БАТЕ БОЙКО СЕ ....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fcb

Re: БАТЕ БОЙКО СЕ ....

Мнениеот fcb » 05 фев 2009 21:08

birabecks написа:
fcb написа:та колко от вас бяха на 14 януари на протест???

Аз бях там.С още двама от Пловдив.И какво?

и аз бях там

hlucho написа:
fcb написа:и въобще някой от вас (тук във форума)протестирал ли е за нещо през живота.

А, ти? Аз, да!

само аз 1 месец съм бил на 4 публични протеста(3 срещу митьо селския дис и също така срещу станишев,доган и компания).

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 05 фев 2009 21:18

................................................................................................................................................................................................................
От тези които гласуват наи голямо право имат то4но пенсионерите защото са си дали живота за тази държава ,за това за тях трябва да се говори с уважение.Зада има како да продават нещасниците седесари,царисти,зада има какво да преразпределят Боиковистите това вси4кото са го строили тези пенсионери, а младите дето се оплакват само ,колко били зле,как нямало работа а всеки ден са по бар4ета а ве4ер на купони и слу6ат разни идиоти дет им пълнят главите с пропаганда и нямат сопственно мнение да не коментират а да се запознаят с миналото на държавата,как хората са живели и тогава да коментират.А Боико е идиот тип надуфко,балон които няколко пъти се пука ама го прикриват.думите му са поредната велика фраза излязла от неговата уста.Бащами е пенсионер и някакво лаино да говори за тях 4е те са втора ръка хора небих го простил.Бащами винаги в работата си е бил един от наи добрите 37години.Помислете този лаладжия какво е направил през животаси.Небих и няма да гласувам за него.Това е гавра с вси4ки които живеят в България
Последна промяна от orlando на 05 фев 2009 21:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 05 фев 2009 21:21

През 91 г. имаше един много тъжен протест пред Общината в Пловдив на живущите от район Източен - палатковия лагер. Моя позната, преподавателка по българска литература в ПУ участваше дейно в него. Циганите им бяха "вдигнали мерника" на протестиращите и когато се налагаше тя да се прибере до Изгрев, ставаше само денем и задължително с придружител от нас. Носихме им вода и храна в палатките. В крайна сметка за повечето от тях се намери решение.
Нямаше тогава толкова организирано фенство иначе можеше да свърши хубава работа.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 05 фев 2009 21:28

"Това е основата на населението в момента – 1 милион цигани, 700-800 хиляди турци, 2 милиона и половина пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ"

@ХАХО , някаква лъжа да виждаш в изказването ?

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 05 фев 2009 21:31

mike28 написа:@birabecks - въпросът ми бе риторичен. Не мисля,че за последните 20 години останаха толкова много пенсионери, от твърдия електорат на БСП, че да се решаващ фактор за класирането на партията на изборите- мисля, че на последните избори статистиката потвърждава думите ми- по скоро електората им е на възраст между 20-40

Не знам с каква статистика разполагате? Но мога най-
отговорно да заявя, че на базата на реални, неманипу-
лирани социологически изследвания за последните
избори, 68 % от гласовете за БСП са подадени от гла-
соподаватели над 55 години, 9 % са от възрастова
граница 50-55 години. Само 23 % са от хора под тези
възрастови нива. Хората с висши, полувисше и средно образование са 36 % от общогласуващите за социа-
листическата партия.
Изводите оставам на вас.

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 05 фев 2009 21:38

elit написа:
mike28 написа:@birabecks - въпросът ми бе риторичен. Не мисля,че за последните 20 години останаха толкова много пенсионери, от твърдия електорат на БСП, че да се решаващ фактор за класирането на партията на изборите- мисля, че на последните избори статистиката потвърждава думите ми- по скоро електората им е на възраст между 20-40

възрастови нива. Хората с висши, полувисше и средно образование са 36 % от общогласуващите за социа-
листическата партия.
Изводите оставам на вас.

....................................................................................................................................................................
Първо провери за другите колко млади вис6исти са гласували.Пък и за БСП гласуват хората с минало а хората без бъдеще гласуват за останалите или въобще не гласуват.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 05 фев 2009 21:39

elit написа:

листическата партия.
Изводите оставам на вас.

Ами затова трябва да има възрастова граница...както казах ,над 55 - "вън от чадъра" т.е. без право на гласуване.Лошото е ,че и другите,дето идват...а бе мамата си е е....!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 05 фев 2009 21:40

hlucho написа:
birabecks написа:Според мен,нещата трябва да се наричат с истинските им имена.Точно това направи Бат Бойко /не че съм му голям фен/.Мисля обаче,че пенсионерите не са виновни.Може би,трябва да има възрастова граница за гласуващите,например....55години. ;)

Тогава нека да въведем и образувателен ценз! Например хора без средно образувание да не могат да гласуват!

Преди да се образУваш е трябвало да се образОваш!!! Аман от неграмотници!!! Каквито модераторите, такива и форумджиите!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 05 фев 2009 21:41

birabecks написа:
elit написа:

листическата партия.
Изводите оставам на вас.

Ами затова трябва да има възрастова граница...както казах ,над 55 - "вън от чадъра" т.е. без право на гласуване.Лошото е ,че и другите,дето идват...а бе мамата си е е....!
.................................................................................................................................................................................................
ц
От тези които гласуват наи голямо право имат то4но пенсионерите защото са си дали живота за тази държава ,за това за тях трябва да се говори с уважение.Зада има како да продават нещасниците седесари,царисти,зада има какво да преразпределят Боиковистите това вси4кото са го строили тези пенсионери, а младите дето се оплакват само ,колко били зле,как нямало работа а всеки ден са по бар4ета а ве4ер на купони и слу6ат разни идиоти дет им пълнят главите с пропаганда и нямат сопственно мнение да не коментират а да се запознаят с миналото на държавата,как хората са живели и тогава да коментират.А Боико е идиот тип надуфко,балон които няколко пъти се пука ама го прикриват.думите му са поредната велика фраза излязла от неговата уста.Бащами е пенсионер и някакво лаино да говори за тях 4е те са втора ръка хора небих го простил.Бащами винаги в работата си е бил един от наи добрите 37години.Помислете този лаладжия какво е направил през животаси.Небих и няма да гласувам за него.Това е гавра с вси4ки които живеят в България

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 фев 2009 21:51

Deliba6 написа:
hlucho написа:
birabecks написа:Според мен,нещата трябва да се наричат с истинските им имена.Точно това направи Бат Бойко /не че съм му голям фен/.Мисля обаче,че пенсионерите не са виновни.Може би,трябва да има възрастова граница за гласуващите,например....55години. ;)

Тогава нека да въведем и образувателен ценз! Например хора без средно образувание да не могат да гласуват!

Преди да се образУваш е трябвало да се образОваш!!! Аман от неграмотници!!! Каквито модераторите, такива и форумджиите!!!

Е тук, вече прекали! Няма да е проблем да ти преровя мненията и да ти изкарам една камара грешки. Съветвам те да не се занимаваш повече с хората от екипа. Нека да си по интелигентен и образован от нас, обаче има една приказка: "Ако нямаш сърце, няма никакво значение колко си умен"
Знаеш ли, обичам да общувам с интелигентни хора- винаги съм ценял, когато някой е по- умен от мен. Та на въпросните, които са много по-грамотни, образовани и ерудирани от мен съм забелязвал многократно грешки- правописни, или някаква друга - става въпрос за неща които са публикували в интернет. Никога не съм си позволявал да им правя забележка публично- пращам едно Л.С. и те си оправят грешката и ми благодарят. Това са неща които се възпитават приятелю. Къде е казано, че един модератор, администратор или някакъв член на даден екип няма право да бърка? С това, че унижаваш хората нищо няма да спечелиш.

Върни се в “Кошче за отпадъци”