Lord of the chefs Съвършено НАГЛАСЕНО !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Lord of the chefs Съвършено НАГЛАСЕНО !

Мнениеот vladitol » 26 май 2011 21:58

07.04.2011

Най-прясната клюка около кулинарното шоу Lord of the Chefs е, че на финала ще се изправят един срещу друг мъж и жена. Пожелали анонимност източници разкриха, че това са Живко и Сидония, а победител ще е дамата.

Според мълвата готвачката от Добрич била с "договор" и предварителна уговорка да прилапа голямата награда, а именно ресторант в София. Майката на Сидония въртяла няколко заведения и без да се замисля, купила победата на дъщеря си. "Реших да участвам в шоуто заради невероятното преживяване, стремежа към себеутвърждаване, възможността за добиване на нови знания и практическото им приложение и шанса да срещна нови приятели," сподели преди време пред bTV готвачката.

Срещу Сидония на финала ще се изправи Живко Иванов. 34-годишният софиянец вече стана любимец на публиката. Той е професионален готвач от 12 години. Работи в посолството на Алжир.

http://www.monitor.bg/article?id=286639 Погледнете датата 7 април,финала беше на 26 май !!!

Слави се изложи тотално,не че и преди не го е правил :|
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
ЛокоМотив Пловдив
Контакти:

Re: Lord of the chefs Съвършено НАГЛАСЕНО !

Мнениеот ЛокоМотив Пловдив » 26 май 2011 22:02

На кой му пука?!
Разменям гаджето за 3 литра ракия!
Ако си пич!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 26 май 2011 22:03

Аз още преди месец, казах на всичките си познати следящи предаването,че Сидония ще спечели, защото четох в един сайт, че майка й, е един от основните спонсори ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

RageAgainst
Контакти:

Мнениеот RageAgainst » 26 май 2011 22:05

ЛокоМотив Пловдив написа:На кой му пука?!

На мен и на теб със сигурност не ни пука,но все има хора,на които им е било интересно предаването и са го следели с интерес.
Преди около 2 месеца и аз четох подобна информация - потвърди се,както едно време и историята със Здравко от първия Биг Брадър :mrgreen:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 май 2011 22:08

Madridist написа:Аз още преди месец, казах на всичките си познати следящи предаването,че Сидония ще спечели, защото четох в един сайт, че майка й, е един от основните спонсори ;)

:mrgreen: :mrgreen: И аз го четох това в фейсбука :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 26 май 2011 22:09

колко е коефициента ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 26 май 2011 22:10

RageAgainst написа:
ЛокоМотив Пловдив написа:На кой му пука?!

На мен и на теб със сигурност не ни пука,но все има хора,на които им е било интересно предаването и са го следели с интерес.
Преди около 2 месеца и аз четох подобна информация - потвърди се,както едно време и историята със Здравко от първия Биг Брадър :mrgreen:

И аз не го следя,просто прочетох информацията и родителите ми го следят и те ми казаха,и аз се сетих за прочетеното преди :)

П.С Ако сметнат модовете,че темата е излишна да я заключат,просто искам да покажа на хората,че пращането на СМС е безсмислено напълно и всичко е нагласено предварително,но тука май нямаше пращане .. не знам :roll:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 май 2011 22:10

Това са глупости ... Нормално като всички жълти парцали налучкат по един участник и после ако случайно им върже, гръмват '' Както каза вестник Уикенд еди кой си печели еди какво си '' ... Пълни глупости... Не, че не е невъзможно, ама всеки като налучка по един, нормално е някой да познае ... В случая е чиста случайност ... Когато имаше брадъри и глупости жълтурковците всяка седмица сменаяха плочата и накрая се биха в гърдите, че са познали ... Така че ...

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 26 май 2011 22:13

who cares ? хората гледат как да изкарат някоя кинта от реклама, вас к'во ви е&е !?

tolbuhinskiq
Контакти:

Мнениеот tolbuhinskiq » 26 май 2011 22:30

Ето това е майката на Сидония-Даниела Пеловска е родена в Добрич. Била е изпълнителен директор на макаронената фабрика в града, управител на Сердика Турист, шеф на “Добруджански Протеин” и на „Хранителни Стоки” ЕООД, Добрич. Била е член на Националния съвет на СДС. Напуска партията през 2005 г. и отива в “Новото време”.

Върни се в “Свободна зона”