[АНКЕТА] Бареков президент на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Одобрявате ли варианта Николай Бареков да е президент на Ботев?

Анкетата завърши на 28 яну 2011 12:42

Твърдо ДА!
12
12%
По-скоро ДА
18
18%
Нямам мнение
7
7%
По-скоро НЕ!
20
20%
Твърдо НЕ!
44
44%

Общо гласове: 101

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Бареков президент на Ботев?

Мнениеот Месершмит » 14 яну 2011 11:21

TheUsualSuspect написа:Само един въпрос - колко от вас познават Бареков от преди години и колко от вас го познаваха като "болен" ботевист?

Че е болен Ботевист това не подлежи на съмнение, познавам го от 25 години, заедно учихме в Димитър Благоев. Заедно ходихме на мачове, помня че когато нямаше мочове ходихме на тренировките на отбора, само и само да сме на стадиона. Не пропускаше мач на Ботев.
Даже беше научил майка си да познава кога Ботев вкарат гол или изпуснат положение или когато съдията не свири дузпа, само по възгласите на трибуните, щото те живееха близо до стадиона:) Наистина Ботев е в сърцето му.
Обаче аз смятам че евентуалното му идване(ако стане факт, защото за мен това е партенка) ще разедени феновете ни, а това ще е пагубно за клуба.

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 14 яну 2011 12:15

radovasto написа:Нищо лично, но нито Бареков, още по-малко пък Вили Вуцов имат място на този етап в Ботев. Бареков винаги е добре дошъл като ботевист, ако иска да помага безкористно, но досега за съжаление не е изявил желание. Когато видя, че УС на сдружението не му върви по свирката обърна гръб и дори не се записа за член, а обещаваните от неговото протеже Христо Андреев пари от реклами така и не се появиха. Истинските ботевисти помагат на отбора защото го чувстват със сърцето си, а не защото очакват облаги. Не мисля, че членовете на сдружението и хилядите фенове на Ботев биха искали друг освен Юли Попов да застане начело на футболния проект на Цветан Василев. Освен, че Юли е доказано футболен човек, именно той бе човекът, който заведе Марин Бакалов при Цветан Василев и убеди банкера да финансира отбора. Той бе и човекът, който със своите безкористни и прозрачни действия убеди членовете на сдружението в чистите намерения на Цветан Василев и затова никой не се възпротиви на създаването на АД. Едва ли има фен на Ботев, който би се изказал срещу Юли Попов, докато Бареков е спорна личност и мисля, че на този етап кандидатурата му за президент на отбора ще донесе разделение, от което никой няма нужда.

Това е и моето мнение-най-точния и реален коментар по темата. Личи си, че си наясно с нещата.
Изображение

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 14 яну 2011 12:19

Месершмит написа:
TheUsualSuspect написа:Само един въпрос - колко от вас познават Бареков от преди години и колко от вас го познаваха като "болен" ботевист?

Че е болен Ботевист това не подлежи на съмнение, познавам го от 25 години, заедно учихме в Димитър Благоев. Заедно ходихме на мачове, помня че когато нямаше мочове ходихме на тренировките на отбора, само и само да сме на стадиона. Не пропускаше мач на Ботев.
Даже беше научил майка си да познава кога Ботев вкарат гол или изпуснат положение или когато съдията не свири дузпа, само по възгласите на трибуните, щото те живееха близо до стадиона:) Наистина Ботев е в сърцето му.
Обаче аз смятам че евентуалното му идване(ако стане факт, защото за мен това е партенка) ще разедени феновете ни, а това ще е пагубно за клуба.

Това обаче беше преди много, много години, той вече не е същия, както и ние вече не сме същите-по-болни мозъци на тема Ботев сме дори от тогава.
Изображение

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Re: [АНКЕТА] Бареков президент на Ботев?

Мнениеот Pride_of_London » 14 яну 2011 12:47

За Бареков съм категорично против.За Вуцов още повече.А че трябва друг треньор, трябва!Но задължително да се осигури някакъв пост на Бакала, защото той просто е феноменален човек и ботевист!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 14 яну 2011 12:52

Абсолютно против Бареков!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

koce23
Контакти:

Мнениеот koce23 » 14 яну 2011 13:12

Моето мнение е Бакалов да отговаря изцяло за школата на Ботев както и ,за привли4ането на футболисти за първия отбор.Израснал е в такава обстановка и знае как да подхожда.Нека за сега да е треньор.Коце Видолов вси4ки знае какво може да даде на футболистите.В. Вуцов да си хапва пред телевизора и да се радва на Ботев щом сме му симпати4ни.Г-н Бареков вие сте журналист .Това е вашата свера.Нямате потенциял да водите Ботев Пд. Можете да сте главен редактор на вестник Ботев.

P.S. Дано някой ден пак имаме такав вестник и да има плакати на футболистите като едновреме :roll:

Пловдивъ
Контакти:

Мнениеот Пловдивъ » 14 яну 2011 13:14

Категорично против двамата съм! Дано не е истина това

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 14 яну 2011 13:30

Много първосигнално реагираме винаги.Както в началото почти всички бяхме против да взимаме лиценза на Сопот,а после всички бяхме за и даже се уплашихме да не ни изпарзалят в последния момент.Същата работа и с АДто.Първо повечето викаме абсурд,за това ли се борихме,искаме да нямаме президент и да сме свободни...а после всички вече сме да има АД и пак се притесняваме даже защо се бави.Хубаво е първо да мислим,да изслушваме(само реални интервюта,а не всякакви маниполативни информации) и после да коментираме и действаме.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
djeri
Контакти:

Мнениеот djeri » 14 яну 2011 13:38

v.s. написа:Много първосигнално реагираме винаги.Както в началото почти всички бяхме против да взимаме лиценза на Сопот,а после всички бяхме за и даже се уплашихме да не ни изпарзалят в последния момент.Същата работа и с АДто.Първо повечето викаме абсурд,за това ли се борихме,искаме да нямаме президент и да сме свободни...а после всички вече сме да има АД и пак се притесняваме даже защо се бави.Хубаво е първо да мислим,да изслушваме(само реални интервюта,а не всякакви маниполативни информации) и после да коментираме и действаме.

Браво.Взе ми го от устата. ;)
Първи се родихме,последни ще умрем!

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 14 яну 2011 14:57

Месершмит написа:В момента всички вие коментирате една партенка!
Нито има АД, нито някой от бъдещото АД или от клуба е казал или намекнал подобно нещо!

Обикновено в бъл.футбол "партенките" се оказват истина в последствие.Пресен пример за това е Курдов и Лудогорец.
Още повече преди 2 год., когато дебелата водеше преговори със селяка тандемът Бареков - Вуцов,също се спрягаше за постове в Ботев.
Затова, аз почти съм сигурен,че това ще се окаже истина.Въпросът е как да спасим БОТЕВ от пипалата на фамилия Вуцови,които олицетворяват всичко пошло и вулгарно в бъл.футбол.
Помня по времето на брокерите, когато трябваше да скандирам имена като Сираков,Михайлов и тн...,които преди това съм псувал години наред. :roll: .,то си е като секс без оргазъм.Сега историята е на път да се повтори.Ц.Василев и обкръжението му трябва отрано да проумеят,че Ботев е клуб различен от всички останали!Особено от софийските!КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА- никъде не пише победа на всяка цена.Бъдете сигурни,че човека чийто патент е фразата:"А СА БИИМ,А СА БОРИМ",ще ни накара да платим висока цена,а именно духът на един възроден отбор.Отбор съставен от футболисти и фенове с жълто-черни сърца, непримирими към уговорки и машинации, на които сивия кардинал Вуцов е цар.
Бареков – ДА!
Вуцов – НЕ!

Върни се в “Кошче за отпадъци”