Имам желание да си взема iPhone 4 с неограничен интернет
Кажете заслужава ли си ?Парите съм ги събрал кажете плюсове и минуси
Какво ще кажете за iPhone 4
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Какво ще кажете за iPhone 4
[center]Barça - Més Que un Club
[wrapimg=]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/388297_283674555001170_173288939373066_701102_1120960019_n.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/388297_283674555001170_173288939373066_701102_1120960019_n.jpg[/wrapimg][/center]
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Какво ще кажете за iPhone 4
Въпрос на предпочитания! Основен минус - операционната система. Не е лоша, стига да ти се харчат пари за приложения или решиш да джейлбрейкваш. Иначе пък е "вървежен" и разпознаваем телефон, ако целиш да си гъзар. Ако търсиш функционалнист - за мен лично №1 в момента е Галакси С2.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Доста сполучлив телефон , по мое мнение , въпреки че си взех Nokia X6 . Има абсолютно всичко , не ми се вярва някой тук да ти помогне , плюсовете и минусите ги виж във форумите на iPhone 

When you walk..
Въпреки, че имам Nokia, в момента по-добре не си взимай Nokia главно заради операционната система. Според мен един HTC ще е по-добър избор дори и от iPhone-а.
-
- Контакти:
Зависи откъде го взимаш. След месец излиза айфон 5, който с договор ще е същата цена. А пък без договор цената на четворката ще падне още след месец.Аз бих изчакал 1 месец и бих си взел айфон пет, защото четворката е в края на продукционния си живот. Освен това петицата се предполага, че ще е 3,7 инча, което е една идея по-голям дисплей 
Но виж специализираните форуми, примерно този на mobilebulgaria.com или на hardwarebg.com. Първият го препоръчвам, втория само го следя от дъжд на вятър, но и там май си разбират хората
В бг форума на айфон има много индивиди, които не знаят нищо и само спамят, затова не разчитай само на него 

Но виж специализираните форуми, примерно този на mobilebulgaria.com или на hardwarebg.com. Първият го препоръчвам, втория само го следя от дъжд на вятър, но и там май си разбират хората

Последна промяна от macko_razbivach на 05 сеп 2011 23:05, променено общо 1 път.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 

misho0yy написа:Имам желание да си взема iPhone 4 с неограничен интернет
Кажете заслужава ли си ?Парите съм ги събрал кажете плюсове и минуси
Ако искаш да го ползваш предимно за ровичкане в интернет по-добре се насочи към андроид

- fabregas_949
- Контакти:
ZinedineZidane написа:Въпрос на предпочитания! Основен минус - операционната система. Не е лоша, стига да ти се харчат пари за приложения или решиш да джейлбрейкваш. Иначе пък е "вървежен" и разпознаваем телефон, ако целиш да си гъзар. Ако търсиш функционалнист - за мен лично №1 в момента е Галакси С2.
+1 На всичкото отгоре аксесоарите които вървят на пазара за телефона също са много скъпи. Ще се увлечеш в търсене на платени апликации и т.н. не си заслужава. Ако не се лъжа за iPhone-а ще трябва и по-специална SIM карта. Наскоро един приятел си го взе, колкото е доволен от него, толкова е и недоволен.
Щом си събрал пари като за iPhone, препоръчвам да си вземеш някой хубав телефон със Android OS. Няма грешка ако телефона ти е с андроида!
Последна промяна от fabregas_949 на 05 сеп 2011 23:06, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Samsung или HTC, не се занимавай с на apple глупостите
Един мой познат го има на външен вид е много хубав, картината е уникална, но мисля че Galaxy S 2 е по-добър откъм екстри 

Последна промяна от Empty на 05 сеп 2011 23:07, променено общо 1 път.
- krum_futbolista
- Контакти:
macko_razbivach написа:Зависи откъде го взимаш. След месец излиза айфон 5, който с договор ще е същата цена. А пък без договор цената на четворката ще падне още след месец.Аз бих изчакал 1 месец и бих си взел айфон пет, защото четворката е в края на продукционния си живот. Освен това петицата се предполага, че ще е 3,7 инча, което е една идея по-голям дисплей
И не само

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(