Кой да стане треньор на Левски?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Илиан Илиев напуска Берое
Хахах Илияан Илиев в Левски.. и за какъв х.й ни е това джудже? Илиянчо е такава мишка и толкова го е страх от евентуален провал, че никога в живота си няма да поеме голям тим. Що толкоз пъти отказва и на Левски и на Литеск.. от любов към Берое, ха смях!
Ама дойде и неговото време да го видят какъв е специалист.

От утре и Венгер може да е безработен, не е лошо и него да подъвчете .... 

Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
Re: най-подходящ нов треньор
гонзо е най-смешния, най-жалкия и най-накадърния треньор на Левски след георги тодоров.той просто е един съочастник на агент тара в поругаването на най-великият български клуб. с помащта на гонзо и група платени клакьори агент тара живее на гърба на Левски.
БАТЭ написа:От утре и Венгер може да е безработен, не е лошо и него да подъвчете ....
Те такива каде падат с по 8 гола нещеме

-
Re: Прогнози,мнения,спекулации,относно треньорския пост в Левски
И к'во като Илиан е подал оставка ?
И да го гласим и да не .... Няма скоро да е в Левски !
Щом веднъж не се е съгласил ( при това - при официални преговори ) ... значи към момента не иска.
Освен това имаше няква размяна на остри реплики между него и "Гонзо" така че ...
И да го гласим и да не .... Няма скоро да е в Левски !
Щом веднъж не се е съгласил ( при това - при официални преговори ) ... значи към момента не иска.
Освен това имаше няква размяна на остри реплики между него и "Гонзо" така че ...
- фифи перото
Съри 

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- Умопомрачен
- Контакти:
makedonski написа:На първо място трябва да се вкара в устава на клуба член, който гласи, че треньор без опит не може да води Левски.
Само това ти прочетох и се отказах да продължавам надолу.
Само ще ти кажа едно име - Мъри... ти сам се сети, какво постигнахме докато ни беше треньор.
С това, не казвам, че следва Гонзо да повтори тези успехи... може и да ги надмине

Левски София
Най- подходящ според мен ще е Седрик Бардон, той е интелегентен и възпитан, и ще си гледа работата сериозно, няма да се оплаква, няма да са му виновни журналистите, контузените, чистачките ,феновете и бай Гошо семкаря. Няма да крещи и да псува по играчите и най-вече ще си носи кръста до край!
-
- Контакти:
НИКИ ИЛИЕВ
ИЛИЯН ИЛИЕВ
МЪРИ СТОИЛОВ
ИНТРИГАНТИ КАТО :
КОКАЛА,ХЕРО,НАСКО СИРАКОВ,БОРИМИРОВ,ВУЦОВ е важно да са далеч от клуба!
ИЛИЯН ИЛИЕВ
МЪРИ СТОИЛОВ
ИНТРИГАНТИ КАТО :
КОКАЛА,ХЕРО,НАСКО СИРАКОВ,БОРИМИРОВ,ВУЦОВ е важно да са далеч от клуба!
- фифи перото
Re: Прогнози,мнения,спекулации,относно треньорския пост в Левски
Стига с този Илиян бре!ЧИ той нали е черноморец
Иска ми се някой сърбин,че ми домъчня за:
"Играли сме добро,али сме немали шансу"

Иска ми се някой сърбин,че ми домъчня за:
"Играли сме добро,али сме немали шансу"

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Върни се в “Кошче за отпадъци”