Нашия Ники пак доказа колко е добър както в клубния така и в националния отбор.
Признайте моля ви че е абсолютен некадърник!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Точно има. С тези негови излизанки до границата на малкото наказателно поле преди всеки удар е как да го кажа много лесен за преодоляване с прецизен удар, а и не толкова прецизен.don_diego написа:Аз не мисля ,че има особена вина за някой от головете ...
maldin1 написа:Точно има. С тези негови излизанки до границата на малкото наказателно поле преди всеки удар е как да го кажа много лесен за преодоляване с прецизен удар, а и не толкова прецизен.don_diego написа:Аз не мисля ,че има особена вина за някой от головете ...
Кашчей написа:Барселона вкара на Касияс 3 гола преди седмица.. значи ли, че Касияс е некадърен?Миналата година му вкараха 6, в един мач.. колко е некадърен мамин Икер?
Първия да приемем, че се случват такива голове. Вторият и третият можеше да реагира много по-добре.При вторият тоя диагонал и неговото излизане направо си оголи близкия ъгъл.Ако беше на гол линията можеше и да реагира по-добре. Виж при 3-тия къде е как да реагира? Той не видя къде е топката. Време е някой да му обясни, че при толкова скъсяване на ъглите, намалява и времето за реакция.don_diego написа:Според теб за кой от трите гола , можеше да реагира по-добре ?
reh4o написа:http://www.youtube.com/watch?v=xlZgkkOpTmk&feature=player_embedded
Нашия Ники пак доказа колко е добър както в клубния така и в националния отбор.
Признайте моля ви че е абсолютен некадърник!!!
dunavfc написа:Не знам Ники какво доказва,но ти доказваш,че си някакъв страшен комплексар и злобар !
don_diego написа:Аз не мисля ,че има особена вина за някой от головете ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта