Работата му като директор и резултатите като треньор. Иначе всичко друго е ОК.Red Warrior написа:Какво не му харесвате пък на Гонзича
Кой да стане треньор на Левски?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Батков и Гонзо връщат Мъри в Левски!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- Red Warrior
- Контакти:
Колкото до "великия" успех на Мъри в Европа, само да напомня, че Стойчо Младенов остави Дрийм Тийма на Правилния на 16 точки зад себе си. Никой не знае докъде можеше да стигне онзи отбор на ЦСКА в Европа. Разбира се ако мафията не му бе отнела лиценза.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:Работата му като директор и резултатите като треньор. Иначе всичко друго е ОК.Red Warrior написа:Какво не му харесвате пък на Гонзича
Все пак е ваша легенда! Залсужава да му дадете време

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
А срещу Галатасарай, Торпедо и Тулуза кой му отне лиценза? Ами чешката уличка номер 6.Red Warrior написа:Колкото до "великия" успех на Мъри в Европа, само да напомня, че Стойчо Младенов остави Дрийм Тийма на Правилния на 16 точки зад себе си. Никой не знае докъде можеше да стигне онзи отбор на ЦСКА в Европа. Разбира се ако мафията не му бе отнела лиценза.
Red Warrior написа:СВОБОДЕН написа:Работата му като директор и резултатите като треньор. Иначе всичко друго е ОК.Red Warrior написа:Какво не му харесвате пък на Гонзича
Все пак е ваша легенда! Залсужава да му дадете време
Три години време малко ли ти се виждат?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Red Warrior написа:Колкото до "великия" успех на Мъри в Европа, само да напомня, че Стойчо Младенов остави Дрийм Тийма на Правилния на 16 точки зад себе си. Никой не знае докъде можеше да стигне онзи отбор на ЦСКА в Европа. Разбира се ако мафията не му бе отнела лиценза.
Със наглеци като Стойчо никой отбор не може да стигне до никъде. Горе има един и гледа и я ти праща дузпите в Москва, я Жиняк. Същото важи и за Гонзо, обаче, за да не ми кажеш, че гледам през очила. Трябва малко търпение и толерантност на този пост, ако нямаш успехите на Съра и Жозето. Трябва характер, но с простотия не става.
СВОБОДЕН написа:Ники Илиев с какво е доказал, че може да бъде ръководител? С нищо. На Илиян Илиев му беше предложено, но отказа. Точка. А кои са истински левскари и кои не, това може да бъде обект на безкрайни спорове. Остава да ги доведеш тези двамата, та да ги видим как са в тандем.saffron написа:иначе наи подходящи в момента като ръководители са Ники Илиев - спортно техническ директор и Илян Илиев - тренер .. това е!
Разбира се че Илиан Илиев ще откаже.Какво да прави в Левски ако до него е малоумника Гонзо и при това и като ръководител.Кажете ми един треньор по времето на ''капацитета'' Гонзо,който е бил оставен да работи самостоятелно.Най-правилното решение е час по-скоро той да бъде изритан и да бъде назначен нов треньор.Варианта Мъри е неподходящ.Успехите по негово време бяха успехи на Наско Сираков.След това където и да отиде се усра.
-
dimitar59 написа:Варианта Мъри е неподходящ.Успехите по негово време бяха успехи на Наско Сираков.След това където и да отиде се усра.
Да, Сираков имаше главна роля при успехите на Стоилов в Левски, но имаше още по - главна роля при провала на "Мъри" с Националния !
Ако не беше Наско, сега Стоилов още щеше да е селекционер на България и можеби щяхме да се радваме на много добри мигове ...
След като успешно присади Евроидиотизма на кипърска почва е време да се завърне в родните подуенски ливади. Всички слабаци от краищата на Европа тръпнат в очакване , макетата от Работнички също.
Аз съм изцяло за .
Аз съм изцяло за .

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
- alexveselinov
- Контакти:
Red Warrior написа:Колкото до "великия" успех на Мъри в Европа, само да напомня, че Стойчо Младенов остави Дрийм Тийма на Правилния на 16 точки зад себе си. Никой не знае докъде можеше да стигне онзи отбор на ЦСКА в Европа. Разбира се ако мафията не му бе отнела лиценза.
Еее ма много ви дразнят успехите на Мъри в Европа ......е...ти коплексарите
"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/
/генерал Христо Луков/
"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/
/Виктор Орбан/
Не вярвам докато не видя, но пък дано
И предполагам, че ако се е навил, то са му обещали повече свобода на действие, без да му казват какво и как да прави!

Върни се в “Кошче за отпадъци”