Аз лично бих направил по-голяма вратата, за да няма мачове, които завършват 0:0. Вариянтът с петимата рефери, който УЕФА налагат въобще не ми харесва. Най-добре ще е с четирима като на терена има двама главни съдии, както в приятелския мач на Левски.
Нови правила във Футбола?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Нови правила във Футбола?
Ако можехте да добавите или премахнете някое правило в цар Футбол какво би било то?
Аз лично бих направил по-голяма вратата, за да няма мачове, които завършват 0:0. Вариянтът с петимата рефери, който УЕФА налагат въобще не ми харесва. Най-добре ще е с четирима като на терена има двама главни съдии, както в приятелския мач на Левски.

Re: Нови правила във Футбола?
Ами не съм мислил какво бих премахнал...защото правилата на футбола ми харесват,затова мисля,че всичко е ОК
- Santiago Munezz
- Контакти:
И аз не бих направил никаква промяна във футболните правила.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Правилото на "внезапната смърт" поне на мен много ми харесваше
Аз бих въвел видео повторенията и премахнал правилото за голове на чужд терен.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Аз бих въвел видео повторенията и премахнал правилото за голове на чужд терен.
+1. Много точно. И аз съм на същото мнение.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Бих улеснил правилото за засадата.Много е трудно,дори някой вратари се объркват.
Последна промяна от Frankie Lampard на 29 дек 2010 18:18, променено общо 1 път.
- maximalniq
- Контакти:
Frankie Lampard написа:Бих олеснил правилото за засадата.Много е трудно,дори някой вратари се объркват.
И как би го улсенил ?

- Frankie Lampard
- Контакти:
maximalniq написа:Frankie Lampard написа:Бих олеснил правилото за засадата.Много е трудно,дори някой вратари се объркват.
И как би го улсенил ?
Бих махнал пасивната засада.По-объркващо правило няма.
Последна промяна от Frankie Lampard на 29 дек 2010 18:19, променено общо 1 път.
1. Въвеждане на видео повторения.
2. Въвеждане на time-out (2 минути, като игралното време да се спира) по един на отбор за всяко полувреме.
3. При шести и всеки следващ фаул за полувреме да се изпълнява дълга дузпа.
4. Когато се стигне до продължения във втория мач (става въпрос за турнирните двубои) да не важи правилото за гол на чужд терен.
За сега се сещам за тези, по-късно може да добавя и други
2. Въвеждане на time-out (2 минути, като игралното време да се спира) по един на отбор за всяко полувреме.
3. При шести и всеки следващ фаул за полувреме да се изпълнява дълга дузпа.
4. Когато се стигне до продължения във втория мач (става въпрос за турнирните двубои) да не важи правилото за гол на чужд терен.
За сега се сещам за тези, по-късно може да добавя и други
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!