Национален Протест на 17.03.2012 пред НС!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Национален Протест на 17.03.2012 пред НС!
http://www.youtube.com/watch?v=1IRnaWGV ... f0&start=0 От последният клип личи защо Българина трябва да протестира!
Re: Национален Протест на 17.03.2012 пред НС!
Тва верно е най-тъпия агитационен клип евър! 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Същите тия глупаци, продават в сайта си всякакви артикули, включително и шалове на Левски и ЦСКА.
-
- Контакти:
MoNteSo написа:Същите тия глупаци, продават в сайта си всякакви артикули, включително и шалове на Левски и ЦСКА.
Това лично мен не ме интересува важното е да се съберем хора за да изкажем гражнаската си позиция защото ми писна да живея като роб!
Винаги ще подкрепям такъв вид гражданско недоволство,дали чрез стачки дали чрез протести няма значние.Този протест обаче ми се струва,че се превръща в политически и вместо да се опитваме да решим генералните проблеми,протестът се насочва срещу ББ,Цветанов и ГЕРБ.Окей,нека да свалим правителството щом хората не са доволни,но кой ще дойде по-дяволите ? За съжеление единствената коалиция която има възможноста и качеството да направи нещо - Синята Коалиция е мъртва..Надявам се очакваната партия на Миглена Кунева да има успех,това също е някаква достойна опозиция.Но докато възможноста е ГЕРБ или бсп/дпс не мисля,че е добре за държавата ни да има промяна...
Коя Миглена Кунева? Тази, която е "ЗА" влизането на Турция в ЕС? Тя ли ще ни оправи?

[img]http://bgshare.1gb.bg/82410/2rykkef[1].gif[/img]
Даже не знам има ли смисъл да коментирам.. 

beroefen написа:Коя Миглена Кунева? Тази, която е "ЗА" влизането на Турция в ЕС? Тя ли ще ни оправи?![]()
Пич,това е политика,тук се гонят интереси..Първо не знам дали наистина тя е за Турция в ЕС,но това в близките 10 год. изобщо не е тема за дискутиране,така че каква е нейната позиция по-този въпрос не е от значение.Аз съм против Турция в ЕС,но също така си мисля,че ако влязат в ЕС това ще се отрази добре на бизнеса у нас.Турция е към 70 млн. това са 70 млн. потенциален поток от хора към нашите туристически дестинации,това е една възможност много силни турски корпорации да навлязат при нас.Тук не бива изобщо да се гледа историята или това,дали ние харесваме турците или не,тук става въпрос за пари ! Ще ти дам един пример за това с какво ЕС беше полезно на България и по-конкретно на Русе и Сандански.Благодарение на това,че след като станахме част от ЕС голям брой гръцки и румънски фирми започнаха да установяват бизнесът си в споменатите български градове,това води до по-големи приходи от данъци,заплати за хората и т.н.