Това лято няма да има национално турне на „Пайнер“, съобщиха вчера от музикалната компания. Причината е кризата, която попречи в намирането на спонсори, за да може концертите да са безплатни. Пайнерският керван обикаляше страната 7 г. поред.
Организаторите са преценили, че ако сложат входна такса, стадионите и площадите няма да се напълнят. Така се стигна и до отказа от тазгодишното турне. „Нищо кой знае какво не се е случило. Очертава се едно тихо и спокойно лято“, коментираха от империята на Митко Димитров-Пайнера. Припомняме, че индикации за провала на турнето се появиха още преди месец. Тогава обаче още се правеха последни опити за привличането на спонсори.
Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Re: Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне
Супер 

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- Santiago Munezz
- Контакти:
Супер! 

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Защо простотия???Концерт като концерт!Като някой не слуша такава музика,да не ходи!Аз слушам чалга,повечето от певиците изглеждат страхотно и ще ме яд,че няма да има турне,но го приемам.Но за каква простотия може да става въпрос...
- vladitol
- Контакти:
Доктор Хаус написа:Защо простотия???Концерт като концерт!Като някой не слуша такава музика,да не ходи!Аз слушам чалга,повечето от певиците изглеждат страхотно и ще ме яд,че няма да има турне,но го приемам.Но за каква простотия може да става въпрос...
Жалко няма да може да събереш материал за ръчна

Support Stan!
-
- Контакти:
vladitol написа:Доктор Хаус написа:Защо простотия???Концерт като концерт!Като някой не слуша такава музика,да не ходи!Аз слушам чалга,повечето от певиците изглеждат страхотно и ще ме яд,че няма да има турне,но го приемам.Но за каква простотия може да става въпрос...
Жалко няма да може да събереш материал за ръчна![]()
Има Планета има Фен ТВ и най-вече интернет за това!Стига да го желаеш!

Доктор Хаус написа:Защо простотия???Концерт като концерт!Като някой не слуша такава музика,да не ходи!Аз слушам чалга,повечето от певиците изглеждат страхотно и ще ме яд,че няма да има турне,но го приемам.Но за каква простотия може да става въпрос...
Най-много съжаляваш и те е яд за мустака на Милко Калайджиев

-
- Контакти:
pumpo написа:Доктор Хаус написа:Защо простотия???Концерт като концерт!Като някой не слуша такава музика,да не ходи!Аз слушам чалга,повечето от певиците изглеждат страхотно и ще ме яд,че няма да има турне,но го приемам.Но за каква простотия може да става въпрос...
Най-много съжаляваш и те е яд за мустака на Милко Калайджиев![]()
![]()
Той не е Пайнер!Ама виж,оная дето пей с него "Ох,батко",направо...ОООХ.....