Споделете ,коя дестинация ви е направила най-силно впечатление и какво чувство е породило у вас? Спомняте ли си с носталгия този незабравим момент?
Ще се радвам колкото се може повече потребители да се включат,за да ни направят съпричастни към този скъп спомен за тях.
За мен мястото ,което с една дума ми спря дъха бе пътуването ми в Мароко.Просто имах чувството ,че в някой предишен живот съм живял по тези земи.Маракеш и Касабланка..само като се сетя и настръхвам ,уникални неповторими..!Смело мога да кажа,че това пътуване промени възгледите ми за живота,чувствах ,че израстнах духовно,разбрах,че човек ,за да преоткрие себе си трябва да пътува,само пътуването ,където и да било ,само по себе си е един от най-ценните житейски уроци.Човек ,когато пътува той се променя ,променя начина си на мислене,дори меко казано пречиства мисленето си!
Бях също така и в Тунис ,но сякаш той не оказа толкова голямо влияние върху мен..Мароко смея да твърдя е специална държава...Сякаш има някаква енергия ,зараяд който се носи из въздуха..уникално е просто...Горещо ви препоръчвам ,ако имате възможност и желание ,посетете Мароко дестинацията ,която ще ви извиси духовно и емоционално!
Кое е най-незабравимото място ,на което сте били?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- george_speed75
- Контакти:
Re: Кое е най-незабравимото място ,на което сте били?
На кула Айфел.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
- BLUE CHAMPIONS
В Словения също има някаква магия, много приятна и спокойна държава
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Neron
- Контакти:
В Атина по време на размириците през 2008 година :D.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
- Контакти:
на първо място поставям параолимпийските игри във Ванкувър миналата година, където участвах. Бях готов да колабирам на откриването, когато минахме с делегацията под аплодисментите на над 60 хиляди човека на закрития стадион във Ванкувър. Също незабравимо беше и закриването на игрите където настръхнах при изпълняването на химна на Канада от над 100 малки дечица нещо уникално беше.
А друга дестинация, която няма да забрава е Бразилия и в частност Сау Пауо. Даже посрещането ни там закъсня защото имаше дерби на града по футбол.
А друга дестинация, която няма да забрава е Бразилия и в частност Сау Пауо. Даже посрещането ни там закъсня защото имаше дерби на града по футбол.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
на ГЕРЕНА там си в РАЯ как да го забравиш 

Мюнхен много ме е впечатлил като град. Изключително спокоен. подреден и предлагаш забавление по всяко време град. 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
BLUE CHAMPIONS написа:В Словения също има някаква магия, много приятна и спокойна държава
Уникално чиста и подредена държава ..много приятно впечетление ми направи .. иначе по темата определено Венеция

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Волос ( Гърция ) когато играхме с Олимпиакос контрола . Много яко градче от типа на Стара Загора с ужасен плаж + хубави жени и около 400 българи , живеещи и работещи там.