Здравейте,
Та имам следният проблем.Преди време си бях записал FIFA 2012 на лаптопа,всичко си ми тръгна както трябва,но я деинсталирах.Сега я инсталирвам пак но не иска да ми тръгва,но правя всичко както преди.Някой може ли да знае от какво е това ? Със Windows 7 съм.
Проблем с FIFA 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Проблем с FIFA 2012
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
Re: Проблем с FIFA 2012
Е, кажи какъв е проблема.Не тръгва! Е то може да не тръгне сигурно по десетки различни начини. Какво изписва?

Cortezz написа:Здравейте,
Та имам следният проблем.Преди време си бях записал FIFA 2012 на лаптопа,всичко си ми тръгна както трябва,но я деинсталирах.Сега я инсталирвам пак но не иска да ми тръгва,но правя всичко както преди.Някой може ли да знае от какво е това ? Със Windows 7 съм.
В disk C имаш едни папки,трябва да ги изтриеш.Пусни си на търсачката да търси фифа 12 и освен инсталационния файл другото го изтрий и тогава на ново инсталирай.
Ами само ми присвета екрана и това е.И не иска да тръгне.А си бях инсталирал играта в /D: а не във C:
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
влизаш във папките където си я инсталирал изтриваш всичко и като я пускаш да я инстал спри си антивирусната програма
би трябвало да се оправи и аз имах такъв проблем

- pasaden
- Контакти:
Или си купуваш едно PS3 и всичко е ток.
Пък и FIFA-та на PS3 с Full HD са я избарали много добре...особено като я пуснеш на 46` ТВ
Пък и FIFA-та на PS3 с Full HD са я избарали много добре...особено като я пуснеш на 46` ТВ
100 години символ на Пловдив
pasaden написа:Или си купуваш едно PS3 и всичко е ток.
Ами дай ми парите и ще си го купя,нямам нищо против

Ако преди си бил с Windows HP, а сега си с Windows 7 ти е паднала RAM паметта
Това се сещам на първо време 

Някой играе ли я с клавиатура, да каже как си е направил контролите.
Имам и джойстик, но не знам как се играе с него
Уина ти е в С, и там има папки в него и по регистрите, въпреки че си я инсталирал в Д. Намери ги и ги изтрий!

Cortezz написа:Ами само ми присвета екрана и това е.И не иска да тръгне.А си бях инсталирал играта в /D: а не във C:
Уина ти е в С, и там има папки в него и по регистрите, въпреки че си я инсталирал в Д. Намери ги и ги изтрий!
Последна промяна от deepblue на 15 яну 2012 00:59, променено общо 1 път.
deepblue написа:Някой играе ли я с клавиатура, да каже как си е направил контролите.
Направил съм си контролите и с клавиетура, и с джойстик.