Циганизацията на България е ясна/колко е ясна един господ знае, но е факт/, така че нека видим любимите на Мухобойко чужди инвеститори. С разните му лукойци, мобилтелци и прочие алчни монополи и картели ще обсъждаме друг път - фокусираме се на ЕVN bulgaria.
Мъча се да правя нещо в едно затънтено родопско село, но поради липса на средства и "добро стопанско управление" на правителството от две години съм си замразил обекта. От 1-ви юли с решение на ДКЕВР "цената за достъп за стопански клиенти на ЕВН се калкулира но нов - по-справедлив начин, като цената за достъп Елразпр. мрежа е 0.015 лв. за всеки киловат предоставена мощност на ден"/цитирам буквално отговор на моя жалба/.
Бреей, що на ден, можеше и на час. Или пък да го умножават по броя на децата - аз имам три.
Че са алчни е известно още със стъпването им в България - едвам траят да минат 6-те месеца и да поидкат ново увеличение, но чак пък такава наглост Подадох жалба в КЕЦ Смолян с искане за временно изключване - буквално ми се изсмяха в очите - "Сори, сапунисан си" - пак дължиш сумата/става дума за 15.лв/месец/, единствения начин е молба за отприсъединяване срещу съответното заплащане. Но, после ако искаш ток - наново таксите за присъединяване по наредба №6. Вече им платих 5600 лв/те искаха почти 10 хил., но сезирах КЗК и намалиха/ за нещо което си е собственост на ЕВН, може би им се вижда малко?!
Прибрах се бесен в Пловдив, пих една ракия и ми хрумна следната идея - да отдам имота под наем на мен самия като физическо лице и да прехвърля партидите на мое име. Все още тази "таска"/понеже е постоянна във фактурите/ не важи за частни абонати. Изчакват, гадовете, да видят реакциите и ще го направят и тях. Невярвам ЧЕЗ и ЕОН да останат по-назад. Тоест - имаш втори имот, който ползаш сезонно, но плащаш целогодищно на ЕРП-та.
Отидох с договора за наем в един от пловдивските КЕЦ-ве и на служителката им и излезе пяна на устата чак. Въртя, сука, писа, снима, упреква ме че натрупвам опашка, но прие документите. Излизайки, бесен гражданин от опашката ми каза че моята работа няма да стане. Уви, мой човек, стана - и трите фактури пристигат на мое име със стойност 0.00 лв!!!
EVN или любими чужди инвеститори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: EVN или любими чужди инвеститори
Шапка ти свалям, пич! Това ЕРД да бъде изпържено, при това съвсем законно си е за празнуване !!!
Оправи ми настроението. Благодарско!

Оправи ми настроението. Благодарско!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Браво, възхищавам се на такива като теб, които си търсят до край правата. И които си ги знаят
Правилно, не трябва да се отказваш, а и като тръгнеш нещо да подаваш, нямат право да ти откажат. Само да не забравя, че служителите са изпълнители и са между чука и наковалнята.
Дано още хора се възползват от написаното от теб.

Дано още хора се възползват от написаното от теб.
И на мен са ми ,,любимци'' EVN.И аз доста жалби и разправии съм имал с тях.Както казва по-горе колегата оправи ми настроението за деня 

-
- Контакти:
Затова, пичове, сега по Нова Година като вдигнат пак тока/щото това няма как да не стане/, вместо в Катуница - пред ЕВН. То от пл. Съединение до там и без това са две крачки!
Евала, чиче, бой по Тиквите в държавата - с техните камъни по тяхните Тикви! Само от това разбират тия подчовеци!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Поздравлвния ! Това е пътят към нормално и будно гражданско общество. Всеки ден по 10-15 такива хубави срещи с енергото, вик, топлофикация ще решат проблемите. Просто трябва да им покажем на тези алчни "инвеститори" че хората не са балами. Браво още един път.

И какво излиза ? Един умен и борбен човек, какъвто е автора на темата може да постигне сам много в борбата с монополистите. Стига да си търсим и браним правата докрай !
Това, което е написал за EVN в пълна, че и по-голяма сила важи за ЧЕЗ !
Всичките са мошеници ! А правителството си затваря очите. Предишните правеха същото ... Защо ли ?

Ами, сигурно имат някакъв финансов интерес да го правят.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Първо, БРАВО!!!
Второ, от цялата история най-много ме потресе това, че ти държат сметка, че натрупваш опашка..... а също и реакцията на гражданите
Второ, от цялата история най-много ме потресе това, че ти държат сметка, че натрупваш опашка..... а също и реакцията на гражданите

[center]
[/center]