Футболен разказ -Въпрос ??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Футболен разказ -Въпрос ??
Здравейте колеги ,искам да помоля за малко помощ ! Става въпрос за един разказ който бях чел преди време във форума на ГОНГ и не го намирам ... За съжаление помня само , че главния герой беше "футболист" и разказваше за живота си на зеления терен ,кръчмата и дискотеките . Имаше герои като "Раницата" (препдолагам Ицо Йовов) и Джизъса (Благо Георгиев)
Някой сеща ли ???

УЛТРАС значи Воля,а ЛЕВСКИ - Свобода !
Re: Футболен разказ -Въпрос ??
ultra1914 написа:Здравейте колеги ,искам да помоля за малко помощ ! Става въпрос за един разказ който бях чел преди време във форума на ГОНГ и не го намирам ... За съжаление помня само , че главния герой беше "футболист" и разказваше за живота си на зеления терен ,кръчмата и дискотеките . Имаше герои като "Раницата" (препдолагам Ицо Йовов) и Джизъса (Благо Георгиев)Някой сеща ли ???
Това и на мен ми стана интересно какво е било.

- ChernoMore
- Контакти:
gilento93 написа:ultra1914 написа:Здравейте колеги ,искам да помоля за малко помощ ! Става въпрос за един разказ който бях чел преди време във форума на ГОНГ и не го намирам ... За съжаление помня само , че главния герой беше "футболист" и разказваше за живота си на зеления терен ,кръчмата и дискотеките . Имаше герои като "Раницата" (препдолагам Ицо Йовов) и Джизъса (Благо Георгиев)Някой сеща ли ???
И на мен ми стана интересно

ChernoMore написа:gilento93 написа:ultra1914 написа:Здравейте колеги ,искам да помоля за малко помощ ! Става въпрос за един разказ който бях чел преди време във форума на ГОНГ и не го намирам ... За съжаление помня само , че главния герой беше "футболист" и разказваше за живота си на зеления терен ,кръчмата и дискотеките . Имаше герои като "Раницата" (препдолагам Ицо Йовов) и Джизъса (Благо Георгиев)Някой сеща ли ???
И на мен ми стана интересно
Бая дълго си беше и ми отне поне половин работен ден да го изчета и наистина ми беше интересно ... За съжаление вече не го откривам а няма от къде да черпя опит за спорта

http://www.newsofia.net/4134 Има и още няколко статии ... Ако искат модернаторите може да изтрията темата аз си реших проблема !! 

- Ultras_Levski
- Контакти:
ultra1914 написа:http://www.newsofia.net/4134 Има и още няколко статии ... Ако искат модернаторите може да изтрията темата аз си реших проблема !!

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~
- ChernoMore
- Контакти:
хахаха припаднах от смях "тоя Клозет ли е, Млозет ли е" хахахахах