Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Илиан Илиев напуска Берое

Мнениеот Hakercheto » 28 авг 2011 12:14

flo написа:
Наставникът на Берое Илиан Илиев подаде оставка след края на срещата с Черноморец (Бургас). Утре ръководството на Берое ще се събере да чуе доводите на треньора и да прецени дали да приеме оставката му. Причината за решението на треньора са лошите резултати на тима от началото на сезона. "Мисля, че е нужна промяна. В такива ситуации най-нормалното нещо е треньорът да поеме отговорност. Сещате се за какво става въпрос. Но първо трябва да го съобщя на ръководството", каза Илиан Илиев след четвъртата поредна загуба на неговия отбор в първенството.

Треньорът на заралии допълни, че не обвинява футболистите за слабия старт на сезона и не ги подозира в бойкот. "Защо футболистите да бойкотират? Различно щеше да е ако имахме точки. Мисля, че играем повече със сърце, отколкото с акъл. Познавате характера ми. Взел съм решение и утре ще го кажа на ръководството. Трябва да има промяна, за да се стреснат и футболистите", допълни Илиев.

Гонзо не се ослушвай!
[offtopic][offtopic]Тази тема я пускам в подфорум Левски, защото ако Илиан напусне Берое, няма да е зле Гонзо да не се ослушва ,ами да дества[/offtopic][/offtopic]

Е й?? ..................
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 28 авг 2011 12:16

futbolqga написа:Първо, никак не ми се вярва беройци да са толкова луди, за да сменят Илиев.Той е наистина чудесен специалист, който отново и отново вади Берое от калта без да му се предоставят нужните парични средства.Илиан Илиев мога да го сравня само с Дейвид Мойс от Евертън, тъй като и той не е виждал пари за нов футболист от сезони, а продължава да държи нивото на отбора много високо.

Второ, Гонзо доказа, че извън терена не е никакъв мъжкар.Абсолютна мишка, която се оправдава с всеки и с всичко (даже и със самите фенове!), само и само да запази мизерното си задниче.Няма как да остави Илиев да вземе неговото място.Определено се надявам Илиев да го освободят поне след няколко седмици, когато вече ще е лъснал задника на Гонзо , освен ако футболистите ни не го измъкнат.

При положение, че Илиев някак си дойде в Левски, аз виждам наистина много светло бъдеще на отбора.Илиев умее да работи и с млади играчи и съм сигурен, че ще интегрира поне няколко юноши в отбора.Освен това с играчи като Калво, Райков, Арс, Тасевски, Цветков и Пламен Илиев определено няма да имаме много ядове поне в България.Освен това може би ще помогне и за интеграцията на Тодор Христов в отбора - доста похвали се сипеха към него, а към момента определено не блести в Левски.

Пак се размечтах ... Илиев си остава в Берое - бъдете сигурни.

Все Гонзо ви е виновен.Ако си на негово място какво би казал като те питат тъпи въпроси .Айде млъкни. Любопитно ми е като биеме Литекс и ЦСКА в 6 и 11 кръг още ли ще пускате тия тъпи теми за Гонзо?
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 авг 2011 12:20

ehh написа:Успокойте се, бе хора, Гонзо ще е треньор на Левски!

Точно заради тва немога да се успокоя.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 28 авг 2011 12:22

Все Гонзо ви е виновен.Ако си на негово място какво би казал като те питат тъпи въпроси .Айде млъкни. Любопитно ми е като биеме Литекс и ЦСКА в 6 и 11 кръг още ли ще пускате тия тъпи теми за Гонзо?

Че Гонзо е виновен това е вярно.Но ако си чел добре, ще разбереш ,че приканвам Гонзо да не се ослушва ,ами да взима ИИ.

А пък ако бием цдна и Латекса, аз ставам трамвай.Стига да бием орките...ако това стане ще е признак на нещо хубаво.

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 28 авг 2011 12:24

Hakercheto написа:
futbolqga написа:Първо, никак не ми се вярва беройци да са толкова луди, за да сменят Илиев.Той е наистина чудесен специалист, който отново и отново вади Берое от калта без да му се предоставят нужните парични средства.Илиан Илиев мога да го сравня само с Дейвид Мойс от Евертън, тъй като и той не е виждал пари за нов футболист от сезони, а продължава да държи нивото на отбора много високо.

Второ, Гонзо доказа, че извън терена не е никакъв мъжкар.Абсолютна мишка, която се оправдава с всеки и с всичко (даже и със самите фенове!), само и само да запази мизерното си задниче.Няма как да остави Илиев да вземе неговото място.Определено се надявам Илиев да го освободят поне след няколко седмици, когато вече ще е лъснал задника на Гонзо , освен ако футболистите ни не го измъкнат.

При положение, че Илиев някак си дойде в Левски, аз виждам наистина много светло бъдеще на отбора.Илиев умее да работи и с млади играчи и съм сигурен, че ще интегрира поне няколко юноши в отбора.Освен това с играчи като Калво, Райков, Арс, Тасевски, Цветков и Пламен Илиев определено няма да имаме много ядове поне в България.Освен това може би ще помогне и за интеграцията на Тодор Христов в отбора - доста похвали се сипеха към него, а към момента определено не блести в Левски.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 28 авг 2011 12:25

Не мисля, че в Берое са толкова луди, за да освободят Илиев след няколко слаби мача.

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 28 авг 2011 12:34

Все Гонзо ви е виновен.Ако си на негово място какво би казал като те питат тъпи въпроси .Айде млъкни. Любопитно ми е като биеме Литекс и ЦСКА в 6 и 11 кръг още ли ще пускате тия тъпи теми за Гонзо?[/quote]

С Гонзо треньор,може да бием само камбаните на "Света Петка"! ;)

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 28 авг 2011 12:35

kufur написа:
Hakercheto написа:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

кое ти е смешно уе мангал, вие фенове ли сте или какво?
Само Левски!
You'll never walk alone!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 авг 2011 12:47

Нещата не са толкова прости. Първо, Берое може да не приеме оставката на Илиев. Второ, дори и да се махне, Илиян едва ли ще иска да работи с Гонзо. Веднъж вече имаше преговори и това Илиян отказа. Според мен, той иска или да нямам директор над себе си, или това да е някоя наистина авторитетна фигура - например Наско Сираков или Андрей Желязков. С тях той е бил в Левски и отлично се познават. Но при всички положения, евентуално идване на Илиян Илиев ще промени към по-добро нещата в Левски, дори и само да е този сезон.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

rumen petrov
Контакти:

Мнениеот rumen petrov » 28 авг 2011 13:20

az si mislq,che ne e sigurno dali iliqn iliev shte otide na gerena,no nqma ostane v beroe,poznavam go mnogo dobre iliqn

Върни се в “Кошче за отпадъци”