Предварително искам да кажа, че това го пуснах и в раздела за предложения за форумът на Гонг, но никой не каза нищо по въпроса.
Не мога да твърдо да определя това, като предложение. По-скоро бих го нарекъл препоръка.
Ще ми се, когато дадена тема от форума бъде затворена, поради една или друга причина, това да се случва в рамките на много кратък период след нейното пускане.
По този начин много хора ще си спестят писането и дискутирането по въпроса, няма да се хабят и няма да се задълбочават в проблема.
Тук не говоря за "изчерпани" теми от типа "запитвания", като "Къде ще дават Барса довечера?", които логично се заключват, след като са получили своят отговор.
Заключване на тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Nevertheless
- Контакти:
Re: Заключване на тема
Nevertheless написа:Предварително искам да кажа, че това го пуснах и в раздела за предложения за форумът на Гонг, но никой не каза нищо по въпроса.
Не мога да твърдо да определя това, като предложение. По-скоро бих го нарекъл препоръка.
Ще ми се, когато дадена тема от форума бъде затворена, поради една или друга причина, това да се случва в рамките на много кратък период след нейното пускане.
По този начин много хора ще си спестят писането и дискутирането по въпроса, няма да се хабят и няма да се задълбочават в проблема.
Тук не говоря за "изчерпани" теми от типа "запитвания", като "Къде ще дават Барса довечера?", които логично се заключват, след като са получили своят отговор.
Предложението ти не е лошо,но за съжаление и модераторите са хора и не могат да бъдат денонощно онлайн за да ходят по задниците на разни провокатори,жадуващи за своята минута слава.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Nevertheless
- Контакти:
Прав си, че едва ли е възможно модераторите да следят форума 24/7, но в такъв случай има варианти :
- форумът да се заключва за публикуване (не за четене) от 0.00 до 6.00 ч. да речем
- темите да се одобряват предварително и тогава да се допускат
Не вярвам нещо да се случи, но някак си не ми се вижда нормално тема да се заключи след изписани 3 страници (не публикации).
- форумът да се заключва за публикуване (не за четене) от 0.00 до 6.00 ч. да речем
Не вярвам нещо да се случи, но някак си не ми се вижда нормално тема да се заключи след изписани 3 страници (не публикации).
Nevertheless написа:Прав си, че едва ли е възможно модераторите да следят форума 24/7, но в такъв случай има варианти :
И моментално ще се появят хора,които ще писнат,че това е вид цензура

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
също така да има тема за баннати потребители и причината за бана
и потребителите които ползват повече от един акаунт

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Red_Pride написа:също така да има тема за баннати потребители и причината за бана![]()
Mоже би е по добре да има тема за предложения на потребителите към персонала за по добра работа на сайта.
а бре и тая тема си е за заключване!
дай и сега ако не ти отговорят, да вземеш да я копнеш в някой и друг раздел, че нейсе те забележат, комплексарска работа!
някои се държат като малките деца, питат ли питат, а можеше първо да се запитат те самите аджеба какъв би могъл да е отговора на въпроса им, а в конкретния случай той е 24/7!!!! другия проблем загатнат във въпроса е за това, че разни индивиди не могат да усетят, че дадената тема е нарушител поне на едно от правилата на форума! ама то затова трябва да се и прочетат де, ама нали някои са природно интелигентни и пропускат този важен момент, и в последствие започват да дават мнения във всяка новопоявила се тема, изпадайки в заблуда че тяхното мнение е чакано с нетърпение, и най-вече самозаблуждавайки се че то е супер компетентно и актуално!АЛЕЛУЯ!
а бре ей, Old_death, то си има специална тема за самия Форум, където да се дават всякакви препоръки, ама кой да я види!
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=30&t=10460
дай и сега ако не ти отговорят, да вземеш да я копнеш в някой и друг раздел, че нейсе те забележат, комплексарска работа!
някои се държат като малките деца, питат ли питат, а можеше първо да се запитат те самите аджеба какъв би могъл да е отговора на въпроса им, а в конкретния случай той е 24/7!!!! другия проблем загатнат във въпроса е за това, че разни индивиди не могат да усетят, че дадената тема е нарушител поне на едно от правилата на форума! ама то затова трябва да се и прочетат де, ама нали някои са природно интелигентни и пропускат този важен момент, и в последствие започват да дават мнения във всяка новопоявила се тема, изпадайки в заблуда че тяхното мнение е чакано с нетърпение, и най-вече самозаблуждавайки се че то е супер компетентно и актуално!АЛЕЛУЯ!
а бре ей, Old_death, то си има специална тема за самия Форум, където да се дават всякакви препоръки, ама кой да я види!

Lyubooo написа:а бре и тая тема си е за заключване!
Съгласен.Пропуска е мой.
- Nevertheless
- Контакти:
Lyubooo , щом мислиш, че темата е за затваряне, нека да е затворят.
Няма да е за пръв път, нито за последен. Що се отнася до това дали са ме забелязали в посочения от теб форум, не съм имал особени очаквания. А за моята комплексарщина, грижа не бери . Предполагам, че не ти пречи особено

Няма да е за пръв път, нито за последен. Що се отнася до това дали са ме забелязали в посочения от теб форум, не съм имал особени очаквания. А за моята комплексарщина, грижа не бери . Предполагам, че не ти пречи особено

Nevertheless написа:Lyubooo , щом мислиш, че темата е за затваряне, нека да е затворят.
Няма да е за пръв път, нито за последен. Що се отнася до това дали са ме забелязали в посочения от теб форум, не съм имал особени очаквания. А за моята комплексарщина, грижа не бери . Предполагам, че не ти пречи особено![]()
Очаквам от теб предложения и за Закона за движение по пътищата ( например да се преминава на червен светофар, защо да е на зелен?!, или пък да се затварят улиците нощно време, за да се намали движението на пияни шофьори?!). Както правилно ти казаха, и ние сме живи хора и не можем денонощно да бъдем във форума, факт е! Да сме преглеждали дадена тема преди да я пуснем?! Откъде на къде, как мога аз или някой от колегите ми да прецени, ако не съм компетентен по въпросната тема, а колегата ми потребител е такъв?! Тогава ще стане много лошо, защото заради незнание ще се затрива труда на някои момчета,( да не говорим, че и всеки все пак си има някакви пристрастия). Затова си има и правила и ако се спазват всичко ще е ОК, затова и всеки е мислещ човек и ако не е решил да провокира и да се заяжда,обижда, а да каже нещо ново на колегите си, пак всичко ще е наред! В момента ти нарушаваш правилата на форума имай го в предвид това!!!