В какво се превръщат БЪЛГАРСКИТЕ деца?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

В какво се превръщат БЪЛГАРСКИТЕ деца?

Мнениеот forumx3 » 15 яну 2011 18:54

[center][vbox]29fff657[/vbox][/center]

Една истинска и смислена българска песен , нека децата които винаги намират повод да се оплачат за нещо например : Днес съм само с 10 лв за даскало или мама не ми дава да сядам на компютъра и такива подобни да помислят , защото точно тези деца са "късметлии" защото има деца които нямат тяхната съдба и преживяват всичко което се пее в песента ! Замислете се !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Re: В какво се превръщат БЪЛГАРСКИТЕ деца?

Мнениеот TSHABALALA » 15 яну 2011 19:13

Поздравления за авторите на песента това е изкуството - послание ,силен текст -смислен и добре написан ,приятна и адекватна за темата мелодия .Браво!Това ,макар и да е тъжна и тежка песен трябва да звучи в радиата и музикалните телевизии,защото има стойност като произведение на изкуството .

Miro_CSKA
Контакти:

Мнениеот Miro_CSKA » 15 яну 2011 20:12

Може ли да ми кажете, от къде да си сваля тази песен?
т.е. кой я изпълнява???

Мария
Контакти:

Мнениеот Мария » 15 яну 2011 20:17

Това ме развалнува дълбоко. Всички ние трябва да се замислим като цяло

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 яну 2011 20:34

Много силен финал.. Много неприятно ми стана като го чух, защото го виждам доста често - някакви "пикли" на по 13-14 години пушат какво ли не, занимават се с "батковци", които са доста по възрастни от тях и не ми се мисли още какво .. Много неприятно .. :(

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 15 яну 2011 21:11

TSHABALALA написа:Поздравления за авторите на песента това е изкуството - послание ,силен текст -смислен и добре написан ,приятна и адекватна за темата мелодия .Браво!Това ,макар и да е тъжна и тежка песен трябва да звучи в радиата и музикалните телевизии,защото има стойност като произведение на изкуството .

Попринцип съм фен на рока,рядко слушам българска музика,но тази песен наистина ми хареса и то много,наистина много силна,смислен хубав текст...Наистина сме вече на дъното,мен ще ме е страх да си пратя детето(дай боже) на училище...ако нещата продължат така,по-разбираеми причини,а родители които изоставят децата си и не ги подкрепят...просто това не са хора!!!Децата трябва да се изслушват,много деца са тръгнали по-грешният път заради това,че не е имало кой да ги чуе!

ПП:Някои да,но други съвсем умишлено тръгват по-лош път,за жалост...
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 15 яну 2011 21:48

В какво се превръщат БЪЛГАРСКИТЕ деца? - В изроди, още от 12 годишни се напиват и дрогират. Даже го приемат за модерно, аз съм на 20 години, но по мое време не беше така, а сега се разпищолили, И ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАВА :( :(
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

Мнениеот forumx3 » 15 яну 2011 22:15

Leskar_90 , разликата ни не е голяма приятелю аз съм на 17 и аз пуша , и аз пия но в компания и то с мярка а тези сегашни "кифли" се мислят за интересни като лапнеш цигарата пред даскало и си голям гъзар.... не знам , не знам ... 90-ти набор до 97-8 може би знаят как сме играли , как сме държали блока буден до късно , как сме излизали в 8 сутринта и сме се прибирали само за филия хляб с масло и червен пипер , как колената ни са били охлузени и т.н ... сегашните деца се "клонират" пред компютрите от неадекватно ниска възраст 2-3 годишни деца ( БЕБЕТА ) могат сами да си пускаш компютрите , да играят игри и т.н ..... Благодарен съм поне , че съм имал шанса да изживея детството което може би малко деца от сегашните ще имат шанса да видят ! :)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 15 яну 2011 23:21

Понякога искрено желя света да се затрие и всички хора да измрем,понеже сме се превърнали в едни зверове.Не ни е грижа за другите.В главата са ни само пари,власт и разврат.Нямаме висши идеали.Моралът и съвестта отсъстват.Живеем в свят,който ни погубва малко по малко.Унищожаваме природните богатства и ресурси,зарязваме децата си по институции и правим всички горе изброени пороци без да ни мигне окото.Просто понякога ми се иска света да свърши и да почне на ново.Та дано тези микроби,които еволюират след нас бъдат по-добри,съвестни и отговорни.

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 16 яну 2011 00:18

Абе не са само българските деца... Просто в днешно време има само материалисти , родители материалисти=деца материалисти. Доброто възпитание му е майката ;)

Върни се в “Свободна зона”