Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FCH

Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Мнениеот FCH » 30 юни 2011 00:23

Това лято няма да има национално турне на „Пайнер“, съобщиха вчера от музикалната компания. Причината е кризата, която попречи в намирането на спонсори, за да може концертите да са безплатни. Пайнерският керван обикаляше страната 7 г. поред.
Организаторите са преценили, че ако сложат входна такса, стадионите и площадите няма да се напълнят. Така се стигна и до отказа от тазгодишното турне. „Нищо кой знае какво не се е случило. Очертава се едно тихо и спокойно лято“, коментираха от империята на Митко Димитров-Пайнера. Припомняме, че индикации за провала на турнето се появиха още преди месец. Тогава обаче още се правеха последни опити за привличането на спонсори.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Мнениеот vladitol » 30 юни 2011 00:32

Супер :P
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 30 юни 2011 00:34

Супер! ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 30 юни 2011 00:35

Защо простотия???Концерт като концерт!Като някой не слуша такава музика,да не ходи!Аз слушам чалга,повечето от певиците изглеждат страхотно и ще ме яд,че няма да има турне,но го приемам.Но за каква простотия може да става въпрос...

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 30 юни 2011 00:39

Доктор Хаус написа:Защо простотия???Концерт като концерт!Като някой не слуша такава музика,да не ходи!Аз слушам чалга,повечето от певиците изглеждат страхотно и ще ме яд,че няма да има турне,но го приемам.Но за каква простотия може да става въпрос...

Жалко няма да може да събереш материал за ръчна :mrgreen: :mrgreen:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 30 юни 2011 00:43

vladitol написа:
Доктор Хаус написа:Защо простотия???Концерт като концерт!Като някой не слуша такава музика,да не ходи!Аз слушам чалга,повечето от певиците изглеждат страхотно и ще ме яд,че няма да има турне,но го приемам.Но за каква простотия може да става въпрос...

Жалко няма да може да събереш материал за ръчна :mrgreen: :mrgreen:

Има Планета има Фен ТВ и най-вече интернет за това!Стига да го желаеш! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 30 юни 2011 00:45

Най-много съжаляваш и те е яд за мустака на Милко Калайджиев :lol: :lol: :lol:

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 30 юни 2011 00:47

pumpo написа:

Най-много съжаляваш и те е яд за мустака на Милко Калайджиев :lol: :lol: :lol:

Той не е Пайнер!Ама виж,оная дето пей с него "Ох,батко",направо...ОООХ..... :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”