Вестниците...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Доктор Хаус
Контакти:

Вестниците...

Мнениеот Доктор Хаус » 01 сеп 2011 21:42

Преди интернета,имаше само вестници.Събирах много,радвах им се много,повече от колите от сетията Мачбокс.
Първият ми любим в-к беше в-к Спорт.Едно време на пропусках брой на в-к Старт.Повече от 10 години няма пропуснат брой на в-к Футбол.След това излезе в-к Албион,нямам пропуск и там.
А вие?
п.п.Темата не е за пубертети....

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: Вестниците...

Мнениеот petrof » 01 сеп 2011 21:49

Интересна тема. Обаче наистина е за хора над 30-те. През 80-те години като невръстен хлапак всяка сряда с цяла тълпа други хлапета се редяхме от рано сутринта пред будката за вестници за да си купим "Старт". Това определено си беше вестник номер едно за онези години. Другият спортен вестник, който беше хитов тогава беше "Народен спорт". Излизаше в понеделник, четвъртък и събота. Също не съм пропускал брой. Вестник "Футбол" започна да излиза малко по късно, към края на 80-те. Излизаше в понеделник. Ех как сме им се радвали на тези вестници и сме ги изчитали от първата до последната страница. Хубави години... :)
Последна промяна от petrof на 01 сеп 2011 21:50, променено общо 1 път.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2011 21:50

В-к Старт май от първият му брой го купувах.Много ме кефеха снимките на футболните отбори и наистина си правих албум, като на първо място беше тази на МЮ (нищо, че не беше първа във вестника).Следваха Сент Етиен и торино, Аякс... другите както е дошло.Със сигурност пазя броя, със снимката на МЮ, когато победиха Барселона на финала за КНК, с двата гола на Хюз.

Обожавах "Тримата глупаци", но уви, не просъществува дълго :cry:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2011 21:52

petrof написа:Интересна тема. Обаче наистина е за хора над 30-те. През 80-те години като невръстен хлапак всяка сряда с цяла тълпа други хлапета се редяхме от рано сутринта пред будката за вестници за да си купим "Старт". Това определено си беше вестник номер едно за онези години. Другият спортен вестник, който беше хитов тогава беше "Народен спорт". Излизаше в понеделник, четвъртък и събота. Също не съм пропускал брой. Вестник "Футбол" започна да излиза малко по късно, към края на 80-те. Излизаше в понеделник. Ех как сме им се радвали на тези вестници и сме ги изчитали от първата до последната страница. Хубави години... :)

Петроф, в-к "Футбол" съществуваше преди "Старт".
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 01 сеп 2011 21:59

Кашчей написа:Петроф, в-к "Футбол" съществуваше преди "Старт".

Да, всъщност си прав. Чувал съм го и от други хора. Аз обаче явно съм по млад от теб и не съм заварил началото на вестник "Футбол" :) След това обаче е имал доста години прекъсване и отново се появи в края на 80-те. От тогава го помня и аз.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2011 22:08

petrof написа:
Кашчей написа:Петроф, в-к "Футбол" съществуваше преди "Старт".

Да, всъщност си прав. Чувал съм го и от други хора. Аз обаче явно съм по млад от теб и не съм заварил началото на вестник "Футбол" :) След това обаче е имал доста години прекъсване и отново се появи в края на 80-те. От тогава го помня и аз.

И ти си прав :mrgreen:

Преди.....да кажем, 27-28 години, бяхме на гости с майка у нейн братовчед.Той имаше невероятна поредица на в-к Футбол и на "Библиотека Стършел".Просто бях раздвоен към кое да се насоча от двете :oops: :oops:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 01 сеп 2011 22:15

Никога няма да забравя един случай!
Стоя пред РЕП-а в 8.10ч. сутринта,продавачката закъснява!Баничарката вече е оставила пред магазина топове вестници,20 човека пред мен опашка,но никой не ги пипа.Стои пред мен човек,явно наистина бърза и казва:
"Оставям 0.06 ст.и си вземам пред всички вас един в-к Спорт.Извинявам се,но нямам време,ще пътувам извън града."
Естествено от тълпата се чува глас:
"Ама,другарю,така не става."
Но мъжът,наистина има спешна работа и опашката се съгласява.Към 9.00 идва продавачката,извинява се за закъснението,което не е навик и всичко е точно.Никой не си е помислял да направи това,което направи мъжа,да открадне вестник или да му вземе стотинките.
Не е по темата,но знаете ли какво е комунизъм?РЕД И ДИСЦИПЛИНА!!!А,ако щете,спорт и физкултура......

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 01 сеп 2011 22:49

В-к Старт от 60-те докрая на 80-те години,след това началото на 90-те се издават "Седем дни спорт" В-к "Футбол".А през 1992 се издава В-к "Меридиан мач",тогава се издаваше седмично,сега вече всекидневен.Еврофутбол някъде през 1994,а "Тема Спорт" се появи през 2008г...
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 01 сеп 2011 22:54

Каква колекция имах с отборите който публикуваха :lol:

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 01 сеп 2011 22:56

Кашчей написа:В-к Старт май от първият му брой го купувах.Много ме кефеха снимките на футболните отбори и наистина си правих албум, като на първо място беше тази на МЮ (нищо, че не беше първа във вестника).Следваха Сент Етиен и торино, Аякс... другите както е дошло.Със сигурност пазя броя, със снимката на МЮ, когато победиха Барселона на финала за КНК, с двата гола на Хюз.

Обожавах "Тримата глупаци", но уви, не просъществува дълго :cry:

Между другото,все още го притежавам първиия брой на вестник "Старт",познайте кой отбор е на последната страница, тогава те бяха посредствен отбор.

Върни се в “Свободна зона”