ЧАО, Силвио !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

ЧАО, Силвио !!!

Мнениеот marmi52 » 13 ное 2011 12:16

8-)

Изображение
Силвио Берлускони

"Министър-председателят на Италия Силвио Берлускони подаде официално оставка в събота вечерта.
Президентът Джорджо Наполитано прие оставката след среща с премиера в президентския дворец, съобщиха от канцеларията на държавния глава.
Берлускони, който е президент на футболен клуб Милан, не можа да спечели вот на доверие във вторник и обяви, че ще напусне поста си, след като парламентът приеме пакета от мерки, изисквани от европейските партньори с цел възстановяване на доверието на пазарите към публичните финанси на Италия.
Бившият еврокомисар Марио Монти вероятно ще е следващият италиански премиер и ще поеме бремето да извади страната от дълговата криза, отбелязва Ройтерс."

Силвио Берлускони е позорът и истинското лице на Новия Световен Ред !
В едни по-нормални времена и един по-нормален свят, човек със скандалната репутация на Берлускони не би могъл да стане дори кмет на някоя дълбока провинция.
В света на илюминати обаче ценностната система на обществото е подменена.
Така неморални и пропаднали хора като Силвио Берлускони се издигат на високи постове.
Нещо повече - техните пороци се приемат едва ли не за някакви качества.
Берлускони може да е най-яркият и скандален, но не е единствения пример за световен лидер с липса на морал. Такива за съжаление са и по-голямата част от останалите ...
Спомням си времената, когато все пак на Запад държаха на демокрацията, стила и морала.
Тогавашните световни лидери бяха с класи над днешните. На фона на Джон Кенеди, Маргарет Тачър, Франсоа Митеран, Хелмут Кол днешните са направо като палячовци !
Заради такива като Берлускони светът изпадна в Световна икономическа (и нравствена !) криза.
Излизане от нея едва ли ще има скоро ....
Днес казваме "ЧАО !" на Силвио, но Системата издигаща и държаща такива като него на власт остава.
Последна промяна от marmi52 на 13 ное 2011 12:20, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЧАО, Силвио !!!

Мнениеот W84me » 13 ное 2011 12:17

Време е неговият приятел да го последва!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 ное 2011 12:34

А само като си дадем сметка,че ББ даваше именно него за пример... :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 ное 2011 12:37

Аз като видях заглавието си помислих,че става дума за Блу гърл :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 13 ное 2011 12:43

Ужасно противен човек, както и българският му вариант. На никого няма да липсва.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 13 ное 2011 12:44

marmi52 написа:Силвио Берлускони е позорът и истинското лице на Новия Световен Ред !
В едни по-нормални времена и един по-нормален свят, човек със скандалната репутация на Берлускони не би могъл да стане дори кмет на някоя дълбока провинция.
В света на илюминати обаче ценностната система на обществото е подменена.
Така неморални и пропаднали хора като Силвио Берлускони се издигат на високи постове.
Нещо повече - техните пороци се приемат едва ли не за някакви качества.
Берлускони може да е най-яркият и скандален, но не е единствения пример за световен лидер с липса на морал. Такива за съжаление са и по-голямата част от останалите ...
Спомням си времената, когато все пак на Запад държаха на демокрацията, стила и морала.
Тогавашните световни лидери бяха с класи над днешните. На фона на Джон Кенеди, Маргарет Тачър, Франсоа Митеран, Хелмут Кол днешните са направо като палячовци !
Заради такива като Берлускони светът изпадна в Световна икономическа (и нравствена !) криза.
Излизане от нея едва ли ще има скоро ....
Днес казваме "ЧАО !" на Силвио, но Системата издигаща и държаща такива като него на власт остава.

:lol: :lol: :lol: Тоя пич с неговите илюминати и Нов Световен Ред... Марми, и ББ ли е от тях ?
А иначе за Берлускони, тези които си мислят, че знаят всичко за него, я се замислете какво ли е мнението на италианците за него и защо ли се е задържал толкова години в управлението на една от най-големите държави в Европа ? Повечето от италианците бяха сравнително доволни от неговото управление, заради което и го преизбраха, но сега явно има нужда от промяна и за това си е подал оставката. Вземете се позаинтересувайте малко по въпроса преди да го наплюете и него, знам че много ни се отдава частта с плюенето, но все пак....
Изображение

spindoc
Контакти:

Мнениеот spindoc » 13 ное 2011 12:45

Илюминатите ли ве
ахахахаххахаха не мога да спра да се смея.

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 13 ное 2011 12:48

Да ти кажа само че, нали знаеш на италиански ЧАО има две значения - довиждане или здравей. Берлускони е лисица от класа, дори и да е сдал премиерския пост няма току така да се отдръпне от управлението на страната си - пряко или косвено (чрез фирми банки и др.) Само силните и можещи хора управляват зад така наречената завеса. Не казвам че е изключително можещ но все пак е такъв а и определено силен във властта. Така че аз лично не го отписвам с лека ръка въпреки че е на 75г. Бил съм в Италия 2 години и знам че там се слуша неговото мнение, независимо какво се пише в определените вестници (тези които не са негови), защото той има и такива които са лично негови или на фамилията му. А и човек стигнал до политиката по честен и коректен начин и да прави това което ще се хареса на целия народ в дадена държава - НЯМА.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 13 ное 2011 12:51

venelin_valchev написа:Да ти кажа само че, нали знаеш на италиански ЧАО има две значения - довиждане или здравей. Берлускони е лисица от класа, дори и да е сдал премиерския пост няма току така да се отдръпне от управлението на страната си - пряко или косвено (чрез фирми банки и др.) Само силните и можещи хора управляват зад така наречената завеса. Не казвам че е изключително можещ но все пак е такъв а и определено силен във властта. Така че аз лично не го отписвам с лека ръка въпреки че е на 75г. Бил съм в Италия 2 години и знам че там се слуша неговото мнение, независимо какво се пише в определените вестници (тези които не са негови), защото той има и такива които са лично негови или на фамилията му. А и човек стигнал до политиката по честен и коректен начин и да прави това което ще се хареса на целия народ в дадена държава - НЯМА.

Радвам се, че го казва човек, който е бил там, защото мен щяха да ме сдъвчат....
Изображение

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 13 ное 2011 13:03

Vincenzo написа:
venelin_valchev написа:Да ти кажа само че, нали знаеш на италиански ЧАО има две значения - довиждане или здравей. Берлускони е лисица от класа, дори и да е сдал премиерския пост няма току така да се отдръпне от управлението на страната си - пряко или косвено (чрез фирми банки и др.) Само силните и можещи хора управляват зад така наречената завеса. Не казвам че е изключително можещ но все пак е такъв а и определено силен във властта. Така че аз лично не го отписвам с лека ръка въпреки че е на 75г. Бил съм в Италия 2 години и знам че там се слуша неговото мнение, независимо какво се пише в определените вестници (тези които не са негови), защото той има и такива които са лично негови или на фамилията му. А и човек стигнал до политиката по честен и коректен начин и да прави това което ще се хареса на целия народ в дадена държава - НЯМА.

Радвам се, че го казва човек, който е бил там, защото мен щяха да ме сдъвчат....

И да те сдъвчат ще го направят хора които си нямат напредстава от политиката като цяло. Не парадирам че аз имам кой знае каква, но все пак имам някаква позиция
както и ти.

Върни се в “Свободна зона”