Бойко Борисов:Българите да са си в кочинките!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Бойко Борисов:Българите да са си в кочинките!

Мнениеот obi4am_pirin » 26 дек 2011 09:03

Блестящото изказване на Премиера на България: "Искат да са си в кочинката, да са си там, да няма финали, да няма зали. Да гледат по телевизията и да цъкат с език", добави премиерът.
От действията му предполагах, че за него сме животни, но сега си го каза и в прав текст!За ББ ние сме добитък!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Бойко Борисов:Българите да са си в кочинките!

Мнениеот Kotooshu » 26 дек 2011 09:22

С цялата си наглост , дори се сравни с Лео Меси :shock: :shock: :shock:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 26 дек 2011 09:28

Omynigo написа:прав е !

Започвай да квичиш тогава!
хахахахах

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 26 дек 2011 09:33

Умника докато не разбере,че обикновенния РОБ не почне да взема нормални заплати,във малките населени места ако се дават по 600-700 лева на робите хората няма да напускат държавата.Вижда се,че заплати могат да дават нашите работодатели,защото карат все коли които са някакви които само ги гледаме само по някои картинки.Не да ми обяснява,че не сме работили и затова няма пари.РОБА бачка като вол,но неговите РАБОТОДАТЕЛИ не му плащат както трябва и те богатеят прекалено много за негова сметка,това е проблема.И да погледне малко във тая държава на която всичките ни оправници се кланят,говоря за Турция,да види там какви краферми са направили във цели села и всичките хора как там гледат крави,и как държавата дотира всеки литър мляко.А ние тука ядем някакво подобие на мляко или сирене.Има и много други неща които не са както трябва,но специално тоя филм като гледах за Турция се шашнах.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 26 дек 2011 09:41

donpacko написа:Умника докато не разбере,че обикновенния РОБ не почне да взема нормални заплати,във малките населени места ако се дават по 600-700 лева на робите хората няма да напускат държавата.Вижда се,че заплати могат да дават нашите работодатели,защото карат все коли които са някакви които само ги гледаме само по някои картинки.Не да ми обяснява,че не сме работили и затова няма пари.РОБА бачка като вол,но неговите РАБОТОДАТЕЛИ не му плащат както трябва и те богатеят прекалено много за негова сметка,това е проблема.И да погледне малко във тая държава на която всичките ни оправници се кланят,говоря за Турция,да види там какви краферми са направили във цели села и всичките хора как там гледат крави,и как държавата дотира всеки литър мляко.А ние тука ядем някакво подобие на мляко или сирене.Има и много други неща които не са както трябва,но специално тоя филм като гледах за Турция се шашнах.

Много си прав!Мира Янова преди 2-3 седмици извади социологически данни за последните 22 години!Доходите между 1989 и 2011 са се покачили с 5-10% докато производителността на труда се е покачила с няколко стотин процента!Разлика отива един малък процент от хора!Разпределението на парите е изключително несправедливо!И с протекцията на властимащите!
хахахахах

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 26 дек 2011 09:56

obi4am_pirin написа:Блестящото изказване на Премиера на България: "Искат да са си в кочинката, да са си там, да няма финали, да няма зали. Да гледат по телевизията и да цъкат с език", добави премиерът.
От действията му предполагах, че за него сме животни, но сега си го каза и в прав текст!За ББ ние сме добитък!

Не искам да защитавам никой, но наистина се възмущавам, когато на даден човек се приписват думи, които не е казал. Борисов го каза това за определени хора - тези, които го освирквали в залата и го каза ясно. Нищо не е казвал на българите или българския народ като цяло. Да ме извинява автора на темата, но когато кажеш половината истина, всъщност казваш лъжа. А той, ако иска да се чувства добитък.

п.п. Не съм привърженик на ББ, но точно с подобни опити за скандали някои ни правят на маймуни.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 26 дек 2011 09:59

pas написа:
obi4am_pirin написа:Блестящото изказване на Премиера на България: "Искат да са си в кочинката, да са си там, да няма финали, да няма зали. Да гледат по телевизията и да цъкат с език", добави премиерът.

Не искам да защитавам никой, но наистина се възмущавам, когато на даден човек се приписват думи, които не е казал. Борисов го каза това за определени хора - тези, които го освирквали в залата и го каза ясно. Нищо не е казвал на българите или българския народ като цяло. Да ме извинява автора на темата, но когато кажеш половината истина, всъщност казваш лъжа. А той, ако иска да се чувства добитък.

п.п. Не съм привърженик на ББ, но точно с подобни опити за скандали някои ни правят на маймуни.

Защо го освиркват хората къде де що се появи?
хахахахах

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 26 дек 2011 10:02

obi4am_pirin написа:
pas написа:

Защо го освиркват хората къде де що се появи?
И като го освиркват какво ? После пак всички гласуват за ГЕРБ и за техните кандидати...

Върни се в “Свободна зона”