Проблема с футболните школи в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Проблема с футболните школи в България
Пред 2 седмици от еди си кой отбор изгониха едно момче няма да казвам кой набор нито пък имена няма да споменавам...Проблема бил че е бил бавен и нямал физика ?!?! ... Но всъщност проблема е друг... Тренирал съм при този треньор и знам че 9 човека от титулярите си плащат за да играят (школата на еди си кой отбор е безплатна) и родителите на тези 9 човека ВИНАГИ са на мачовете?!?! Какво стана с момчето ли днес то пуши трева и пие алкохол на поразия ! Някой ще кажат че вината е негова нали? Но всъщност един алчен,мазен,дебел лиши едно момче от мечтата му ! Заради какво заради някой лев от горе ! ! ! Така е при нас в България
Нестига че няма условия няма нищо а и искат от едно сравнително скромно и дисциплинирано момче (докато тренираше) което стоеше в друга стая докато родителите му пушиха цигари и не докосваше дори бира само защото тренирал но му искат пари които явно неможе да си позволи да дава за да играе ! Затова ще си останем такава държава и винаги ще се молим да не се дъним, винаги хикса ще е ПОСТИЖЕНИЕ винаги минималната загуба ще е плод на добра игра
Ние в тази държава ще си останем едни мьрлиовци и това е ! СРАМ МЕ Е ДА ЖИВЕЯ ТУК ! 
K Z M !
Re: Проблема с футболните школи в България
Става въпрос за школата на Литекс нали ? Чувал съм от самите играчи,че си плащали да играят.
Тим, любим,единствен на света, той се казва Левски София

абе не е важно коя е школата, същественото е че така става
Момчетата от Литекс си плащат да играят и ви бият канчетата,където ви срещнат.
Май някои други си плащат за да носят син екип.
Навсякъде е така!В Цска корупцията е толко голяма,че даже е отвратително...Много нереализирали се футболисти тръгнаха по-лошия път...
Darko22 написа:Става въпрос за школата на Литекс нали ? Чувал съм от самите играчи,че си плащали да играят.
Това сигурно защото Литекс нямат пари и събират от децата, нали !
Чувал бил
[quote="emarkon"]Навсякъде е така!В Цска корупцията е толко голяма,че даже е отвратително...Много нереализирали се футболисти тръгнаха по-лошия път...[/quo
Докато съотборниците на това момче се надпреварваха кой първи ще си купи бутонките на Лео Меси, то си пазеше пари за да си купи моментно лепило и да си залепи гуменките за да издържат поне още една тренировка
Докато съотборниците на това момче се надпреварваха кой първи ще си купи бутонките на Лео Меси, то си пазеше пари за да си купи моментно лепило и да си залепи гуменките за да издържат поне още една тренировка
K Z M !
За съжаление в България е така. Всичко е много трудно, ако не си "Някой"...
embatae написа:Пред 2 седмици от еди си кой отбор изгониха едно момче няма да казвам кой набор нито пък имена няма да споменавам...Проблема бил че е бил бавен и нямал физика ?!?! ... Но всъщност проблема е друг... Тренирал съм при този треньор и знам че 9 човека от титулярите си плащат за да играят (школата на еди си кой отбор е безплатна) и родителите на тези 9 човека ВИНАГИ са на мачовете?!?! Какво стана с момчето ли днес то пуши трева и пие алкохол на поразия ! Някой ще кажат че вината е негова нали? Но всъщност един алчен,мазен,дебел лиши едно момче от мечтата му ! Заради какво заради някой лев от горе ! ! ! Така е при нас в България![]()
![]()
Нестига че няма условия няма нищо а и искат от едно сравнително скромно и дисциплинирано момче (докато тренираше) което стоеше в друга стая докато родителите му пушиха цигари и не докосваше дори бира само защото тренирал но му искат пари които явно неможе да си позволи да дава за да играе ! Затова ще си останем такава държава и винаги ще се молим да не се дъним, винаги хикса ще е ПОСТИЖЕНИЕ винаги минималната загуба ще е плод на добра игра
![]()
Ние в тази държава ще си останем едни мьрлиовци и това е ! СРАМ МЕ Е ДА ЖИВЕЯ ТУК !
Стига си хленчил бе, клубове му виновни,че има психика като на крава и при първата трудност в живота хванал бутилката бира и си джавка трева.Аз що не пия и не пуша,да не би животът ми е да бил винаги мек и приятен,да си провалиш живота заради някой или заради нещо е грехота.Школи в България,колкото искаш и не в всичките играят парите.А за школата на Литекс да се говори,че и там цари корупция е просто нелепо,най-малкото се вижда,че във всички възрастови групи попиляват почти всички отбори.А и са един от малкото отбори в България които наистиан налагат млади играчи.
dunavfc написа:embatae написа:Пред 2 седмици от еди си кой отбор изгониха едно момче няма да казвам кой набор нито пък имена няма да споменавам...Проблема бил че е бил бавен и нямал физика ?!?! ... Но всъщност проблема е друг... Тренирал съм при този треньор и знам че 9 човека от титулярите си плащат за да играят (школата на еди си кой отбор е безплатна) и родителите на тези 9 човека ВИНАГИ са на мачовете?!?! Какво стана с момчето ли днес то пуши трева и пие алкохол на поразия ! Някой ще кажат че вината е негова нали? Но всъщност един алчен,мазен,дебел лиши едно момче от мечтата му ! Заради какво заради някой лев от горе ! ! ! Така е при нас в България![]()
![]()
![]()
Стига си хленчил бе, клубове му виновни,че има психика като на крава и при първата трудност в живота хванал бутилката бира и си джавка трева.Аз що не пия и не пуша,да не би животът ми е да бил винаги мек и приятен,да си провалиш живота заради някой или заради нещо е грехота.Школи в България,колкото искаш и не в всичките играят парите.А за школата на Литекс да се говори,че и там цари корупция е просто нелепо,най-малкото се вижда,че във всички възрастови групи попиляват почти всички отбори.А и са един от малкото отбори в България които наистиан налагат млади играчи.
Пич,във всички що годе добри школи в България е така
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване