Как се прави стрийм за онлайн мачове?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Как се прави стрийм за онлайн мачове?
Какво трябва да имам на компа,че да мога да пускам стриймове?
Re: Как се прави срийм?
но как става незнам,искам да пусна на приятел в чужбина да гледа български програми,той зяпа от разни сайтове но не винаги става
- Kolec
- Контакти:
Re: Как се прави стрийм?
смъкни си sopcast (freeware) и после можеш да се регнеш в myp2p ... не помня как беше питай чичко гугъл той ше ти каже.. или пък имаше един бг сайт... футбол тв ли нещо такова.. пак питай чичко гугъл..
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
Има достатъчно теми във форума за сайтове за гледане на стриймове. Дори и тук е предложен, и най-добрият за мен сайт- http://www.myp2p.eu/index.php?part=sports. Не е задължителна никаква регистрация за да се гледат онлайн мачовете. Единствено е необходимо да си инсталираш нужната прогрма. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Re: Как се прави стрийм за онлайн мачове?
Явно никой не разбира какво искам.Аз знам как да гледам мачове,просто аз искам да пусна стрийм да гледат други,знам,че има начин чрез уебкамерата но как става незнам
на домашното пц май няма да се получи както искаш точно
а и трябва статично ип за да могат да те виждат и други извън локалната мрежа
go6o78 написа:на домашното пц май няма да се получи както искаш точно
С айпи-то нямам проблеми,ще го стабилизирам щом трябва,но как някои хора пускат стриймове за мачове от TV+ например и ония пот телевизията се усещат и му го спират по някакъв начин