорен още през пролетта преди да го изгонят и след това Вуцата се опита по хиляди начини да му сспре трансфера...

Върни се в “Кошче за отпадъци”