Младежи убиха мъж пред дискотека в Крумовград

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Младежи убиха мъж пред дискотека в Крумовград

Мнениеот zuekaa » 12 фев 2011 14:26

Задържани са шестима души на възраст между 18 и 23 години. Мотивите за побоя са в процес на изясняване, но най-вероятно става дума за стара вражда. 36-годишен мъж е бил убит пред дискотека в Крумовград тази нощ.

За престъплението са задържани шестима младежи на възраст между 18 и 23 години.

Инцидентът е станал малко след 3 ч. тази сутрин в центъра на града, когато мъжът си тръгнал от местна дискотека.

Веднага след него излязъл един от компанията на шестимата младежи, подхванал спор и налетял на бой. Към него се присъединили и останалите петима. В мелето 36-годишният получил тежки удари и починал.
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
panata
Контакти:

Re: Младежи убиха мъж пред дискотека в Крумовград

Мнениеот panata » 12 фев 2011 14:45

С тая чалгъ и алкохол само убийства ще стават :( .

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 12 фев 2011 14:48

като се има предвид че около 85% от населението в Крумовград не е българско , не ме учудва
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 фев 2011 14:58

South_Park написа:като се има предвид че около 85% от населението в Крумовград не е българско , не ме учудва

като се има предвид и че останалите 15% са български още по-малко...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 12 фев 2011 15:29

cska1990 написа:ne 15
115 procenta trqbva da sa bulgari
tva e bulgaria
ako sa turci da umirat

Пич ,как да ти кажа и на мен ми се иска да е само българско население в Бг. но няма как.Тази шибана държава ни кара да се изнасяме и емигрираме.Всички закони в България са направени за циганите и турците,ние българите никакви права нямаме.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 12 фев 2011 15:31

levskar forever написа:
tva e bulgaria
ako sa turci da umirat

Пич ,как да ти кажа и на мен ми се иска да е само българско население в Бг. но няма как.Тази шибана държава ни кара да се изнасяме и емигрираме.Всички закони в България са направени за циганите и турците,ние българите никакви права нямаме.

+1,99
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 фев 2011 15:31

levskar forever написа:
tva e bulgaria
ako sa turci da umirat

Обясни как законите са направени за турците и как държавата е убила човека.....

тъжна работа, къвто и да е етноса на хоарта - това е общо за цялата държава, хората се колят пред клубовете.....

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 12 фев 2011 15:34

Alex написа:
levskar forever написа:
tva e bulgaria
ako sa turci da umirat

тъжна работа, къвто и да е етноса на хоарта - това е общо за цялата държава, хората се колят пред клубовете.....

в Кърджалийско , ако не знаеш турски си обречен на глад, после ми говори за толерантност и спазване на права и мрава, имаше случай в Джебел , в който отказаха да погребат българин , тъй като името му не е турско
[/quote]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 фев 2011 16:06

South_Park написа:
Alex написа:
levskar forever написа:[quote="cska1990"ne 15
tva e bulgaria
ako sa turci da umirat[/quote
Пич ,как да ти кажа и на мен ми се иска да е само българско население в Бг. но няма как.Тази шибана държава ни кара да се изнасяме и емигрираме.Всички закони в България са направени за циганите и турците,ние българите никакви права нямаме.[/quote

тъжна работа, къвто и да е етноса на хоарта - това е общо за цялата държава, хората се колят пред клубовете.....[/quote
в Кърджалийско , ако не знаеш турски си обречен на глад, после ми говори за толерантност и спазване на права и мрава, имаше случай в Джебел , в който отказаха да погребат българин , тъй като името му не е турско

Ти бил ли си там или само си слушал, щото аз съм и отношението на хората беше много добро...

[offtopic]къде видя да говоря за толерантност..... :/
кой кво си ги омъчи, за тва си пише, братче...[/offtopic]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 12 фев 2011 16:46

Пич ,как да ти кажа и на мен ми се иска да е само българско население в Бг. но няма как.Тази шибана държава ни кара да се изнасяме и емигрираме.Всички закони в България са направени за циганите и турците,ние българите никакви права нямаме.[/quote

тъжна работа, къвто и да е етноса на хоарта - това е общо за цялата държава, хората се колят пред клубовете.....[/quote
в Кърджалийско , ако не знаеш турски си обречен на глад, после ми говори за толерантност и спазване на права и мрава, имаше случай в Джебел , в който отказаха да погребат българин , тъй като името му не е турско[/quote][/quote][/quote]
Ти бил ли си там или само си слушал, щото аз съм и отношението на хората беше много добро...

[offtopic]къде видя да говоря за толерантност..... :/
кой кво си ги омъчи, за тва си пише, братче...[/offtopic][/quote]
не казвам че всички са лоши , но процента "лоши" при турците и циганите и по-голям отколкото при българите
[/quote]

Върни се в “Свободна зона”