сина на албанката Кате Евро в БТВ водещ . дъщерята на Сащо Диков в Канал 1 репортер .. Дъщерята на Гигов в Нова ако не се лъжа ... жената на оня цървул Иван а и бившата на Адреи водещи до скоро в нова .. сега едната в тв7 ... има и още.. но нещо се вглъбих и почнах да ги забравям.... .. освен всичко друго ни натрапват синчето на семеиство Ампови или както е по известен , като Графа по всички медии... къф е тоя палячо до преди известно време прави 15 години бенефис на сцена а нямаше още навършени 30 години ????.......още един парадокс.. къде го има другате тва дядо , син и внук титуляри в национален отбор на дадена държава.... за семеиство перуци ст въпрос... освен всичко друго и зетя и тои титуляр??? ... ебати гена.. ебати мутацията..... кво става в тая държава бе хора ?? що всеки си бута толкова очевидно близките напред за сметка на кадърните млади хора ?? .. аз ли съм ебати хеитъра,че се дразня от такива неща??..незнам.. просто тея всички ме дразнят адски много.. ... вие как мислите ? това нормално ли е?

сега се сещам и за оня идиот фродо... абе ти къф кретен трябва да си .. да те отсвирят , като спортен коментатор...да ходиш да се гърбаркаш с хората в некви идиотски тв реалитита... и пак да се навираш да ти гледаме прокажната и продажна мутра всяка събота?? ... може ли да има такива нагли същества??? и как им излизат сметките на тея телевизии?? само кретени ли останаха в България??... офф незнам сигурно след малко ще се сетя и за още такива....

незнам споделяите вашето мнение....