Дразнят ли ви сервитьорките в нощните заведения???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Дразнят ли ви сервитьорките в нощните заведения???

Мнениеот danko_sot » 12 окт 2011 14:51

Аз съм от Пловдив и понеже напоследък често ходя през нощта насам-натам и многолошо впечатление ми прави какво правят тези така наречени сервитьорки. Примерно в една дискотека "Паша" :) , така се казва, бирата ти е 3,50 лв, обаче те винаги ти казват директно 4 лева, все едно толкоз струва. Аз обаче видях на касовата, че е 3,50 и се ядосах, че ме лъжат, а не за 50-то стотинки. Отивам при нея и и правя знак с ръце, а тя вдигна рамене и изчезна. И не е само в Пашата това. В повечето дискотеки също гледат да те набутат. Наскоро отивам в "Даяна", много известна кръчма в Пловдив. Сметката беше 13,30 лв. Давам и 20 лева, а сервитьорката ми връща 5 лева. Ако беше дала 6 лева, щях да си затрая. Тоя път не се сдържах, директно поисках да ми повикат управителя на заведението. Оная обаче подочула и дойде при мен. Обаче нахална до беобразие, още малко и сметка ми държи що викам управителя, а не нея първо. Даде ми 1 лев и 20 стотинки, после взе да търси още 50, но нямаше в нея и ми вика: Така става ли? :) Стана ми тъпо и викам айде да се махам. Вънка видях, че ги е дала на един мой приятел на излизане. Какво мислите за тези сервитьорки и случвало ли ви се е и на вас такова нещо? Между другото нито една от тези, за които говорих не беше дори симпатична на вид.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Paco_1912
Контакти:

Re: Дразнят ли ви сервитьорките в нощните заведения???

Мнениеот Paco_1912 » 12 окт 2011 14:52

ам на планета също хич ги няма сервитьорките майна...груби и арогантни в някой моменти
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 окт 2011 14:54

Еми аз разбирам да има дам бакшиш от 50 ст-1 лев, ама аз кат взимам 350 на месец и кат знаете кво е положението в Б-я по принцип, как да им дам майна??? ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 12 окт 2011 14:55

Недей дава нищо, кой ще те търси, нали си плащаш вход, пиенето е без пари, по желание само се плаща в дискотеките, то за това са такива цените, който иска да спонсори диджея да си купи нови дискове или да сложат нови лампи

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 окт 2011 15:07

bez-nick написа:Недей дава нищо, кой ще те търси, нали си плащаш вход, пиенето е без пари, по желание само се плаща в дискотеките, то за това са такива цените, който иска да спонсори диджея да си купи нови дискове или да сложат нови лампи

Е това е приказка :idea:
Имаше една песен "Балкански синдром" "Някой да пие, а друг да му плаща" Българска работа!
Глупак :!:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 12 окт 2011 15:08

Нали и сервитьорките взимат заплати. Ние останалите, които не сме сервитьорки, как може да си вършим работата без да ни дават бакшиш? Никога не съм разбирал нуждата от бакшиш и как въобще е възникнал този термин.
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 окт 2011 15:19

Ами като си траете ще ви дерат! И в София е същото, но аз винаги им напомням да ми върнат рестото - ако ще и 1 стотинка да е. Така де - да не съм благотворително дружество! Правил съм скандал и защото са ми носили евтина водка при положение, че съм си поръчвал Смирноф. Горките, разчитат че бедните студенти не им пука дали пият спирт, или качествен алкохол, само че аз съм изпил толкова водка колкото те вода не са изпили през живота си и мен не могат да ме метнат :twisted: Докато българите си траят за всичко - ще бъдат таковани по всички параграфи :!:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 12 окт 2011 15:23

Владо_ЦСКА написа:
bez-nick написа:Недей дава нищо, кой ще те търси, нали си плащаш вход, пиенето е без пари, по желание само се плаща в дискотеките, то за това са такива цените, който иска да спонсори диджея да си купи нови дискове или да сложат нови лампи

Е това е приказка :idea:
Имаше една песен "Балкански синдром" "Някой да пие, а друг да му плаща" Българска работа!
Глупак :!:

Баце bez-nick е много голЕм да знаеш ! Бай Ганьо пасти да яде.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 12 окт 2011 15:24

Бакшиша, се дава доброволно, по желание, ако си бил супер доволен от обслужването , а не някаква мърла да ти донесе една бира която струва 3 лв и да ти вземе 4 лв. Разбирам сметката да е била от 50 60 лв нагоре да ти е носила най различни работи да се е грижила за теб тогава да има БАКШИШ

а тез минетчииикиии грозни к во да им давам щото си е вдигнала вкиснатия г*з "и аз требе да я раним"
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 окт 2011 15:28

Никакъв бакшиш,тя взима заплата и процент от оборота!!!Аз цял ден като мия стъкла на бензиностанцията и помпя гуми,някой даже и мерси не казват!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”