Има ли на "хранилка" журналисти в Лудогорец ??

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Има ли на "хранилка" журналисти в Лудогорец ??

Мнениеот zuekaa » 14 фев 2012 10:57

Аз лично смятам, че всекидневно се плаща на журналисти, във всякакъв вид медии за да има медиино тръбене за отборът Лудогорец Разград
Всеки ден ни заливат с ненужна информация за отбор който не е постигнал нищо
Давам прост пример ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЦСКА А НА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ЛЪЩИ ОТ ВСЯКЪДЕ ЕВТИНОТО ЛОГО НА ЛУДОГОРЕЦ , ЗАЩО ? Тези хора от Лудогорец и платените драскачи гледат и подсъзнателно да ни облъчват с евтиния и провинциален отбор Лудогорец ( който все пак не е постигнал нищо)

Ето и нещото което вече преля чашата ( поне моята ) http://gong.bg/view_article.php?article_id=253025

И само за уточнение на платените журналисти който 1 седмица тръбяха, че имали "БРАНДИРАН" самолет Лудогорец ТОВА ЧЕ, ДОМУСЧИЕВ СИ ДОНЕСЪЛ САЛФЕТКИ И ХАРТИЕНИ ЧАШИ С ЛОГОТО НА ОТБОРА НЕ ГО ПРАВИ БРАНДИРАН САМОЛЕТА.

За бога престане няма да спечелите народната любов с тези МЕДИИНИ ПРОСТОТИИ колкото и ЛИТЕКС успяха толкова и вие

http://gong.bg/view_article.php?article_id=253025
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Има ли на "хранилка" в Лудогорец журналисти ?

Мнениеот modor » 14 фев 2012 11:01

Злобата ще ни заличи,като нация!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Има ли на "хранилка" журналисти в Лудогорец ??

Мнениеот zuekaa » 14 фев 2012 11:03

Ти вземи прочети какво съм написал и после говори за злобиии... :)
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 14 фев 2012 11:05

ами ЦСКА и Лудогорец са като братче и сестриче,защо се дразниш бе колега.
Качиха ви на техния чартър платиха ви го ти какво искаш в чаши на ЦСКА да пие кафе.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 фев 2012 11:06

Повечето клубове имат подобни журналисти, въобще всякакъв вид медии. Безпристрастна и обективна журналистика в България няма.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 14 фев 2012 11:08

zlatan написа:ами ЦСКА и Лудогорец са като братче и сестриче,защо се дразниш бе колега.
Качиха ви на техния чартър платиха ви го ти какво искаш в чаши на ЦСКА да пие кафе.

От БЕРОЕ съм :) колега :)
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 14 фев 2012 11:09

ФК"Отдендопладне" - Разград .... Като си "вземе" от Разград каквото си е заплюл, бизнесмена Кирчо ще си прибере вересиите от клуба и ще ги зареже ....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 фев 2012 11:11

zuekaa написа:Аз лично смятам, че всекидневно се плаща на журналисти, във всякакъв вид медии за да има медиино тръбене за отборът Лудогорец Разград
Всеки ден ни заливат с ненужна информация за отбор който не е постигнал нищо .......

1. Според мен информацията за отбора на "Лудогорец" в медиите дори е твърде постна като се има предвид, че това е лидерът в "А" група, все пак. ;) Обратно, дори някой в лагера на "Левски" или ЦСКА да пръдне, журналистическият "материал" е налице. :lol:
2. Доста смело е да се твърди, че отбор който още с първото си влизане в "А" група оглавява класирането на полусезона с реални претенции най-малко за участие в ЕКТ, не е постигнал нищо. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 фев 2012 11:13

zuekaa написа:
zlatan написа:ами ЦСКА и Лудогорец са като братче и сестриче,защо се дразниш бе колега.

От БЕРОЕ съм :) колега :)

То е по дефоулт като се пише за Левски да нареждат от ЦСКА и обратно, да не ти пука :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Големите отбори си купуват медии, за да им е по-комфортно и да излиза само тази информация, която те искат. Съотвено палтените от конкуренцията о*ират другите отбори и така...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 14 фев 2012 11:16

zuekaa написа:Аз лично смятам, че всекидневно се плаща на журналисти, във всякакъв вид медии за да има медиино тръбене за отборът Лудогорец Разград
Всеки ден ни заливат с ненужна информация за отбор който не е постигнал нищо
Давам прост пример ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЦСКА А НА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ЛЪЩИ ОТ ВСЯКЪДЕ ЕВТИНОТО ЛОГО НА ЛУДОГОРЕЦ , ЗАЩО ? Тези хора от Лудогорец и платените драскачи гледат и подсъзнателно да ни облъчват с евтиния и провинциален отбор Лудогорец ( който все пак не е постигнал нищо)

Ето и нещото което вече преля чашата ( поне моята ) http://gong.bg/view_article.php?article_id=253025

И само за уточнение на платените журналисти който 1 седмица тръбяха, че имали "БРАНДИРАН" самолет Лудогорец ТОВА ЧЕ, ДОМУСЧИЕВ СИ ДОНЕСЪЛ САЛФЕТКИ И ХАРТИЕНИ ЧАШИ С ЛОГОТО НА ОТБОРА НЕ ГО ПРАВИ БРАНДИРАН САМОЛЕТА.

За бога престане няма да спечелите народната любов с тези МЕДИИНИ ПРОСТОТИИ колкото и ЛИТЕКС успяха толкова и вие

http://gong.bg/view_article.php?article_id=253025

Аз пък си мисля, че ти един от най-смешните драскачи в този форум. А фактът че не разбираш нищо от футбол е явен от всички, които са ти мяркали прогнозите на мачовете.
По темата - Лудогорец е есенния шампион, там пари се дават за играчи, база и подобрение на играта, а не за допинг, съдии и дискотеки. Да заслужават си вниманието. Ако си направиш усилие да броиш статиите, които се пишат за ЦСКА, Левски и Лудогорец ще видиш, че на една статия за зелените се пишат по 10 за сини и червени.
П.П. Радвай се, че този балон не се срути докато вътре имаше деца, за да видиш каква обич щеше да връхлети ЦСКА с цялото им управление...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Свободна зона”