Важно и Спешно!!!Към Модераторите на този форум

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yasen
Контакти:

Важно и Спешно!!!Към Модераторите на този форум

Мнениеот yasen » 12 яну 2009 16:09

Обръщам се към вас, защото този форум на Гонг се превърна от място за сериозни и обективни коментари в поле за изява на 15 годишни идиотчета, провокаторчета и други разни такива едноклетъчни организми.
Сигурен съм, че има начин да ги отстраните от този форум, който все повече губи от своята компетентност и сериозност.
Аз като потребител, а и много други като мен ограничиха присътвието и участието си в дискутираните теми.
Отнесете се сериозно, иначе ГУБИТЕ вие!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: Важно и Спешно!!!Към Модераторите на този форум

Мнениеот стичо » 12 яну 2009 16:18

Подкрепям мнението! Едноклетъчни нямат място в форума!И както добре знаем едноклетъчните не издържат на висока температура и аз предлагам гонг да я "ПОВИШИ" Дано сте ни разбрали!!! :|

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 12 яну 2009 16:19

Аз съм абсолютно съгласен,защото не може някои сополанковци да влизат по форумите,и знаещи или незнаещи пишат глупости.Ако се пускат такива теми със обиди и псувни трябва веднага да се трият.Все пак някои влизаме във форумите,да четем коментарите на зрели хора за любимите ни клубове,а не как някои си нещастник псува противниковия клуб.Аз съм ЛЕВСКАР,но имам приятели от цска и не се псуваме и обиждаме,а само си коментираме проблемите на двата клуба.Това е от мен,призовавам всички здравомислещи фенове от всички отбори,нека като видим че някои псува във форума да не му се обръща внимание.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 12 яну 2009 16:22

Mnogo im dreme,bratle na teh.Te si realizirat poseshtenia,a tova che foruma e totalno izprostial,mnogo im puka.Nishto niama da se promeni kum po-dobro.Budete sigurni.
Save Ukraine!

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 12 яну 2009 16:22

Съгласен !!! За жалост надали им пука толкова стига да има посещаемост.То на човек му се отщява да влезе да дискутира нещо.Сега пак ще се изявят "големите".

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 яну 2009 16:23

yasen написа:Обръщам се към вас, защото този форум на Гонг се превърна от място за сериозни и обективни коментари в поле за изява на 15 годишни идиотчета, провокаторчета и други разни такива едноклетъчни организми.
Сигурен съм, че има начин да ги отстраните от този форум, който все повече губи от своята компетентност и сериозност.
Аз като потребител, а и много други като мен ограничиха присътвието и участието си в дискутираните теми.
Отнесете се сериозно, иначе ГУБИТЕ вие!

Факт е! Пълно е с малоумни теми пуснати от хора, които вместо да си учат уроците, се занимават с глупости! Подкрепям те Ясене! :-) Заедно за един по-интелигентен форум! Ама тя модераторката е фенка на четирибуквието и с удоволствие следи дебилските коментари! Дано поне Томето и Ники прочетат някой такъв апел!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

LukaToni
Контакти:

Мнениеот LukaToni » 12 яну 2009 16:30

Не подхожда на Гонг да има такъв осран форум, жалко е! Тук е като съборетина, в която са се намърдали всякакви екземляри, завършени идиоти, които безнаказано правят каквото си поискат. Лесно е да се вкара всичко в ред, но явно, че някой не си върши работата или не иска да си я върши, защо ли е така?

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 12 яну 2009 16:32

Съгласен разбира се ... аз предлагам на тези модератори дето се вясват от дъжд на вятър , да дадът права на 2-3ма човека от форума и те да следят за изцепки,нецензуриран език и обиди и така , леко по леко ще се изчисти форума ... даже си издигам кандидатурата за форума на ЦСКА че ми се ще да измета , Fidel Castro , 5555 , Cesekar4eto the best и подобни индивиди ... :!: :!: :!:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 12 яну 2009 16:33

goteborg написа:Mnogo im dreme,bratle na teh.Te si realizirat poseshtenia,a tova che foruma e totalno izprostial,mnogo im puka.Nishto niama da se promeni kum po-dobro.Budete sigurni.

Ами в случая форума на Гонг ще си остане завинаги с репутация на ограничен и комплексарски, с прости и деградирали потребители. Мислех, че този форум се различава от мненията, които се изказват в един от най-пристрастните спортни сайтове Спорт1, ама явно съм се излъгал. Кой печели от това?! Цялата държава отива натам. Към ДЕГРАДАЦИЯ!
Въпросът е глобален! За съжаление май не трябваше да пускам темата, като знам, че нищо няма да се промени.
И все пак щом съм я написал, значи се надявам нещо да се промени, да се започне от някъде, ако вече не е късно!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 12 яну 2009 16:40

Аз си мисля,че дори няма реално мод във тоя форум,а тая прословута Дарина е сложена само да плаши гаргите.Оня ден ми беше дошло до гуша от малоумни темички и мнения на някой екземпляри,писах на псевдо мода Дарина,но до ден днешен отговор не съм получил!Аз също бих кандидатствал за мод,но има ли кой изобщо да прочете мненията ни?Много е тъпо да отвориш gong.bg и четейки последните новини,в погледа ти да се набие изречение от рода на "Ей левскари,да ви е*а майката" или "Всички прасета са малоумни педерасти"(извинявам се за езика)!Ако някой имаше желанието да промени тая идиотия,до сега да го е направил сто пъти!Подкрепа за каузата!!!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”