Коя според Вас е най - авторитетната спортна медия у нас ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Коя според Вас е най - авторитетната спортна медия у нас ?
Интересно ми е вашето мнение
и ако може с обосновка.

08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Re: Коя според Вас е най - авторитетната спортна медия у нас ?
Няма да говоря за вестници, телевизии и радио, защото всичко минава в Интернет и другите форми умират.
Така че, като новинарска медиа, мисля, че Gong.bg е номер едно в България - не само заради бързината на новините, но и чест им прави, че не пускат непроверени "партенки".
Иначе, като съдържание на текстовете сравнително новият сайт Sportcafe.bg печели симпатиите с това, че предлага сериозен аналитичен поглед към събитията, т.е., повече прилича на списание, отколкото на вестник - нещо, което, с изключение на хартиеното "Four Four Two" (излиза ли още?) няма аналог у нас.
Така че, като новинарска медиа, мисля, че Gong.bg е номер едно в България - не само заради бързината на новините, но и чест им прави, че не пускат непроверени "партенки".
Иначе, като съдържание на текстовете сравнително новият сайт Sportcafe.bg печели симпатиите с това, че предлага сериозен аналитичен поглед към събитията, т.е., повече прилича на списание, отколкото на вестник - нещо, което, с изключение на хартиеното "Four Four Two" (излиза ли още?) няма аналог у нас.
Re: Коя според Вас е най - авторитетната споovртна медия у нас ?
novsport.bg
Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя -
вратите не залоствай!
Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам,
ще те целуна и ще си отида.
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя -
вратите не залоствай!
Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам,
ще те целуна и ще си отида.
няма да споменвам името,но един наш съфорумник пуска материалчета там

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- Leooo
- Контакти:
[b]То е ясно коя е
*** ;д[/b]

[center]
[/center]

gong.bg
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- george_speed75
- Контакти:
.eu

Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Гонг-ът под всичките му форми. Няма непроверена информация(поне за нещата в и свързани с България). Светкавично изкарване на новините. Близост на репортерите със съответните отбори, които са им ресор. От време на време по нещо от кухнята
Приятно представени новини. Свеж колектив. От време на време споделят и собствено мнение и са близки до народа, така да се каже. Разнообразие от информация и спортове. Надеждни - винаги може да се разчита на тях! Дори никой друг да не предава спортното събитие - от Гонг са там. Достъпни в цялата страна и извън нея, без допълнителни такси и тн.
[offtopic]И Ралица Караджова в екипа !!![/offtopic] Какво повече му трябва на човек?
Единствената ми критика е, че в Гонг.бг може да се обърне мааалко повече внимание на грешките допуснати в бързината при правенето на статията. Един "спелчек" отнема 1-2 минути и би отстранил някои дребни грешчици

[offtopic]И Ралица Караджова в екипа !!![/offtopic] Какво повече му трябва на човек?

Единствената ми критика е, че в Гонг.бг може да се обърне мааалко повече внимание на грешките допуснати в бързината при правенето на статията. Един "спелчек" отнема 1-2 минути и би отстранил някои дребни грешчици

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Като проверена и съществена информация - Гонг. Лошото на сайта е, че често се пропускат новини и често се бавят с публикуването на такива.
Като бързина, подробност и визия на сайта - Спортал са много по-напред. При тях обаче има много измислици и прекалено много жълтини, което дразни.
Като бързина, подробност и визия на сайта - Спортал са много по-напред. При тях обаче има много измислици и прекалено много жълтини, което дразни.
Единственото, в което спортал са по-напред от гонг е наличието на видео раздел.