40 човека седят и гледат как момиче се дави

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

40 човека седят и гледат как момиче се дави

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 30 авг 2011 19:15

Вълна помете пет деца от скалите на Стария град в Созопол, докато се снимали за спомен. Четири от тях са спасени, но едно е загинало, съобщи бТВ.
Тийнейджърите са възпитаници на езиковата гимназия в Кърджали и са били на летен лагер.

Те отишли на разходка по скалите, където се подредили за групова снимка. Огромна вълна внезапно достигнала скалата и повлякла във водата пет от децата.

"Появила се една вълна и помела пет то тях. Четири деца са спасени, но едното, с раница на гърба, е завлечено. Децата са били в 8 клас. Искам да изкажа съболезнования на семейството, каза образователният министър Сергей Игнатов. Каквито и виновни хора да се определят, ние не можем да върнем живота на това прекрасно дете”.

В момента се води разследване.

Преди малко по БТВ хора казваха как полиаите са запалили цигари докато момичето 20 минути се е борило
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

Потребителски аватар
embaro
Контакти:

Re: 40 човека седят и гледат как момиче се дави

Мнениеот embaro » 30 авг 2011 19:22

Нямам думи просто,жалко за детето.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 авг 2011 19:22

Аз съм ставал свидетел на подобно нещо. Единствено майка ми и един клошар-циганин помогнаха тогава. Бях малък и не видях добре какво става, после тя ми каза. Много хора стояха и просто гледаха. Срам ме е от тази спомен!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 30 авг 2011 19:27

Това е просто отвратително ... нямам думи,нека почива в мир момичето! :(
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 30 авг 2011 19:29

crap написа:Аз съм ставал свидетел на подобно нещо. Единствено майка ми и един клошар-циганин помогнаха тогава. Бях малък и не видях добре какво става, после тя ми каза. Много хора стояха и просто гледаха. Срам ме е от тази спомен!

Няма нещо по-страшно от морето ок съгласен съм че можеби ги е било страх но можеха да се хванат всички тези 40 човека да слязат долу да се хванат един за друг да стигнат колкото се може по-близо до момичето един да изплува до нея и да започнат да си я препредават :?: Лелееееее как може да го гледаш как се дави и 40 човека да бездействат това не мога да го възприема да е.а майкаим страхлива полицейска да е.а само с палката ги бива иначе са пълни смешници с цигара в устата и гледа как се дави :evil: :evil: НЕНЕНЕНЕНЕНЕ :evil: :evil: :evil:
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 30 авг 2011 19:29

Даже и полицаите .... които главната им цел е да спасяват хората :x За хората е ясно ... в момента всички казваме че сме готови да скочим ама на момента в ситуацията 99% от тук ще са като другите хора които са гледали..... но полицаите ме дразнят .... и те са хора но са избрали такава професия да помагат, не да са на мястото
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 авг 2011 19:30

В случая, който аз споменах, става въпрос за река дълбока 60см.... и не ми се коментира особенно, просто се сетих и ми стана тъпо. :|
Последна промяна от crap на 30 авг 2011 19:32, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 30 авг 2011 19:38

всеки ден лоши новини
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 30 авг 2011 19:47

И защо се очудвате? По-голямата част от българите предпочитат да странят от проблемите.

Хората се самозабравиха..
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 авг 2011 19:52

За тукашните ширини е нормално когато някой е в беда да се насъберат кибици и да си бъркат в носа :arrow: .Сещам се за автобуса в река Лим,където даскалите едва ли не тикаха децата във водата,за да си спасят жалките задници.Но ако наистина е имало полицаи сред кибиците....знаете и без това какво мисля за клоуните-милиционери,считам ги за връзкарска милиционерска група боклуци.Та ако е имало милиционери кибици не знам как трябва да ги наказват тези педали,може би директно затвор по 20 години,пълен резил,пълен :cry:(Според моето инфо от 40 кибици нещастници е имало 5 педала в униформа,да видим дали наистина е така и какво ще обясняват сега от Родната милиция дето ме пази :x )
Последна промяна от ShooterMan на 30 авг 2011 19:53, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Свободна зона”