Подписан от двете страни договор в два екземпляра за наем на жилище валиден ли е пред закона без нотариална заверка?
Ето адреса на примерния договор : http://contract.bg/content/view/12/60/
Юридически въпрос!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- child in time
- Контакти:
Юридически въпрос!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Nevertheless
- Контакти:
Re: Юридически въпрос!
Лично, некомпетентно мнение - НЕ !
Нотариусите са за това -за да правят нещо валидно пред закона . Така си мисля .. иначе .. за какъв .. ч..п взимат пари , такис и пр.
Пак повтарям - некомпетентно мнение.
Нотариусите са за това -за да правят нещо валидно пред закона . Така си мисля .. иначе .. за какъв .. ч..п взимат пари , такис и пр.
- bobonikolov
Валиден е с пълна сила,ако има подписите на всички страни.
абсолютно ДА!
- ZinedineZidane
- Контакти:
child in time написа:Подписан от двете страни договор в два екземпляра за наем на жилище валиден ли е пред закона без нотариална заверка?
Ето адреса на примерния договор : http://contract.bg/content/view/12/60/
Да, валиден е! Валиден е дори и устен договор, но там вече е проблем евентуалното му доказване.
За да се даде добър съвет, е необходима още информация. В зависимост от ситуацията е възможно да е необходимо и да е заверен нотариално и да е вписан в Служба по впизванията.
Nevertheless написа:Лично, некомпетентно мнение - НЕ !
Да, наистина е некомпетентно, без да се засягаш.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Nevertheless
- Контакти:
Откакто Хитлер подписа договор за ненападение с СССР / Русия/ , на хартии не вярвам.
Уикипедия " Пакт за ненападение между Германия и Съветския съюз (на немски: Deutsch-sowjetischer Nichtangriffspakt, известен също като Пакта Молотов - Рибентроп) - междуправителствено споразумение подписано на 23 август 1939 г. между ръководителите на отдели на външните работи на Германия и на Съветския съюз."
Уикипедия " Пакт за ненападение между Германия и Съветския съюз (на немски: Deutsch-sowjetischer Nichtangriffspakt, известен също като Пакта Молотов - Рибентроп) - междуправителствено споразумение подписано на 23 август 1939 г. между ръководителите на отдели на външните работи на Германия и на Съветския съюз."
и аз мисля че е валиден
С моята хазайка направихме преди време такъв договор,но през нотариус не сме минавали.Мисля че дъртата ползва договора да го представи май пред данъчните 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- child in time
- Контакти:
Nevertheless написа:Откакто Хитлер подписа договор за ненападение с СССР / Русия/ , на хартии не вярвам.
Пиши по темата! Историята за историята!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Според мен трябва да се обърнеш към адвокат или компетентно лице, това не е въпрос за форум, мненията ще бъдат абсолютно различни и взаимно изключващи се.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"