Обратното броене започна ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Обратното броене започна ...

Мнениеот marmi52 » 06 юли 2011 09:05

8-)

Изображение
[center]Изображение[/center]
[center]Днес се навършват 2 години и 1 ден, откакто ГЕРБ спечелиха парламентарните избори !
Като се има предвид, че такива редовни избори се провеждат на 4 години, може да кажем, че ОТ ДНЕС ЗАПОЧВА ОБРАТНОТО БРОЕНЕ от управлението на ГЕРБ !
Днес половината на пътя е изминат, прехвърлена е връхната точка и започва слизането надолу ...
Или, както казвахме в такъв момент в казармата : "Много мина, малко остана ! " :lol:
[/center]
Изображение

[center]Не крия, че не съм привърженик на управляващата партия. Недоволен съм от това, което се случва в България !
За мен ГЕРБ са част от статуквото. Една странна смесица от довчерашни милиционери с комунистическо, тоталитарно мислене, живеещи в учудваща симбиоза с масонски слуги, обслужващи интересите на Световната банка и Международния валутен фонд (като Симеон Дянков, Кристалина Георгиева, Николай Младенов и др.)
Въпреки титаничните напъни на платените телевизии и вестници да представят ГЕРБ като нещо ново в българската политика. Въпреки колосалните опити Бойко Борисов да бъде внушен като човек от народа, има и умни хора в България, които виждат, че всъщност ГЕРБ са част от статуквото, което 22 години връща България назад и я превръща в колониална държава от най-долнопробен тип.
[/center]
Две години след началото на управлението на ГЕРБ, България е твърдо най-бедната държава в Европейския съюз и една от най-бедните в цяла Европа.
Минималната работна заплата у нас е 120 евро, докато в една "фалирала" Гърция е 740 евро.
Дори в най-изостаналата държава в Европа - Албания минималната работна заплата е 134 евро, а средната работна заплата е 400 евро !
България продължава да е най-бързо застаряващата нация в света и най-бързо циганизиращата се !
Българите са единствената нация в света, която ще бъде малцинство в собствената си държава само след 15-20 години !

Животът по време на двугодишното управление на ГЕРБ не стана по-сигурен и по-спокоен. Дори напротив !
Нищо не се е променило ! Младите хора продължават да виждат спасение единствено в бягството си в чужбина.
Увеличаващи се данъци, такси, сметки за ток, парно, вода, горива ...
Поскъпване на всички стоки и услуги при замразени заплати и пенсии на хората.
Социални и битови условия справедливо наричани от някои ГЕНОЦИД над населението в България !!!
Постоянни репресии под различна форма - проверки, глоби, актове, фишове, санкции ... В огромна част от случаите несъобразени с възможностите на хората и нецелесъобразни с оглед на икономическата ситуация, в която е поставен народа.
Нерегламентирано, прекомерно, а в много случаи и незаконно подслушване, следене и вмешателство в личния живот на гражданите ...

"Постиженията" на ГЕРБ : тук-таме някоя спортна заличка, каквито другите източноевропейски държави отдавна построиха. Някоя отсечка от магистрала, каквито хората от цивилизования и не толкова свят отдавна имат ...
Показни полицейски акции с повече PR привкус, отколкото реални последствия за задържаните "престъпници" ...

Две години слабо управление, разчитащо на манипулациите на медиите !
Никаква съществена промяна, в която и да било сфера на живот !
Трагични здравеопазване, образование, социална сфера ... Безлична и колониална външна политика. Театрална вътрешна ...
Чупене на стойки и рязане на ленти, а реален резултат - никакъв !!!
Това според мен характеризира управлението на ГЕРБ досега.

Споделете, ако желаете вашето мнение за управлението на ГЕРБ през първата половина от мандата им.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Re: Обратното броене започна ...

Мнениеот CSKA ME » 06 юли 2011 09:18

Само ще кажа, че по-добри от ГЕРБ в момента няма, няма и да има, независимо от сегашното им управление. Станишев с турците ли да сложим да ни управляват ?! И съм сигурен, че герб на есен пак ще мачкат на изборите, просто пенсионерите в България намалят с всяка година, както и масата привърженици на бсп, не всички, но огромна част.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2011 09:18

Офффф идват избори и пак разни политически подметки и изтривалки почват да реват по форумите! Който иска да коментира глупости - да го прави, аз лично предпочитам да коментирам спортни теми, музика, това-онова, а не разни глупости ОСОБЕНО ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ. Ясни са ми тия врътки на мен. Някои потребители тук са особено активни на политически теми, а други се регистрират само когато има тема за политици,избори и т.н. Днес е хубав ден и желая да си остане такъв. На форумните млади социалисти им желая техния също да е такъв...
С подобни гръмки заглавия нищо няма да постигнете (лично мнение)
Аз лично съм доста по-доволен от ТОВА управление (сравнявайки го с предишните 2 и особено с това на Тройната Империя)
Както и да е не ми се занимава следващите 3-4 месеца до изборите с изтривалки и тем подобни теми и темички, а такива съм сигурен ще има през ден.....
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2011 09:21

CSKA ME написа:Само ще кажа, че по-добри от ГЕРБ в момента няма, няма и да има, независимо от сегашното им управление. Станишев с турците ли да сложим да ни управляват ?! И съм сигурен, че герб на есен пак ще мачкат на изборите, просто пенсионерите в България намалят с всяка година, както и масата привърженици на бсп, не всички, но огромна част.

Остави се брато, като гледам тая панда как е захапала тревичка, та се сетих за СтаниШЕФ как събираше цветенца на полянката....Смешна работа просто!!! Подобни теми няма да обърнат вота на българите, ако ще млкадите социалисти да хакнат целия интернет и да превземат Гугъл.... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2011 09:22

Като цяло отрицателно, но...!
Мотах се на стоп насам-натам преди няколко седмици (минах около 500км.). Абе минавах от същите места преди две-три години. Еми пътищата са ги направили много яко. Наистина. Неслучайно Плевнелиев има този рейтинг. Но в другите сфери няма промяна напред сякаш сравнение със Стаанишев/Доган. Здравеопазването е много зле.
Железниците отиват на по-зле. Сега пощите щели да продават. За култура... к'ви 5 лева?!
Образованието... same shit.
Общо взето като при комунягите, но с една идея по-добре.
Ще предложа някой да направи анкета със скали от 1 до 5 или 4 и всеки да даде оценка.
Абе, верно не бяха ли това думите на опозицията: "обратното броене започна"?

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 06 юли 2011 09:31

На който не му харесва да си гласува като му дойде времето,до тогава да си мисли дали иска да го управлява човек без нито един работен ден :roll: А за Бате Бойко не знам нещо да се е изхвърлил,че за 800 дни ще настигнем германците или,че за 2 години ще взимаме 1000 лева минимална заплата,а и за 2 години да оправиш 20 не става това да не е Астор :lol: Но хубавото е ,че пенсионерите намаляват значи бсп няма да спечели :lol: Само ще питам автора кой е виновен за циганизацията,както той я нарича ? Ми правете деца бе кой ви спира,младите бягали ми бягай и ти !

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2011 09:37

Я ми кажете - кой премиер е направил повече за спорта от Борисов? А за циганизацията просто нямам думи - трябва да си полукръгъл идиот да твърдиш че за цоганизацията е виновен Борисов..
Абе да не би той да ги опложда циганките докато обикаля да отваря обекти в страната? Както казах вече - смЕхххх

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 06 юли 2011 09:38

Наистина ГЕРБ не направиха кой знае какво, но все пак до година, две пускат втория лъч на метрото, което свързва цяла София. Направиха велоалеи из цяла Младост, направиха бул. Брюксел да изглежда наистина страхотно и европейски. Стана готова магистрала Люлин за 4 години. Малки нещица са, но поне се прави нещо. А по времето на Костов, тройната коалиция и Станишев не се случваше нищо... Годините си минаваха и всичко си беше еднакво. Единствено цените на всичко бяха много по-евтини, а и нещата написани с червено са вярни. Ама те за 2 години няма как да се променят.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2011 09:41

BoB0 написа:Наистина ГЕРБ не направиха кой знае какво, но все пак до година, две пускат втория лъч на метрото, което свързва цяла София. Направиха велоалеи из цяла Младост, направиха бул. Брюксел да изглежда наистина страхотно и европейски. Стана готова магистрала Люлин за 4 години. Малки нещица са, но поне се прави нещо. А по времето на Костов, тройната коалиция и Станишев не се случваше нищо... Годините си минаваха и всичко си беше еднакво. Единствено цените на всичко бяха много по-евтини, а и нещата написани с червено са вярни. Ама те за 2 години няма как да се променят.

+1
А дали червения цвят не е избран нарочно от партийния функционер млад социалист?
Аман от провокатори, партийни функционери и лумпени във форумите. Предлагам освен група във Фейсбука за ден без Б.Б. да направим и такава за ден без агитации да гласуваме за тоя или оня...Искам такъв ден и да си коментираме спорт, хобита, музика и т.н. а не политически кряскания и подмятания в интернет маскирани по този пошъл начин....НЕ СМЕ БАЛЪЦИ, ИДВАТ ИЗБОРИ И ПАРТИЙНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ СЕ ИЗНЕРВЯТ ДО чЕРВЕНО, НО НЕ НИ ПРАВЕТЕ НА ГЛУПАЦИ, ИМАМЕ СИ ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ И щЕ СИ ГЛАСУВАМЕ ЗА КОГОТО ИСКАМЕ, А НЕ ЗА КОГОТО НИ КАЖЕТЕ!!!! ОФФФ, КОГА щЕ МИНАТ ТИЯ ИЗБОРИ чЕ ДА СЕ УСПОКОЯТ ФОРУМИТЕ МАЛКО И ДА ИМА ФОРУМНА ХИГИЕНА?
Последна промяна от калпазанчо на 06 юли 2011 09:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2011 09:42

калпазанчо написа:+1
А дали червения цвят не е избран нарочно от партийния функционер млад социалист?

И какво като е такъв човека?

Върни се в “Свободна зона”