Искам да споделя какво ми се случи този уикенд,а коментарите ги оставям на вас.
Имам кредитна карта(Mastercard) с лимит 1000 лв издадена от ОББ,която ми я подновиха в края на май и скоро не бях я ползвал.
В нея имам около 300лв и ми се наложи да изтегля 50лв.Можете да си представите каква беше изненадата ми когато банкомата ми изписа"Превишен дневен лимит",при положение че не съм я ползвал от поне един месец(единствено си внасям месечните такси в клоновете на банката за да не влизам в просрочие).Проверих си баланса по сметката и видях,че всичко си е наред.В продължение на два дена се опитвах да се свържа с "дежурните" телефони при такива ситуации,но сами се досещате без никакъв успех.Днес(понеделник)успях да се свържа със служител на банката и да ми обясни каква е причината.Ей сега вече идва интересното

1.Не мислите ли,че е доста нагло от тяхна страна да си променят условията по договорите както и когато си поискат,защото аз договор с горепосочените условия не съм подписвал.
2.Не мислите ли че е нагло и цинично,при положение че те дерат с лихви от порядъка на 17-20% и щеш не щеш ти набутват някакви смешни годишни застраховки на картодържателя към AIG LIFE(които естествено нямат никакво покритие)за още 3-4% годишно,да ти казват и да ти държат сметка какво да правиш с парите,които са ти дали